Фен тема- Станислав Ангелов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен тема- Станислав Ангелов
Явно и на тоя не му стигат точки за пенсия и дойде да изкара 4 те месеца на бат Бойко в Левски,дано след Нова година е пенсионер щото с Гаджев са страхотна дупка в центъра на полузащитата.
- metodito
- Контакти:
ПРЕКРЪСТЕТЕ ТЕМАТА НА "СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ - ХЕЙТ ТЕМА"
Опитвам се да ви разбера, хора, но честно не мога. Явно нещо постоянно ви боде отзад и не може да си го извадите, че мислите, че като хейтвате, всичко ще ви е ок.
...Е, няма да е ок! Ще си ходите с пръчката, забита ви отзад винаги!
Ами я най-добре я позавъртате малко, поне малко от малко и вие радост да получите...
И, нали ви казах, Батков каза, че ще дава кинти утре, за псувня към футболист по 5 лева. За плюнка - 10.

Опитвам се да ви разбера, хора, но честно не мога. Явно нещо постоянно ви боде отзад и не може да си го извадите, че мислите, че като хейтвате, всичко ще ви е ок.
...Е, няма да е ок! Ще си ходите с пръчката, забита ви отзад винаги!

И, нали ви казах, Батков каза, че ще дава кинти утре, за псувня към футболист по 5 лева. За плюнка - 10.

Metodito, гордееш ли се с написаното? В стремежа си да унижиш опонентите си паднал си доста низко. Изненадващо за мен. По този начин можеш да обидиш хора, които са на ниско ниво. Останалите просто ще приемат/мем написаното като даденост, която за съжаление не е рядкост за нашата действителност.
По темата. Заглавието може лесно да бъде променено. Могат да бъдат изтрити отрицателните мнения. По-важното е друго. Защо в отбора на "Левски" продължават да се картотекират очевадно безперспективни футболисти? Защо футболисти с посредствени възможности (може би вече, но не отскоро) продължават престоя си в отбора на "Левски"? Включително и в така шумно рекламирания "нов" "Левски". Нима никой не забелязва, че с такъв състав "Левски" се превърна в отбор със средни възможности дори в българското първенство. А ние очакваме запомнящо се представяне в европейските турнири, победи над реномирани клубове.
Аз бих приветствал темата "Ние сме дотук. Отстъпваме на по-способните, на по-младите. Извиняваме се за причинените разочарования на привържениците и нанесените щети на "Левски"" с автори Станислав Ангелов, Христо Йовов и др. Макар и закъсняла.
По темата. Заглавието може лесно да бъде променено. Могат да бъдат изтрити отрицателните мнения. По-важното е друго. Защо в отбора на "Левски" продължават да се картотекират очевадно безперспективни футболисти? Защо футболисти с посредствени възможности (може би вече, но не отскоро) продължават престоя си в отбора на "Левски"? Включително и в така шумно рекламирания "нов" "Левски". Нима никой не забелязва, че с такъв състав "Левски" се превърна в отбор със средни възможности дори в българското първенство. А ние очакваме запомнящо се представяне в европейските турнири, победи над реномирани клубове.
Аз бих приветствал темата "Ние сме дотук. Отстъпваме на по-способните, на по-младите. Извиняваме се за причинените разочарования на привържениците и нанесените щети на "Левски"" с автори Станислав Ангелов, Христо Йовов и др. Макар и закъсняла.
-
- Контакти:
Цитат : Ами я най-добре я позавъртате малко, поне малко от малко и вие радост да получите...
Ей брееее, metodito ...
,много маргинално бре
Вслушах се в съвета ти, и се поразвъртях малко,ама пръчката с цвят бордо която ми/ни я боднаха в Сараево само люти ,никакъв кеф братче(все още е така - с времето може да стане сладка болка)

Вслушах се в съвета ти, и се поразвъртях малко,ама пръчката с цвят бордо която ми/ни я боднаха в Сараево само люти ,никакъв кеф братче(все още е така - с времето може да стане сладка болка)

