А Беше Време,Когато Феновете Бяха Единни !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: А Беше Време,Когато Феновете Бяха Единни !

Мнениеот tprodanov » 18 юли 2010 15:18

kroyf написа: Не знам за него дали ще е проблем да ти обясни,но за мен не .
И за да бъда по точен,ще ти кажа защо не мразя и не плюя Батков.
1-изгради база на клуба каквато в България имат само литекс и черноморец(дано да я завършат)
2-суздае условия за децата в школата,каквито имат пак само гореспоменатите клубове.
3-изгради терен какъвто няма никаде другаде в България.
4-даде една камара пари за СМЕШНИ футболисти,който после едва намери как да се оттървеот тях,и да вурне поне част от похарчените пари (ако не се луъжа тези палячовци бяха доведени от легендарния тандем)
5-издържа отбора от собствения си джоб,и колкото и малко да дава това все пак са лични(предполагаб,но не съм сигурен) пари.
6-не допусна клуба да изпадне в задължения ,който няма как да бъдат върнати,и рано или късно други отборчета ще издухат супата.
П.П.-не пропускам уникалните му гафове,не пропускам гнусното му доносническо минлао,не отричам,че не наи-добрия шеф който сме имали,но и не мога да отрека всичко добро което е направил.

Хайде, едно по едно...

1. Едно малко общежитие, изградено на принципа на сухото строителство не може да е прилична база. На практика и никой не живее в него, освен случаите, в които някой от мъжкия отбор минава за малко. Единственото ни изкуствено игрище е на 5 години вече, при експлотационен срок - 3 години. Ходи го виж как изглежда.
2. Не виждам децата какви условия имат - като излезе играч, си вади корите и ги дава на влизащата резерва, че нямат. Корупцията е на скандални нива. Фактите са, че от две години на практика нови деца не идват в тоя клуб, а школата откакто Ян Деркс си тръгна върви със страшна сила надолу.
3. Да, такива гъби, верно няма никъде другаде в България. Но за сметка на това по-добри терени дал господ. В България!!
4. Кои са тези смешни футболисти, че не схващам? Жо? ЗЕ? ЕДинствената грешка беше Жан Карлос. Само дето не ги избираше той. Я да видим, обаче какви пари е дал, щото той цитираше баснословни суми за Зе например, а всъщност се оказа свободен агент???
5. Издържа отбора от собствения си джоб е верно. Само дето не е никак безкористно, защото по Апис, дълговете на Левски към Баткови фирми се равняват на около 18 млн лева, които стават изискуеми в момента, в който той реши.
6. По тая точка отговора е в горната, смЕтам е достатъчно ясен.

Първанов, мисля, че това отговаря в голяма степен и на теб. ОТносно комуниза, теорията, че е перфектна идеология, ама човека не бил достатъчно развит за нея, не мога да я приема. Още като идеология е опорочена и гнусна. Изпълнението й си беше напълно нормално, за заложеното.

И понеже питаш на колко съм - на толкова, че ако бях военен, сега щях да съм старши лейтенант. Че знам, че ги разбираш чиновете...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2010 15:59

parvanoff написа:THE G.A.M.E -дай някави доказателства, защото ми писна от празни приказки. Кой какво бил дал, откъде го дал и т.н. Говориш празни приказки-всичко без доказателства е просто плюене!

Доказателства, относно ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 18 юли 2010 16:00

Само един въпрос искам да задам. Защо се направи това общежитие при положение че изгониха всички момчета от набор 91 ,които мачкаха в София години наред,защо изгониха половината момчета от 92 които са в общежитиетието и станаха шампиони на България ? Та идеята ми е за какво се хранят и обличат тия момчета години наред и последната година отиват по Славия и другите софийски школи ... :roll:

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 18 юли 2010 16:27

slavi_1914 написа:Странно защо с всеки изминал ден последните години забелязвам,че феновете на "ИДЕЯТА ЛЕВСКИ" дърпат конците в различни посоки после се обръщат и така докато накрая се получи един дълбоко заплетен възел,който изглежда сякаш никога няма да може да се разплете и трябва да се отреже ! Чат пат се явява някой,който почва малко да го поразплита,но пак се намират такиви които да го заплетат ! Сега иде поредният опит за разплитане с началото на този сезон !

За тези,който не ме разбраха напълно искам да кажа,че не нормално:
- сини фенове да се бият помежду си на собствения си стадион (за радост беше отдавна)
- да тръгват с рогата напред срещу своите идоли (днеска ги носим на ръце утре ги псуваме). Напоследък става след дори 1 слаб мач
- да псуваме хората които си дават парите за отбора- макар и да са направили грешки мисля,че щом обичат Левски както и ние и дават пари дори и в криза за отбора заслужават поне малко уважение !
- да се месим във всяко едно решение и да даваме крайни оценки за всеки един трансфер !
- ДА СЕ ВЛИЯЕМ ОТ ЖЪЛТА ПРЕСА И МАЛОУМНИ ЖУРНАЛИСТИ - момчета и момичета ако сте истински Левскари и обичате отбора е крайно време някои от вас да си затварят очите дори и да не са съгласни с нещо само и само да сме единни и силни !

