kalo написа:joro bad написа:Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега .![]()
![]()
Аз ходя от 1957 и ще кажа,че си много прав!
За съжаление, доста от момчетата тука, найстина не знаят и не са гледали добрите вратари на Левски допреди години. Само едно ще ви кажа момчета, ако найстина имахме на вратата през последните2-3год. един като Боби,Здравков и най-вече Пламен Николов(Бог за мен), без да се изхвърлям, щяхме да сме с повече титли, по-добри показатели във всички европейски турнири и към днешна дата, доста по-напред в първенството и почти двойно по-малко вкарани голове. Повярвайте ми, почти несъм изпускал мач на отбора ни пак ви казвам от 82-83год. и толкова слаби вратари Левски не е имал. Вратарския пост е с много функций, като почнем от правилно пласиране под рамката, реакций- способност доа реагираш и избиеш топката при удар от непосредственна близост или яка тупалка отдалече в ъглите на вратата, излизане и избиване на топката извън вратарското поле при почти всяко центриране на противника от фаул, корнер или игрово положение, или излизане за пресичане на паст от страна на противников играч спрямо друг негов играч и оставянето му на чисто положение, сам срещу вратаря,а и не на последно място, късмет