Какво липсва на този Левски, за да стане велик

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Re: Какво липсва на този Левски, за да стане велик

Мнениеот woolves » 13 авг 2010 15:58

Велик, тотално пресилено, дори да се елиминира АИК, което е задължително мисля, трябва мнооого работа за да стане просто СТАБИЛЕН СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ КЛУБ! А тия носталгични ретро мазохизми на червените за аякс и ливърпул са просто трогателни!
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 авг 2010 16:11

woolves написа:Велик, тотално пресилено, дори да се елиминира АИК, което е задължително мисля, трябва мнооого работа за да стане просто СТАБИЛЕН СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ КЛУБ! А тия носталгични ретро мазохизми на червените за "Аякс" и "Ливърпул" са просто трогателни!

+1 :) Евробойците на дядо! :mrgreen: А и някакъв заралия се намеси, барабар и той Петко с мъжете ... :mrgreen: Само на цаца още не е замирисало! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 13 авг 2010 17:18

Съгласен съм почти на 100% с теб.
Вратари:
Петков е от т.н.инстинктивни вратари,може да спаси невъзможни топки но е несигурен при статични положения и удари от долече.Страх ме хваща,когато нещата зависят от неговата намеса.Нямам идея,кой би могъл да го замести.Резервните ни вратари,особено Ц.Димитров не стават.
Защита:
Мюлдер,Иво Иванов и Минев са без алтернатива.Милиев е доста хазартен и несигурен на моменти,съмнявам се ,че ще израстне,дано ме опровергае.Не е за отписване Бензукан.Млад е още и с него трябва да се работи много.Трудно ми е да кажа той или Милиев трябва да бъдат титуляри.
Халфове:
Ако Грийн се окаже този,когото очакваме,мисля,че с Гаджев могът да направят страхотна двойка.На мача с Локото ми направи добро впечатление Тевия.За мен се представи много дабре за 10-те минути в които игра.Балтанов в момента е една отлична резерва.
Ако Дарко си даде малко зор,да се бори мъжки за всяка топка и да подобри скоростта си,на този етап няма алтернатива.Алекс и Ицо Йовов за мен са играчи,които могат с успех да играят в халфовата линия а и напред.Според мен на този етап са важни за отбора,а трябва да се има в предвид,че Левски ще играе доста мачове в сгъстен цикъл тази година.
Нападение:
От ляво Жо ме очарова.Вдигнал си е класата и играе страхотно.Дани Младенов нещо е позагубил от хъса и скоростта си,но има качества.И с него трябва да се работи сериозно.
За Гарра нямам какво да кажа,освен,че е супер.Той може да играе в големи отбори и това ще стане.Дано имаме удоволствието да го гледаме по-дълго време.
Ако има нещо вярно в този план 2011 на Гонзо и Ясен,чакат ни много хубави моменти,както в Лига Европа така и в ШЛ догодина!!!
Само Левски !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 авг 2010 17:32

Kakво значи "този Левски" :? ,а кой е "онзи Левски" :? ...Безсмислици :oops: ...Дали пада от БАТЕ или бие Олимпик Марсилия,дали пада от Берое или бие ЦСКА,дали получава 3 гола от Антверпен за 5 минути или бие Барселона с 5 гола-Левски е велик,така е било,така е и така ще бъде винаги ;) САМО ЛЕВСКИ :geek:

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 13 авг 2010 17:50

Какво липсва ли? Липсва един полуфинал в КЕШ или ЛЕ. Отстраняване на Ливърпул, Аякс, Нотингам в евротурнирите. Като за начало си седнете на задниците и бийте първо на Лазур, а не да пускате теми с подобни меко казано пресилени заглавия ;)

не знам на колко си години и дали знаеш как се стигаше едно време до полуфинал и как сега и с каква конкуренция , до преди да се направят групите в евротурнирите , трябваше да отсраниш 3-4 отбора и си на полуфинал , а сега трябва да отсраниш толкова само да влезеш в групите , така че тези ви агроменти не вървят , едно време европа беше от 15 държави ( говоря условно ) сега е от 115 ,и всяка има поне по 2 отбора от нашета черга , Ми той Ливърпул помниш как го бихте , при 3-1 в София , играхте във вторник , а финала за суперкупата на беше в петък , и англичаните си бяха свършили работата в София . Да Нотингам е голям отбор , каде е в момента ?????????? преди години в България имаше отбор Димитровград и му викаха "експрес Димитровград " защо ли ? "в" група , "Б" група , "А" група , "Б" група , "В" група , та така и прословутия за всички фенове на Цска -Нотингам , така и те , шампион в Англия , купата на КЕШ , и на другата година отпадат от първа лига на Англия ( сега висша ) и вие ги биете точно тогава , Аякс сме ги били и то преди вас ( за информация на всички фенове на червения отбор ) ЕВАЛА за победата на Ливърпул с 2-0 ( в продълженията , ако не се лъжа ) с два гола на Ст. Младенов и не забравяй ,че всички добри футболисти заминаваха по партийна линия заминаваха в Цска и квото остане за другите отбори , кажи колко успеха имате след 10. 11 . 1989 г . като изключим полуфинала с Барса , защото отбора беше направен още в комунизма , и се позаитересувай колко мача имат Цска след тази дата и колко има един Топузаков например , разликата е не повече от 15-20 мача ( говоря за мачове в евротурнирите )

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 13 авг 2010 18:03

Името!!!

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 13 авг 2010 18:42

niki87 написа:Kakво значи "този Левски" :? ,а кой е "онзи Левски" :? ...Безсмислици :oops: ...Дали пада от БАТЕ или бие Олимпик Марсилия,дали пада от Берое или бие ЦСКА,дали получава 3 гола от Антверпен за 5 минути или бие Барселона с 5 гола-Левски е велик,така е било,така е и така ще бъде винаги ;) САМО ЛЕВСКИ :geek:

Точка.

В момента му липсва просто една публика потопена в реализъм, а не в безмозъчен оптимизъм. Дано има защо да сте такива оптимисти.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 13 авг 2010 18:44

niki87 написа:Kakво значи "този Левски" :? ,а кой е "онзи Левски" :? ...Безсмислици :oops: ...Дали пада от БАТЕ или бие Олимпик Марсилия,дали пада от Берое или бие ЦСКА,дали получава 3 гола от Антверпен за 5 минути или бие Барселона с 5 гола-Левски е велик,така е било,така е и така ще бъде винаги ;) САМО ЛЕВСКИ :geek:

+1

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 13 авг 2010 19:39

downlow написа:

+1

+1, това също е моят Левски, от 1963 год. Без майтап.

Върни се в “Левски”