Доволен съм, че не загубихме. Недоволен съм от играта. Всъщност нямаше игра, имаше борба, което пак е нещо. Хвърлихме се здраво. Влизахме остро, имаше агресия. С оглед на това, че второто полувреме нямахме удар във вратата, то точката изглежда като победа. Отдавам вялата игра на несработеността на момчетата, липсата на нападател. Това Махмудов и Цонев да играят като нападатели, е престъпление. И двамата бяхме смачкани от здравите Златков и Николов. Само с тичане не става. Смятайте колко е зле Ил. Димитров, че при липсата на нападатели, се пуска дефанзивен полузащитник като нападател.
За какво тогава стои в отбора? Като влезна Орачев се стрестнах, че автоголът наближава, но явно имаше много малко време, за да си вкара.
Браво на Йоргачевич, гледал е много Г. Петков. Харесаха ми Г. Костадинов и Де Ноойер. Холандецът е новият Грийн. Дано да е още по-добър от него.
В защита положението е oлеле майко. Дано Минев да е жив и здрав, че Белаид и Орачев, ако играят като ляв бек, ще страдаме много.
С Диаби (без да съм го гледал, но по-лошо от сега не може да бъде) и Курдов смятам, че ще изглеждаме по-добре в атака, ако пък уредим и Абди, ще е супер.
Гледаме към Литекс.