Левски 1914,West Ham United
- metodito
- Контакти:
Metodito, гордееш ли се с написаното?
Не, зареждам се с негативизъм от ...тези... Псувнярството е заразително. И по-добре ... изтрийте темата. Супер лицемерно е озаглавена "фен тема". Или някой е с криви, много криви разбирания за това, какво означава да си "фен" на нещо, или се е променило някъде значението на думата, и не съм разбрал.
А може би на принципа, че нараняваме винаги близките си? А? Хмм... надали.
В голямата си част, ние сме точно такива - хейтъри, псувняри и всякаква черна мърмореща гмеч, която от нищо не разбира и няма и защо, понеже има самочувствието, че морето е до колене!
Булгар! Булгар!
Ето защо!
Metodito, използваш думи, които не са български. Може би аз като привърженик не знам какво означава според теб фен, респ. "фен-тема". Ако в нея трябва да се пишат само хвалебствия за човека, на когото е посветена нека модераторите изтрият всичко различно.
Не знам кои сте вие, описаните от теб самия с чужди и новосъздадени, звучащи грубо български думи. Аз не се смятам за такъв. Без да имам самочувствието, че морето ми е до колене имам претенции, че нивото ми в доста области е по-високо от нивото на Вашата група, описано от теб с "която от нищо не разбира и няма и защо". Българин съм. Не го смятам за недостатък, не допускам да обиждат неоснователно мен и сънародниците ми. В същото време не го афиширам като предимство пред останалите нации.
Колкото до изразеното от доста привърженици, включително и пишещи тук неласкаво отношение към някои от т.нар. легенди на "Левски", включително и в тази тема ще си позволя за втори път един цитат във форума: "Публиката винаги има право. Дори и когато си играл слабо.".
Не знам кои сте вие, описаните от теб самия с чужди и новосъздадени, звучащи грубо български думи. Аз не се смятам за такъв. Без да имам самочувствието, че морето ми е до колене имам претенции, че нивото ми в доста области е по-високо от нивото на Вашата група, описано от теб с "която от нищо не разбира и няма и защо". Българин съм. Не го смятам за недостатък, не допускам да обиждат неоснователно мен и сънародниците ми. В същото време не го афиширам като предимство пред останалите нации.
Колкото до изразеното от доста привърженици, включително и пишещи тук неласкаво отношение към някои от т.нар. легенди на "Левски", включително и в тази тема ще си позволя за втори път един цитат във форума: "Публиката винаги има право. Дори и когато си играл слабо.".
- metodito
- Контакти:
...
Добър или лош, Пелето е показал професионализъм и отдаденост на този клуб! Отричате ли него, отричате "онзи отбор", отричате един отбор, който вече няма да видите в следващите поне 10 години! Отричате един голям отбор на "Левски".
Връщането на Ангелов в защита бе грешка на Илиев, не на Пелето! Даването на капитанската лента на Ангелов бе тотална глупост - отново не заслуга на Ангелов!
Пелето бе изгонен от "Левски"! Не си тръгна сам!!!!
Добър или лош, Пелето е показал професионализъм и отдаденост на този клуб! Отричате ли него, отричате "онзи отбор", отричате един отбор, който вече няма да видите в следващите поне 10 години! Отричате един голям отбор на "Левски".
Връщането на Ангелов в защита бе грешка на Илиев, не на Пелето! Даването на капитанската лента на Ангелов бе тотална глупост - отново не заслуга на Ангелов!

metodito написа:...
Metodito, прекалено силно обвинение! Станислав Ангелов беше добър футболист през успешен период на "Левски". Но той не може да бъде отъждествяван с отбора на "Левски". Както и никой друг. Хората имат право на мнение, което не е задължително да съвпада с твоето, не е задължително да е положително за когото и да било от футболистите. Това не ти дава право обявяваш, че те отричат "Левски".
В случая много от критикуващите, включително и аз, имат предвид, че възможностите на Станислав Ангелов вече не отговарят на клуб с историята, афишираните амбиции и желанията на привържениците, какъвто е "Левски".
Крайно време е да престане порочната практика мястото в отбора да се гарантира само от минали заслуги. За съжаление това не е единствения грешен критерий.
Между другото ми се струва, че ставаме досадни за останалите.
- metodito
- Контакти:
Между другото ми се струва, че ставаме досадни за останалите.
Съгласен. За мен, Пелето бе един от моторите на онзи "Левски". С него постъпиха по нечестен начин, но аз не чух и една лоша дума да е казал, нито по адрес на клуба, нито за Сирака, или за Мустакатото. А дали става или не за "Левски" го показа още в първата среща със Сараево.

Не мога да деля някой от играчите на "онзи" "Левски". Да отречеш Мъри, като кажеш, че не е направил нищо, за мен ще е като да отречеш целият отбор, защото той бе неговият архитект. Да отречеш Бардон, също, понеже освен, че без гола му срещу Оксер нямаше да има европоход, той даде сърцето си за отбора. Така и правеше Ангелов.
Спомни си Грийн, когото лашкаха насам-натам като Пелето (халф-защитник). Формата му спадна, той взе да се цупи, да държи сметка на ръководство да му кажели, на каква позици искат да играе (не, че нямаше право, тъй като лошото му представяне се отразява на хляа и самочувствието му), нацупи се, врътна се и като си тръгна за Холандия май почна да разправя някакви неща...
Пелето е професионалист, и е от старата школа. Той може да помогне много.
Но решението да отиде в защита верно бе глупашко.
Тоя некадърник никъде другаде не го искаха и дойде в Левски, за да си уреди старините.