Какво се занимавате с глупости?
Ако сменяха някой черен от цска същото щеше да се чуе от сектор Б.
По-важното е че Дочев е твърде възпитан за условията в цска. Агитката на цска иска някой който да вика "к*р за Левски" и говеда. Не искат някой с мозък все пак треньора трявбва да е на нивото на Дудучето
ЦСКА е пред сериозно наказание
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА е пред сериозно наказание
kiko75 написа:valkata_levski написа:А всички тези претенции от страна на ЦСКА са доста неоснователни.
Спас Делев през целия мач(докато беше на терена)псуваше съдията и това се виждаше много ясно.Показват му се два картона за оспорване на съдийско отсъждане и Спас Делев отива да се къпе още през първото полувреме.
Въпреки че Влади Гаджев каза че имало втори картон за него,аз съм на мнение, че кракът на защитника на ЦСКА няма за цел да спре топката а да го спъне,съприкосновение има което по всички правила на футбола е дузпа.
Съдията бил свирил в полза на Левски?!? Това като го прочетох ми стана смешно.Около 60 мин. съдията отсъди някакви фаулове, които само той видя.
Така че драги ми червени фенове,свалете червените очила и сложете такива с диоптер за да изгледате мача отново.
смешко http://www.novsport.com/news106706_1003.html а това в 0,42 секунда кво е а не само това още в 18 минута милиев трябваше да се къпе![]()
И какво е според теб? Според мен е игра рамо в рамо. Оня сопол от Ключ и да го духнеш ще падне. Това ли ви е централния нападател? И още един въпрос- ти футбол ли си отишъл да гледаш или балет???
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
- Контакти:
На мача не се видя всичко,но като изгледох мача преди малко се виджа ясно средния пръст на Гонзо,чуват се расистките възгласи на сектор Г,чуват се бомбите в сектор Б, виждат се псувните на Делев, взаимното блъскане между Дембеле и Акуаро при гола, вижда се чистата игра на Милиев срещу Делев, вижда се втория жълт картон на Гаджев за симулация, вижда се бавенето от страна на Петков, вижда се ритане с бутоните в крака на Телкийски от страна на Янев.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
milen_4o0o написа:На мача не се видя всичко,но като изгледох мача преди малко се виджа ясно средния пръст на Гонзо,чуват се расистките възгласи на сектор Г,чуват се бомбите в сектор Б, виждат се псувните на Делев, взаимното блъскане между Дембеле и Акуаро при гола, вижда се чистата игра на Милиев срещу Делев, вижда се втория жълт картон на Гаджев за симулация, вижда се бавенето от страна на Петков, вижда се ритане с бутоните в крака на Телкийски от страна на Янев.
Именно-мила родна картинка.
milen_4o0o написа:На мача не се видя всичко,но като изгледох мача преди малко се виджа ясно средния пръст на Гонзо,чуват се расистките възгласи на сектор Г,чуват се бомбите в сектор Б, виждат се псувните на Делев, взаимното блъскане между Дембеле и Акуаро при гола, вижда се чистата игра на Милиев срещу Делев, вижда се втория жълт картон на Гаджев за симулация, вижда се бавенето от страна на Петков, вижда се ритане с бутоните в крака на Телкийски от страна на Янев.
Само за блъскането на Дембеле и Акуаро не съм съгласен с теб... според мен си беше чист сблъсък рамо в рамо, в който Гара беше доста по здравия физически играч и надделя без проблем!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Да бе, ще накажат шопски отбор... дрън-дрън та пляс. Ако УЕФА наложат такова наказание, то БФС ще разпредели сумата между всички провициални отбори, а ако има лишаване от домакинство, то тия "наказателни" мачове ще се играят просто в друг квартал на София 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- track.and.field
- Контакти:
Глобато за показания среден пръст на Гонзо е 3000 лева.Късно снощи чичо Ви Сашо го спомена. Нямаше по-добър отбор, просто успяхме да се възползваме от ситуацията. За тези , които смятат , че е имало нарушение при гола ще им кажа само едно - спрете да коментирате, нищо няма да промените.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
UltraBlue на 02 Авг 2010 13:41
milen_4o0o написа:
На мача не се видя всичко,но като изгледох мача преди малко се виджа ясно средния пръст на Гонзо,чуват се расистките възгласи на сектор Г,чуват се бомбите в сектор Б, виждат се псувните на Делев, взаимното блъскане между Дембеле и Акуаро при гола, вижда се чистата игра на Милиев срещу Делев, вижда се втория жълт картон на Гаджев за симулация, вижда се бавенето от страна на Петков, вижда се ритане с бутоните в крака на Телкийски от страна на Янев.
Само за блъскането на Дембеле и Акуаро не съм съгласен с теб... според мен си беше чист сблъсък рамо в рамо, в който Гара беше доста по здравия физически играч и надделя без проблем!
Много надарен бил тоя французин бе!За първи път виждам човек с толкова дълго рамо!Неговото продължава под лактите

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- david_villa
- Контакти:
Днес във вестниците и вчера във сайтовете луднаха заради тия освирквания, а за бомбичките от сектор "Б" и пръстчето на Гонзо - нищо. "Левски" също трябва да е пред сериозно наказание, в такъв случай.
Без да познавам правилника,каквото пише там такова да е накзанието.Левски да си понесат също за бомбите и средният пръст на Гонзо.А че ЦСКА бъде лишен от 3 домакинства изгода нямате вие фенове на Левски поне не толкова голяма колкото ще има дучето.Отностно мача с оглед на играта Цска трябваше да спечели,С оглед на положенията Левски имаха 2 100%,ние нямахме 100% но играхме добре.И ако се има предвид че имаме 5-6 играча който ще влязат в отбора аз лично съм обнадежден.Дочевза уменията му като тренер е рано да се дават заключения,но отностно манталитет едно голямо браво.Тези 3т не значат нищо като цифрово изражение и ние и Левски ще губят доста като преднта година.Успех на четирите отбора в евротурнирите,и нека има малко толерантност а не само злоба един друг