kroyf написа: Не знам за него дали ще е проблем да ти обясни,но за мен не .
И за да бъда по точен,ще ти кажа защо не мразя и не плюя Батков.
1-изгради база на клуба каквато в България имат само литекс и черноморец(дано да я завършат)
2-суздае условия за децата в школата,каквито имат пак само гореспоменатите клубове.
3-изгради терен какъвто няма никаде другаде в България.
4-даде една камара пари за СМЕШНИ футболисти,който после едва намери как да се оттървеот тях,и да вурне поне част от похарчените пари (ако не се луъжа тези палячовци бяха доведени от легендарния тандем)
5-издържа отбора от собствения си джоб,и колкото и малко да дава това все пак са лични(предполагаб,но не съм сигурен) пари.
6-не допусна клуба да изпадне в задължения ,който няма как да бъдат върнати,и рано или късно други отборчета ще издухат супата.
П.П.-не пропускам уникалните му гафове,не пропускам гнусното му доносническо минлао,не отричам,че не наи-добрия шеф който сме имали,но и не мога да отрека всичко добро което е направил.
Хайде, едно по едно...
1. Едно малко общежитие, изградено на принципа на сухото строителство не може да е прилична база. На практика и никой не живее в него, освен случаите, в които някой от мъжкия отбор минава за малко. Единственото ни изкуствено игрище е на 5 години вече, при експлотационен срок - 3 години. Ходи го виж как изглежда.
2. Не виждам децата какви условия имат - като излезе играч, си вади корите и ги дава на влизащата резерва, че нямат. Корупцията е на скандални нива. Фактите са, че от две години на практика нови деца не идват в тоя клуб, а школата откакто Ян Деркс си тръгна върви със страшна сила надолу.
3. Да, такива гъби, верно няма никъде другаде в България. Но за сметка на това по-добри терени дал господ. В България!!
4. Кои са тези смешни футболисти, че не схващам? Жо? ЗЕ? ЕДинствената грешка беше Жан Карлос. Само дето не ги избираше той. Я да видим, обаче какви пари е дал, щото той цитираше баснословни суми за Зе например, а всъщност се оказа свободен агент???
5. Издържа отбора от собствения си джоб е верно. Само дето не е никак безкористно, защото по Апис, дълговете на Левски към Баткови фирми се равняват на около 18 млн лева, които стават изискуеми в момента, в който той реши.
6. По тая точка отговора е в горната, смЕтам е достатъчно ясен.
Първанов, мисля, че това отговаря в голяма степен и на теб. ОТносно комуниза, теорията, че е перфектна идеология, ама човека не бил достатъчно развит за нея, не мога да я приема. Още като идеология е опорочена и гнусна. Изпълнението й си беше напълно нормално, за заложеното.
И понеже питаш на колко съм - на толкова, че ако бях военен, сега щях да съм старши лейтенант. Че знам, че ги разбираш чиновете...