Влади Гаджев се ожени днес!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
Re: Влади Гаджев се ожени днес!!
Boksiorcheto написа:Като играч е кръгла 0,но иначе да е жив и здрав човекът и много да се обичат.
Значи моя съвет към тебе е бързо да отидеш до аптеката и да изпиеш всички хапчета които са вътре..
Какви са тия простототии.. бил кръгла 0
И честито на Гаджев .. да е жив и здрав
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
- Boksiorcheto
BLooD-_-PhoeNiX написа:Boksiorcheto написа:Като играч е кръгла 0,но иначе да е жив и здрав човекът и много да се обичат.
Значи моя съвет към тебе е бързо да отидеш до аптеката и да изпиеш всички хапчета които са вътре..
Какви са тия простототии.. бил кръгла 0
И честито на Гаджев .. да е жив и здрав
Аз не взимам хапчета,но ако ти имаш нужда - си ги изпии. Аз си казвам мнението. Има много добър удар,но с това се изчерпва

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Левски1914
- Контакти:
Честито ! Успех на Влади ! Много здраве,щастие и много много щастливи мигове със синята фланелка 

Boksiorcheto написа:vladitol написа:Boksiorcheto написа:Като играч е кръгла 0,но иначе да е жив и здрав човекът и много да се обичат.
Видяхме твоя жалък Байерн какво направи срещу Интер така че замълчи по добре![]()
А вие с кой играхте по това време![]()
? Кога отпаднахте? Колко титли спечелихте? Каква ви е статистиката срещу Байерн? По-добре замълчи,смешко
.
ШШШШШШШШШШШШШШШШ АЛОООООООООООО СМЕШКООООООООООООО я се чуй какво говориш бе... Никой не говори за титли, за купи и за сатистики, говорим за играч, който днес има празник, а ти отворко започна да плюеш с мръсната си миризлива устичка.... Видяхме какво представлява твоето отборче, така че налапай някой миризлив чорап и се донадрогирай както трябва.... Лека вечер от мен малоумник

Boksiorcheto написа:Като играч е кръгла 0,но иначе да е жив и здрав човекът и много да се обичат.
ти си коментирай своите

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
- Boksiorcheto
[/quote]
ШШШШШШШШШШШШШШШШ АЛОООООООООООО СМЕШКООООООООООООО я се чуй какво говориш бе... Никой не говори за титли, за купи и за сатистики, говорим за играч, който днес има празник, а ти отворко започна да плюеш с мръсната си миризлива устичка.... Видяхме какво представлява твоето отборче, така че налапай някой миризлив чорап и се донадрогирай както трябва.... Лека вечер от мен малоумник
[/quote]
С това ти изказване си пролича кой е малоумник
.

С това ти изказване си пролича кой е малоумник

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- modor
- Контакти:
Честито и от мен 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
това ме изненада,пък аз си мислех че е гей...
- levskarinvt
- Контакти:
От бокс може и да разбираш,ама от футбол НЕ!Ако Гаджев за тебе като футболист е "кръгла 0" за всички останали футболисти в България трябва да използваш отрицателни числа докато ги характеризираш.По твоята логика.