Нещо не схванах схемата на Хубчев последните двайсетина минути, когато заиграхме равностойно. Кой беше дясно крило, на какви позиции играеха Нашименто и Найденов, защо холандеца стоеше толкова назад?
А какво е положението с Робърта и защо не помирисва терен?

КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа
mikata написа:Много сме зле
W84me написа:Пълно е с плажни футболисти в Левски - Горанов, Паулиньо, Нашименто, Мазурек. С такива момиченца няма как да стане нещо. От другата страна имаме адски дърводелци като Райнов, Тиам, Миланов...
Всички вън и незабавни оставки

- modor
- Контакти:
Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа
Закривай!

"Компромисът е краткия път към провала!" - 
Станимир Стоилов.
						Станимир Стоилов.
Най- после някой да ги сложи на място. Само с желание не става. Какво ме топли, че в игра влизали 16 и 17 годишни момчета, след като 26 и 27 годишните нищо не играят. От този отбор само вратаря показа класа отговаряща на името Левски. Другите са на ниво бараж. Но като знам и конкурентите ни каква стока са ... Много работа ги чака. Новите изобщо не са се сработили. Липсва предимно тактическа грамотност (това се учи), после технически умения (в частта точни пасове) и на края бързина и сила. За да не чудят какво да правят с топката когато е в краката им, после или следва грешен пас, или загуба на топката след физически сблъсък с противник. Но всяко зло за добро. За да знаят футболистите, че не са кой знае какво във футболно отношение и трябва да са пределно концентрирани в първенството и в турнира за купата. Тази загуба трябва да е като обеца на ухото.

1914.1902 написа:mikata написа:Много сме злеW84me написа:Пълно е с плажни футболисти в Левски - Горанов, Паулиньо, Нашименто, Мазурек. С такива момиченца няма как да стане нещо. От другата страна имаме адски дърводелци като Райнов, Тиам, Миланов...
Всички вън и незабавни оставки
Тоз пък, да не би да отричаш, това което съм написал?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
modor написа:Закривай!
Когато и да ни закрият все ще е късно

Както и очаквах четирите контроли се оказаха малко,при 7-8 на Разград. При по сериозен отбор проблемите в халфовата линия си остават!Добра игра от Миятович,Райнов,Нашименто,Димитров и Лозев в контролите. Холандеца и Славчев засега не могат да се оценяват. Както се очакваше Робърта не можа да направи подготовка.

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
						България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
modor написа:Закривай!
От толкова писане уж на майтап - "закривай" , ще вземат наистина да ни закрият.
Внимавай какво си пожелаваш !
Питах те нещо на лични, щом не отговори го приемам за положителен отговор.
- modor
- Контакти:
vvessel написа:modor написа:Закривай!
От толкова писане уж на майтап - "закривай" , ще вземат наистина да ни закрият.
Внимавай какво си пожелаваш !
Питах те нещо на лични, щом не отговори го приемам за положителен отговор.
Аз те баннах. Павел Колев ме накара. Сега доволен ли си?
"Компромисът е краткия път към провала!" - 
Станимир Стоилов.
						Станимир Стоилов.
modor написа:Аз те баннах. Павел Колев ме накара. Сега доволен ли си?
Щом е за добруването на Левски, съм доволен !
Специално искам да благодаря на ПК, че ми следи публикациите