Никога не съм се интересувал и от тези София Запад / София Север, защото за мен Левски е нещо което обединява хората,а не го вкарва в някакви членски клубове и борби за власт.
Така също и злобата относно това "Кой бил избран за шен на фенклуба? Защо не бил друг ?" и други подобни скандалчета които обиждат и дразнят обикновенните сини фенове !
Надявам се с така създадената тема да намеря съмишленици и истинските Левскари се замислят относно това колко сме се разединили. А много пъти се е потвърждавало че Левски е силен и единен, когато и феновете му са силни и единни !

ПП: За да сме пак силни и в европа имаме нужда от МНОГО СИЛЕН сезон тази година ! Трябват ни точки за Европа, титла в БГ и не напоследно място постоянен отбор и ръководство ! Нека дадем и ние всичко от себе си за да помогнем !

По тая тема.. Там дето каза да не се влияем от Жълтата преса.. Неска баба ми каза, че ръководството на ЛЕВСКИ И ЦСКА са е уговорили мача между тях да завърши 1:1 :lol: НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЖЪЛТАТА ПРЕСА! :!:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 юли 2010 17:03

Septemvri.fc написа:Само един въпрос искам да задам. Защо се направи това общежитие при положение че изгониха всички момчета от набор 91 ,които мачкаха в София години наред,защо изгониха половината момчета от 92 които са в общежитиетието и станаха шампиони на България ? Та идеята ми е за какво се хранят и обличат тия момчета години наред и последната година отиват по Славия и другите софийски школи ... :roll:

Момчетата от набор '91,при положение,че този сезон няма да има дублиращи отбори кво да ги правят,според теб?Взимат няколко момчета да тренират с мъжете и другите ще си търсят отбори.Това е!Същото се отнася и за половината от '92.Не можем да издържаме всички,при положение,че няма да ги ползуваме.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 юли 2010 17:08

THE G.A.M.E написа:Доказателства, относно ?

Защо задаваш излишни въпроси? Би трябвало сам да знаеш какво си писал...
THE G.A.M.E написа:Левски си е на самоиздръжка .... от поне 5-6 години !

Да, точно така ..... клуба Левски е длъжник на фирми на Батков .... и този факт, ще е една доста серизона пречка, пред всеки бъдещ купувач !
От друга страна .... също така не се знае, колко заема - ЗА ДРУГИТЕ СИ ФИРМИ, "адвоката" е взел от банки ..... и ги е прехвърлил на клуба ! ? ?
Все въпроси ..... с предполагам - много интересни отговори ( цифри ) !

Ще ти помогна в отговора-изчисли всички разходи:
1. Заплати на играчи, треньори, персонал+осигуровки
2. Лагери-спане, пътни и т.н.
3. Пътувания за мачове-спане, чартъри, автобуси и т.н.
4. Строеж на общежитие, терени, тревно покритие и ремонт на стадиона+подръжка
5. Клубен сайт, телевизия, списание
6. Контролата с Вердер и други такива "дреболии"
7. Данъци от приходи и т.н.
8. Глоби за хулигански прояви, картони и разходи за полиция, ток, вода, съдии и т.н.

Може да добавиш ако се сетиш и нещо друго... Това за цялото време, през което батков е бил начело на отбора, освен ако нямаш доказателства колко точно пари е дал чорни. Аз незнам тези работи, но ти твърдиш кой е на загуба и печалба и очаквам да ми разясниш с някакви доказателства-а не с това е приблизително толкова, другото е приблизително толкова...

Проданов-не смятам, че си ми отговорил. Терена може да е всякакъв, но е един от малкото лицензирани за уефа-но за теб е важно да се види лошото. Което обезмисля някак си удивителните в края на изречението ти...
Така че стадионите са четири – Националният, ако няма концерт на Мадона, „Георги Аспарухов" (стадионът на Левски), съоръжението на Литекс и това на Черноморец. Но в Ловеч, грубо казано, решението е на кантар.
Това е Красин Кръстев в средата на април...
За ДЮШ изобщо не мога да споря, защото не живея като теб в София и нямам възможност да ходя да ги гледам, но и с тези факти, които си изброил пак се води като една от най-добрите в България, макар че изобщо си нямам идея дали това, което казваш е вярно, а мен ми се струва, че не е, иначе все щеше да се чуе за такива абсурди по медиите. И вместо да плюеш тук вземи организирай някой протест, или се обади на новините, за да се видят тези неща! Така можеш да промениш нещо съществено, а така просто отчайваш хората... Така де-съгради нещо... ако искаш разбира се ;)
За комунизма не ми се спори-не е това темата. Но този строй не е отречен като нацизмът, за да забраняваш на хората да подкрепят някоя идеология и да ги дамгосваш, само защото не си съгласен с нея! И това в България е било много далече от комунизъм като идеология-направо си няма нищо общо! Иначе си по-млад от мен, но аз очаквах да си още по-млад с изречението за "адвокатът на батков". Струва ми се, че мнението на човека /което може да го има и без да е адвокат на батков/ няма да изгони хората от стадионите, така както твоят негативизъм и това за мен е най-важното в случая. Такова е моето мнение.
Последно естествено, че можеш да пишеш и казваш каквото си искаш, както и аз си изразявам мнението, че по този начин не помагаш, а пречиш, пък ти си в правото си да правиш, каквото си искаш.. ;)
Последна промяна от parvanoff на 18 юли 2010 17:26, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2010 17:25

