Вратарския пост в Левски???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro bad

Re: Вратарския пост в Левски???

Мнениеот joro bad » 13 яну 2010 00:01

kalo написа:
joro bad написа:Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега . ;) :idea: :idea:

Аз ходя от 1957 и ще кажа,че си много прав! ;)

За съжаление, доста от момчетата тука, найстина не знаят и не са гледали добрите вратари на Левски допреди години. Само едно ще ви кажа момчета, ако найстина имахме на вратата през последните2-3год. един като Боби,Здравков и най-вече Пламен Николов(Бог за мен), без да се изхвърлям, щяхме да сме с повече титли, по-добри показатели във всички европейски турнири и към днешна дата, доста по-напред в първенството и почти двойно по-малко вкарани голове. Повярвайте ми, почти несъм изпускал мач на отбора ни пак ви казвам от 82-83год. и толкова слаби вратари Левски не е имал. Вратарския пост е с много функций, като почнем от правилно пласиране под рамката, реакций- способност доа реагираш и избиеш топката при удар от непосредственна близост или яка тупалка отдалече в ъглите на вратата, излизане и избиване на топката извън вратарското поле при почти всяко центриране на противника от фаул, корнер или игрово положение, или излизане за пресичане на паст от страна на противников играч спрямо друг негов играч и оставянето му на чисто положение, сам срещу вратаря,а и не на последно място, късмет ;) . Еми никои от тези елементарни на пръв поглед критерий невиждам дори на 10% в Божката и Цачев, дори обратното, видното при тях е страх, несигорност и най-вече лесно допуснати голове, така наречените вратарски.Най-много обръщам внимание на вратарите, защото той е сърцето и душата на един отбор. Помислете, тичали сте, борили сте се, давали сте всичко от себе си в даден мач и..... изведнъж на вратаря ви му вкарват смешен вратарски гол, еми бетонобъркачката налива бетон върху краката ти и душата ти. И другия вариянт, вратара ти хваща едно, две невероятни положения на противника или в най-добрия случай дузпа или излизане на сам играч срещу него, еми тогава летиш и всичко това ти дава криле да дадеш всичко от себе си за победата. :idea: :idea: :idea: Гледайте ако можете стари мачове на Левски и тогава ще разберете за какво иде реч. Успех на всички и мислете. :idea:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 00:35

joro bad написа:
kalo написа:
joro bad написа:Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега . ;) :idea: :idea:

Аз ходя от 1957 и ще кажа,че си много прав! ;)

За съжаление, доста от момчетата тука, найстина не знаят и не са гледали добрите вратари на Левски допреди години. Само едно ще ви кажа момчета, ако найстина имахме на вратата през последните2-3год. един като Боби,Здравков и най-вече Пламен Николов(Бог за мен), без да се изхвърлям, щяхме да сме с повече титли, по-добри показатели във всички европейски турнири и към днешна дата, доста по-напред в първенството и почти двойно по-малко вкарани голове. Повярвайте ми, почти несъм изпускал мач на отбора ни пак ви казвам от 82-83год. и толкова слаби вратари Левски не е имал. Вратарския пост е с много функций, като почнем от правилно пласиране под рамката, реакций- способност доа реагираш и избиеш топката при удар от непосредственна близост или яка тупалка отдалече в ъглите на вратата, излизане и избиване на топката извън вратарското поле при почти всяко центриране на противника от фаул, корнер или игрово положение, или излизане за пресичане на паст от страна на противников играч спрямо друг негов играч и оставянето му на чисто положение, сам срещу вратаря,а и не на последно място, късмет ;) . Еми никои от тези елементарни на пръв поглед критерий невиждам дори на 10% в Божката и Цачев, дори обратното, видното при тях е страх, несигорност и най-вече лесно допуснати голове, така наречените вратарски.Най-много обръщам внимание на вратарите, защото той е сърцето и душата на един отбор. Помислете, тичали сте, борили сте се, давали сте всичко от себе си в даден мач и..... изведнъж на вратаря ви му вкарват смешен вратарски гол, еми бетонобъркачката налива бетон върху краката ти и душата ти. И другия вариянт, вратара ти хваща едно, две невероятни положения на противника или в най-добрия случай дузпа или излизане на сам играч срещу него, еми тогава летиш и всичко това ти дава криле да дадеш всичко от себе си за победата. :idea: :idea: :idea: Гледайте ако можете стари мачове на Левски и тогава ще разберете за какво иде реч. Успех на всички и мислете. :idea:

Не беше ли Здравков,дето в Антверпен му вкараха 3 гола за 7 минути?И аз гледам Левски много отдавна.Имали сме и посредствени вратари.Тъй че-по-скромно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 яну 2010 00:45

