П.П. Old_Death,ако имаш нещо да казваш на някой,кажи го на Лична,ако обичаш,обясненията ви и оправданията ви не ни засягат !
Декларация на Южна Дивизия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Декларация на Южна Дивизия
ВЪН БАТКОВ ОТ ЛЕВСКИ
Плакати имаше,трансперанти също ! Сега и тази декларация,псувни по стадионите...крайно време е ЛЕВСКИ да ни радва отново с красив футбол и млади сини лъвове,който да са гръбнака на националния отбор и на ЛЕВСКИ !
П.П. Old_Death,ако имаш нещо да казваш на някой,кажи го на Лична,ако обичаш,обясненията ви и оправданията ви не ни засягат !

Re: Фенове искат оставки в "Левски"
Това е много смешна новина. На кого ще даде оставката си? На мене ли, на тебе ли, на някоя фракция ли? Или като шеф на себе си ще си я остави на бюрото, ще излезе до кафе машината и като се върне изненадано ще вземи оставения по-рано от него лист на бюрото си, ще го отвори, ще се усмихне под мустак и ще се зачуди да я приема ли тази оставка или да не я приема. Предлагал е отбора много пъти някой да го вземе, но до сега не съм чул някой да излезе и да каже искам ПФК Левски.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Фенска фракция на Левски призова за оставки
Това е много смешна новина. На кого ще даде оставката си? На мене ли, на тебе ли, на някоя фракция ли? Или като шеф на себе си ще си я остави на бюрото, ще излезе до кафе машината и като се върне изненадано ще вземи оставения по-рано от него лист на бюрото си, ще го отвори, ще се усмихне под мустак и ще се зачуди да я приема ли тази оставка или да не я приема. Предлагал е отбора много пъти някой да го вземе, но до сега не съм чул някой да излезе и да каже искам ПФК Левски.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ало, малкия я бягай бързо при червената си майка ... Научи първо как се пише на български пък тогава пускай теми... Изобщо ясно ли ти е за какво пишеш... Коя дата е днес?, Коя година? Ако за съжаление не си малолетен, което да оправдае малоумието на темата, явно си доста неграмотен. Много евтино се опитваш да провокираш... Марш от форума...
Това да се чува. 
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- metodito
- Контакти:
Баждеков и Батков ме дразнят. Уволнението на Ваташка беше кофти, ама мисля тая декларация е голяма смешка. А това за фен-артикулите, къде го намесиха...
То и аз да го бях написал сигурно толкова плоско и безидейно щеше да е
, ма... заради това и не драскам такива неща. А в редиците на South Division, няма ли неонацисти? Кой ще напише декларация срещу тях? Как може в редиците на феновете на отбора носещ името на Апостола на свободата да присъстват елементи, които са застъпници за ограничаване на свободите на хората. Айде нема нужда от такива декларации.
pomiqrat написа:Това е много смешна новина. На кого ще даде оставката си? На мене ли, на тебе ли, на някоя фракция ли? Или като шеф на себе си ще си я остави на бюрото, ще излезе до кафе машината и като се върне изненадано ще вземи оставения по-рано от него лист на бюрото си, ще го отвори, ще се усмихне под мустак и ще се зачуди да я приема ли тази оставка или да не я приема. Предлагал е отбора много пъти някой да го вземе, но до сега не съм чул някой да излезе и да каже искам ПФК Левски.
викам да пуснете още 8-9 теми за СД, че тия досега са малко

- ТаралежВгащите
ха ха ха ха Наск Вейдър атакува отново .... На това ле.ке не му стига , че продаде няколко титли на приятелчето си Емо К, но иска и тази година да ни провали ..... !!! Днес отново е стегнало редиците на верните си мушмуроци, хвърлил им е шепа жълти стотинки и по някоя "весела" цигара и те вече са готови да правят световни революции .....
Призовавам истинските фенове на ЛЕВСКИ да не объщтат внимание на подобни евтини провокации .... Човека, който ни денесе срама Темпере ! Човека, който си ловуваше вместо да ръководи отбора в мач от ШЛ !!! Това е същият който праща наркоманите на протести слещу клуба ......
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Батков,Баждеков,Заберски вън от Левски.Левски е наш на феновете и България.Да не им позволяваме да погубват нашият любим отбор .Час по скоро да се махат от ЛЕВСКИ всички тези които работят срещу интересите на Левски , феновете и България
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .