Ще последва ли Левски съдбата на Ботев(Пловдив)?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Ще загине ли Левски като Ботев?!?

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 11:36

Kasperle написа:Пак да питам подуенци - с какво Борат беше по-хубав преди 4 години, отколкото е сега? Преди 4 години купи титлата от Черепа, преди 1 и половина БФС взе лиценза на ЦСКА за да може отборът на Ганьо да се пробва пак за ШЛ (без да е дал и стотинка за селекция). Хм, някой спомена "силен български футбол" - как българския футбол стана по-силен с подвизите на цирковата трупа срещу БАТЕ или Жилина миналата година? Беше ли лош ДС агент Тара, когато стана шеф на Левски-Спартак, Витоша или както там се е казвал отбора ви през 80-те? Или когато харчеше парите на (българите, откраднати от) международния престъпник Михаил Шерней? Или когато ви подкарваше като стадо да протестирате срещу изгонването на същия тоя престъпник?

Вас никой не ви пита, ясно ? Интересно защо редом до Бате и Жилина не споменете 1/4 финала за Купата на Уефа и участието в ШЛ ? Ако ще повтаряте едни и същи простотии, по-добре си замълчете !

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 11:43

Kasperle написа:ти кажи, Ганьо с какво беше по-хубав преди 4, преди 10, преди 20 години...

Борат не го знам с какво е бил по-хубав, знам само че "Левски" беше "по-хубав" (меко казано)

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 16 мар 2010 11:50

ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО, НЕДОГЛЕДАХ ТЕМАТА ПРЕДИ ДА ПУСНА КОМЕНТАР В НЕЯ. МОЛЯ АВТОРА ДА ПРЕПРАВИ ЗАГЛАВИЕТО. БОТЕВ НЕ Е ЗАГИНАЛ, НЯМА И ДА ЗАГИНЕ! ЗАГЛАВИЕТО ТРЯБВА ДА Е НЕЩО ОТ РОДА НА " ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ ЛЕВСКИ ПРИМЕРА НА БОТЕВ".

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 11:55

И кой е казал, че всичко е точно ? Къде видя някой да казва, че всичко е точно ? Кой е казал, че му вярваме за новите стадиони, че ще "бием" поред 5 мача, а останалите ще си ги "вземем" ? Абе не се правите на ударени бе !!!

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 11:56

Kasperle написа:бре, красивият възпитан тон, преподаван във висшето училище за графове и барони на Герена!

Усещам май че не ти харесва тона!
Ако продължиш с простотиите ще разбереш какво преподават на Герена!
Впрочем като не ти харесва що щеш тук? Да не си мазохист? Ние се занимаваме с нашия отбор защото си имаме проблеми. Вие си гледайте вашия отбор и вашите проблеми, които впрочем не са по-малки от нашите.
А дали сме графове и барони - то е ясно, не сме селяци като комунистите заченали ви в грях!
Чао ти!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 мар 2010 13:22

1 Ботев не е загинал.2 Няма как да стане ще се лее кръв ако трябва,но Левски няма да загине.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 мар 2010 14:16

Честно казано,каквото и да стане няма как Левски да последва съдбата на Ботев,по ред причини.Но е доста вероятно клуба да се превърне в посредствен от рода на Монтана и Сливен 8-)

pepsi
Контакти:

Re: Ще последва ли Левски съдбата на Ботев(Пловдив)?

Мнениеот pepsi » 16 мар 2010 18:13

Да се надяваме и вярвам че такава съдба Левски няма да сполети.Аз съм този който в същите форуми давах идеята че ние Левскарите ако се наложи можем да издържаме отбора като изпращаме по 1-левче на месец във вид на есемес.При само 1 000 000-привърженици това са си толкова пари.А при разумно управление тези пари не само ще стигат за издръжка на отбора но ще се и множат.Трябва да се пусне във феисбук АЗ СЪМ ЛЕВСКАР и да се преброим.А не като в едни предавания по една телевизия да ми искат за това 1.20.Дано моите противници да са вече пияни че да не ми пишат че аз съм прекалил с пепсито.Останете си със здраве.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 мар 2010 15:56

veseo написа:"Изстрадали фенски души"?! От гарантираното второ (най-малкото) място всяка година, че вие знаете ли какво означава думата страдание, ясно че не сте я изпитвали?

Страдание е, защото сме свикнали да мачкаме, а при вас го няма тоя момент.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 17 мар 2010 16:03

_RoKi_ написа:Честно казано,каквото и да стане няма как Левски да последва съдбата на Ботев,по ред причини.Но е доста вероятно клуба да се превърне в посредствен от рода на Монтана и Сливен 8-)

Е много ви се иска това да стане ама няма как.Левски не е Батков и Батков не е Левски.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Левски”