Не беше ли Здравков,дето в Антверпен му вкараха 3 гола за 7 минути?И аз гледам Левски много отдавна.Имали сме и посредствени вратари.Тъй че-по-скромно.[/quote]

Да той беше на вратата, но за колко гола имаше вина той и колко играчите пред него, но това е съвсем друга драма. Там се изложихме жестоко от липса на психика, хитрина, опит, грешка на треньора за предприемане на смени в последните минути, безбройни още пропуски на нашите нападатели и невероятно дългото продължение на съдията по това време7-8мин. все едно в днешно време да дадеш 20-30мин продължение, а и не на последно място липсата на този прословут късмет. Ама не ми припомняй този мач,лош пример, че тогава съвсем млад за първи път пих успокоителни. :lol: :lol:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 01:16

Сега много ще ми теглят по една но , като не ви харесват тия момчета върнете Ники Михаилов! :) :) :) Или вземете Стоян Колев, но предполагам много Левскари няма да го преживеят защото беше в ЦСКА! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 яну 2010 01:19

Аааа Малката перука си я гласим за вас. Вие сте майстори на бомбастични трансфери. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 13 яну 2010 03:09

joro bad написа:
Oskron написа:Не съм съгласен с автора на темата относно Митрев. В случайте когато е играл поредица от мачове е покзвал стабилна и надеждна игра, естествено когато е играл след дълга пауза на скамейката или заради контузия е бил нестабилен. Аз смятам че в негово лице имаме сериозна алтернатива за бъдещето. Ако Петков запази формата си от тази есен няма да е чудно ако Митрев го измести като титуляр още през пролетта.

,,Стабилна и надежна игра"??? Пич, ти кои мачове си гледал!!!!

А ти кои си гледал, че да твърдиш обратното... Ще ти припомня един мач с Пирин за купата, още когато Мъри беше тренер как мочето ни извади на дузпите...
А не отдавна се състоя един мач с ЦСКА, който поне ти (явно късопаметен) сигурно си спомняш... :roll: Точно на вртарския пост не виждам за сега да имаме проблеми...
Също така си спомням мача с Челси в Лондон- всички го хвалеха тогава...

Сега ако ти ми изброиш някакви фрапантни грешки, които е правил може да защитиш тезата си. За мен Митрев е новият Иванков.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 09:53

UltraBlue написа:
joro bad написа:
Oskron написа:Не съм съгласен с автора на темата относно Митрев. В случайте когато е играл поредица от мачове е покзвал стабилна и надеждна игра, естествено когато е играл след дълга пауза на скамейката или заради контузия е бил нестабилен. Аз смятам че в негово лице имаме сериозна алтернатива за бъдещето. Ако Петков запази формата си от тази есен няма да е чудно ако Митрев го измести като титуляр още през пролетта.

,,Стабилна и надежна игра"??? Пич, ти кои мачове си гледал!!!!

А ти кои си гледал, че да твърдиш обратното... Ще ти припомня един мач с Пирин за купата, още когато Мъри беше тренер как мочето ни извади на дузпите...
А не отдавна се състоя един мач с ЦСКА, който поне ти (явно късопаметен) сигурно си спомняш... :roll: Точно на вртарския пост не виждам за сега да имаме проблеми...
Също така си спомням мача с Челси в Лондон- всички го хвалеха тогава...

Сега ако ти ми изброиш някакви фрапантни грешки, които е правил може да защитиш тезата си. За мен Митрев е новият Иванков.

Особено,ако го подкрепим.Но,ако толкова много "искаме",можем да го превърнем и във втория Н.Михайлов.От нас също зависи.
Последна промяна от deepblue1963 на 13 яну 2010 10:19, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 13 яну 2010 09:57

Гошо има според мене още поне 3 години,може формата му да е поспаднала, но пак си остава най-добрият вратар в България, може би и Митко, и мисля , че не ми е дошло времето да се говори за вратарският пост все още, а многото голове този сезон са по вина на полузащитниците най-вече, а не на Гошо, припомнете си откъде тръгваше по4ти всяка една противникова голова атака.........
Изображение

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 13 яну 2010 12:07

Божката Митрев-талант,потенциал,класа и бъдеще-ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 яну 2010 14:10

Интересно ми е кой предлагате да вземем?И аз искам играчи като Гунди и Киро Миланов, обаче просто такива в момента не можем да си позволим.Само не ми казвайте някакви извънземни имена, които знаете, че просто няма как да се съгласят да дойдат на Герена.

Върни се в “Левски”