parvanoff написа:Ще ти помогна в отговорът-изчисли всички разходи:
1. Заплати на играчи, треньори, персонал+осигуровки
2. Лагери-спане, пътни и т.н.
3. Пътувания за мачове-спане, чартъри, автобуси и т.н.
4. Строеж на общежитие, терени, тревно покритие и ремонт на стадиона+подръжка
5. Клубен сайт, телевизия, списание
6. Контролата с Вердер и други такива "дреболии"
7. Данъци от приходи и т.н.
8. Глоби за хулигански прояви, картони и разходи за полиция, ток, вода, съдии и т.н.

Какво има да смятаме ?
Цифрите, които Левски печели от Европа .... ги има в сайта на УЕФА ! ?
Къде са тия, както писах по горе - 15 млн. Евро само от двете ни успешни години ?
По горе, други бяха писали .... за някои от разходите, най вече за трансфери.
Дори и да приемем ..... ама с мноооого добро желание, че са дадени през 2008 3 млн. за трасфери ..... то, къде е останалата разлика ? ? ?
Нали не мислиш, че през самата 2008 .... а и през следващата 2009, Клубът не е генерирал никакви приходи, че печалбата от предните години, да е използвана за бюджет през въпросните 2 години ?
Аз дори твърдя, че само от миналата година Левски генерира приходи от порядъка на 3,5 - 4 млн. евро !
Бюджета тая година е .... 2,5 млн. евро !
Заплатите, от 2 години се намалиха драстично !
В момента, най високата е 7 000 хил. евро !
А, средните са в размер на 2 - 3 000 хиляди лева !
Това е, относно печалбите - и разходите .... не си малък, смятай си ги сам !

Относно задълженията ....
Симеон Мечев искаше да придобие 60% от клуба, миналата година.
Знаеш ли, защо се отказа ?
Защото, освен цената на самия клуб .... трябваше да плаща и задълженията на Клуба, към фирмите на Батков !
Защо "адвоката" първоначално беше сложил цена от 20 млн. евро, на тотално разнебитен клуб и отбор ? ?
Как мислиш ?
Голям си предполагам на години .... можеш да си отговориш ! ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 юли 2010 17:29

Нищо няма да смятам, защото не отправям обвинения като теб. Последните 4 изречения сигурно са си пак някакви твои предположения? Или ще дадеш някакви сериозни разследвания или новини по повода?
С малко думи казано нито едно от твоите твърдения не видях да е доказано, което го прави за мен невярно и без някаква градивна мисъл. Изобщо всъщност си нямам на идея защо ги пишеш тези неща. Имаш някаква лична вражда към батков? ;)
само Левски и България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2010 17:43

Какви разследвания ... какви чудесий ?
Човека си го каза по интервюта ....
Караш ме да доказвам неща, които и малките деца знаят ! ?
Батков не е вечен .... и като продаде отбора, ще видиш какви батални неща ще излязат !
До тогава .... спора ни е мъртво роден !
Само не ми казвай, че харесваш управлението на "адвоката" през последните 3 години ?
Нямам нищо лично към Батков ... напротив, даже бях един .... от най търпеливите, относно управлението му !
Но чашата преля, след казанската простотия която сътвори !

Ако трябва най после да карам по темата .....
Аз съм против, по време на мачове да се скандира АНТИ !
Независимо против кой .... дали против Батков, дали против футболисти ... няма значение !
На стадиона се отива, да викаш за отбора си !
В тоя смисъл .... май имало някво обединение между фракциите, което е добре.
Пак го пиша обаче, подкрепям отбора ..... но не и Батков !
Искам, 'адвоката" да се раздели с отбора !
Дарвин е в грешка !

Image Image

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 юли 2010 17:54

Нека да излязат доказателства и аз ще направя, каквото смятам за нужно. И какви интервюта, какъв е този човек-защо вярваш повече на него и защо не даде линкче на едно интервю, както аз цитирах фокус спорт за стадионите? Спорът е ясно, че е мъртво роден, защото се отправят безпочвени и недоказани обвинения. Да, като гледам другите шефове и отбори смятам, че при нас положението си е направо добро... Замисли се само дали ще ти е приятно на теб да излиза някой и да те изкарва крадец без никакви доказателства и тогава може би ще ти стане по-лесно да пишеш... Моята работа в момента е да подкрепям отборът, да го подпомагам, с каквото и както мога и ако смятам, че управлението му е нещо не в ред да хвана едни плакати и да отида пред офиса на батков с хора, които мислят като мен-това е моето мнение.
само Левски и България

Върни се в “Левски”