tevez написа:Безсмислен мач.
Дори в приятелските срещи може да се види по-голямо противопоставяне, отколкото в мач за Купата на България.
Радвам се за Краев, има качествата, чисто технически, но трябва да поработи върху физиката си.
Хубаво е, че видяхме играчи, които почти не виждаме в първенството - Ташев, Орачев, Мисяк, Огнянов.
Ташев обаче не ми хареса, направи няколко фрапантни грешки, не е готов за първия отбор.
На другия полюс се представи Орачев, направи асистенции и добри включвания. Дано по-често го виждаме в игра, заедно с Мисяк и Цонев.
Ташев може би допусна тези грешки, защото по принцип не играе централен защитник...Като бек в предсезонните контроли правеше нелоши мачове.Лично аз му симпатизирам и вярвам, че интуицията ми няма да ме подведе..Като цяло, в днешния мач се откроиха вече тотално кои не са за отбора- Велев, Димов, Крумов...Тези тримата когато и да ги махнем, все ще е късно...То бива некадърност, ама тяхното граничи с идиотия... Антон Огнянов също някак си не ми хареса, но го оправдавам с комплекса който има след онази контузия...Личи си, че трудно ще "хване ръка" при нас...На първо четене, четирима "пътници" видях след този мач... Като се прибавят и някои, които днес и не играха...Едно 6-7 играчи през зимата си отиват...
Да не пропусна да похваля "малките"- браво, момчета! Още сте твърде крехки, но показвате как трябва да се бори човек за свещеното "Л" на гърдите...Само да "налеете кокала" и сте готови за титуляри...