Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 19 юли 2015 13:15

1
51
40%
Х
26
20%
2
51
40%

Общо гласове: 128

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT

Мнениеот W84me » 18 юли 2015 20:58

Живко6461 написа:
W84me написа:Не знам какво очаквате от 7 млади момчета + трима нови, без нападател и ляв бек. Да не говорим, че дузпата за Ботев е много спорна.

Очакваме от футболистите на "Левски". Млади, нови ... те са в отбора. А ние очакваме и изискваме от "Левски" само добра игра, победи, титли, купи...!

От нови, дошли преди седмица искаш нещо повече от 15 минути футбол?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юли 2015 20:59

Доволен съм, че не загубихме. Недоволен съм от играта. Всъщност нямаше игра, имаше борба, което пак е нещо. Хвърлихме се здраво. Влизахме остро, имаше агресия. С оглед на това, че второто полувреме нямахме удар във вратата, то точката изглежда като победа. Отдавам вялата игра на несработеността на момчетата, липсата на нападател. Това Махмудов и Цонев да играят като нападатели, е престъпление. И двамата бяхме смачкани от здравите Златков и Николов. Само с тичане не става. Смятайте колко е зле Ил. Димитров, че при липсата на нападатели, се пуска дефанзивен полузащитник като нападател. :mrgreen:
За какво тогава стои в отбора? Като влезна Орачев се стрестнах, че автоголът наближава, но явно имаше много малко време, за да си вкара.
Браво на Йоргачевич, гледал е много Г. Петков. Харесаха ми Г. Костадинов и Де Ноойер. Холандецът е новият Грийн. Дано да е още по-добър от него.
В защита положението е oлеле майко. Дано Минев да е жив и здрав, че Белаид и Орачев, ако играят като ляв бек, ще страдаме много.
С Диаби (без да съм го гледал, но по-лошо от сега не може да бъде) и Курдов смятам, че ще изглеждаме по-добре в атака, ако пък уредим и Абди, ще е супер.
Гледаме към Литекс.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2015 21:01

Не знам дали забелязвате, но съдийската тенденция срещу Левски става сериозна! 300% дузпа за нас на финала за Купата, днес още една несвирена, да не говорим за безбройните тесли през миналия редовен сезон...

На линия
Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 юли 2015 21:21

W84me написа:Не знам дали забелязвате, но съдийската тенденция срещу Левски става сериозна! 300% дузпа за нас на финала за Купата, днес още една несвирена, да не говорим за безбройните тесли през миналия редовен сезон...

И бих допълнил , че дори Никито да каже , че не е видял въпроса мие "какво правят тези олигофрени зад вратите?" Не визирам само Левски , дори не само нашето първенство. До сега не съм видял мач било дори и ШЛ , тези да решат нещо и да сигнализират за нещо.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 юли 2015 21:35

Левски днес нищо не игра,особено в защита. В никакъв случай не бих казал ,че двойката централни защитници се справи. Иначе е ясно че едва ли някога Левски ще играе в подобен състав -без един чист нападател. Отделно гостувахме на отбор срещу които и най-добрите ни генерации в най-добрите си години са губили,за мен равния е частичен успех.
Трябва да отбележим ,нечовешката жега при която се игра мача.Кой по дяволите даде лиценз на това игрище? Още нещо ние днес играме срещу несъмнено най-високия и физически най-мощен отбор в нашата А група. Отделно съдията пусна доста твърда игра в тяло в тяло,което несъмнно даваше голямо предимство на несравнимо по-тежките играчи на Ботев.
За съдийството:
До кога ще го търпим този кретен Н.Йорданов? Аз такова чудо не съм виждал ,като това ,което ставаше днес. Абсолютно всеки сблъсък се свиреше в полза на Ботев.При дузпата-имаше 100% дузпа, нека да бъдем честни. Но такова чудо ,съдията да пусне авантаж,първо пусна удара на Ботев и после след като топката излезе в аут посочи дузпата. Накрая удар без топка в лицето на Цонев ,момчето с разкървен нос на земята и нищо. Когато свири фаула срещу Махмудов на границата на пенала, остави стената на има няма 5-6 метра от топката. При топка на линията стената трябва да бъде на две крачки пред малкия пенал.
За мен нашето ръководство трябва да реагира,за мен отстраняването на Н.йорданов поне до края на полусезона е най-малкото възможно наказанеие. За мен винаги е бил слаб съдия,често греши и в двете посоки,но днес всичките му грешки бяха в една посока.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 юли 2015 21:35

W84me написа:Не знам дали забелязвате, но съдийската тенденция срещу Левски става сериозна! 300% дузпа за нас на финала за Купата, днес още една несвирена, да не говорим за безбройните тесли през миналия редовен сезон...

Само от месец и половина ли си го забелязал това нещо? Аз го виждам поне от 2 години. Горе долу след като Ахмед Ахмед отмени "гола" на Литекс за купата. Припомни си например отменен гол срещу Локо Сф в последната минута на продължението на Герена.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2015 21:41

Player написа:

Само от месец и половина ли си го забелязал това нещо? Аз го виждам поне от 2 години. Горе долу след като Ахмед Ахмед отмени "гола" на Литекс за купата. Припомни си например отменен гол срещу Локо Сф в последната минута на продължението на Герена.

Помниш ли гостуването на Локо Пд, където вдигнаха 3 засади на Аниете, коя от коя по трагични? После този мач се оказа решаващ за битката за топ 6.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 юли 2015 21:43

Това игрище не трябва да има лиценз. Гостуващата публика няма никаква възможност за нормално гледане на мача.

Огромен успех на отбора на Ботев. С помощта на реферчето успяха да се доберат до равен с/у юношеската формация на Левски.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 юли 2015 21:57

Очаквано нескопосан мач между два посредствени отбора, в тон, с които и съдията. По принцип с подобно ниво и двата отбора за застрашени от изпадане, но тъй като поне още 5 отбора от 10-те ще покажат същата "игра", може някой от тях дори да се класира за ЕКТ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 18.07.2015г. 18:30ч.

Мнениеот slash1912 » 18 юли 2015 21:59

Ivanskiq написа:Прогноза: "Ривани" от Ботевските комплексари, нещо от сорта на "имаме хванати футболисти", "съдията не даде два тъча за нас".

След което следва 10 страници рев от сините "некомплексари" :lol:
Image

Върни се в “Левски”