Феновете на Левски бяха избрани за №1 в света!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Феновете на Левски бяха избрани за №1 в света!

Мнениеот RedSkin » 28 май 2014 18:28

badboy95 написа:
RedSkin написа:Извади ми пример от Хан Аспарух. Сега стадионите са къде къде по-добре и е почти невъзможно да се получи това...

Да, стадионите в България са в безупречно състояние, как още не са ни дали домакинство на Световно си остава загадка... :mrgreen: :lol: :lol:

Не са ни най-перфектните, но и случая за който говорим не се е случил в България. Аз наистина вярвам, че в скоро време ще имаме по-добри стадиони.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 28 май 2014 18:32

Само да добавя:

Лично Аз пари от Левски не съм взимал НИКОГА, само съм дарявал като нормален фен. Ако Вие взимате от ЦСКА, там вече не знам! Моето голямо БРАВО е за това, че сами събрахме пари за юбилея и си го направихме. И това донесе все пак някакво признание! Жалко, че някои хора не можете да го понесете нормално... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 28 май 2014 18:33

Ужас :oops:
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Луд Гидия
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия » 28 май 2014 18:37

Феновете на Левски освен това трябва да бъдат канонизирани за мъченици, след всичко това, което им докара на главите Г-н Мустаков.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 май 2014 19:00

Страхотно! :)
Онези ще се пръснат от злоба. Разкарайте се от темата.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 май 2014 20:02

новината е добра и за футболна България ,с друго няма какво да се похвалим ,така че отново с Левски
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 май 2014 20:16

metodito написа:
MoNteSo написа:Не искам да омаловажавам нищо, но тоя сайт май се поддържа от българи, защото при едно от последните дербита между Левски и ЦСКА, на което имаше десетина хиляди души, те отново бяха избрани за номер 1 от въпросния сайт при наличието на супер дербита, препълнени стадиони и уникални хореографии в Италия и Сърбия.

Колко е жалко да си... Я дай видео от "препълнените стадиони" в Сърбия същата седмица. При нас има особености, които няма как да се случат на много стадиони в онази "бялата" Европа. Заради това ще покажат репортаж на мач на Сан Лоренсо и на "Левски" и на ЦСКА, а не на Ман Ютд или Челси. Като въведат строгите правила няма да ни дават.

Мача беше Партизан - Звезда на препълнения 32 хиляден ЮНА.. в Италия мача не го помня кой беше, но мисля, че пак бе дерби, плюс че имаше и силна конкуренция от Южна Америка в клипа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 май 2014 21:00

MoNteSo написа:
metodito написа:
MoNteSo написа:Не искам да омаловажавам нищо, но тоя сайт май се поддържа от българи, защото при едно от последните дербита между Левски и ЦСКА, на което имаше десетина хиляди души, те отново бяха избрани за номер 1 от въпросния сайт при наличието на супер дербита, препълнени стадиони и уникални хореографии в Италия и Сърбия.

Колко е жалко да си... Я дай видео от "препълнените стадиони" в Сърбия същата седмица. При нас има особености, които няма как да се случат на много стадиони в онази "бялата" Европа. Заради това ще покажат репортаж на мач на Сан Лоренсо и на "Левски" и на ЦСКА, а не на Ман Ютд или Челси. Като въведат строгите правила няма да ни дават.

Мача беше Партизан - Звезда на препълнения 32 хиляден ЮНА.. в Италия мача не го помня кой беше, но мисля, че пак бе дерби, плюс че имаше и силна конкуренция от Южна Америка в клипа.

И в този клип от темата също имаше мач на Звезда, където имаше поне 50к души..

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 май 2014 21:25

Ние винаги сме били номер 1

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 28 май 2014 21:29

RedeviL написа:
MoNteSo написа:
metodito написа:

И в този клип от темата също имаше мач на Звезда, където имаше поне 50к души..

Класацията не е направена за броя фенове или дали стадиона е пълен. А за 5-те най-добре представили се ултраси на отборите през седмицата. Важи и когато отбора е гост, тоест с един сектор и добра хореография може да спечелиш! Както преди време Левски - ЦСКА си делиха първото място пак в тази класация!!! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”