efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив), Неделя от 18:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив), Неделя от 18:30 ч.
Бившите ръководства затова са бивши... Когато е трябвало и те са си отнасяли критиките за играта, представянето и положението в клуба. Единственото хубаво е, че повечето не се задържаха много и така не ни измъчваха дълги години със своята посредственост и аматьорщина!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Именно заради това искам начело на Левски да се появи ръководство, което предварително да начертае своята визия до най-малкия детайл, а не да чакам спуснати хора или такива, които са избрани чрез анкета във фейсбук. Преди време написах едни елементарни девет/десет точки, които евентуалния желаещ кандидат да ги представи, вместо постоянно само да има опозиция, която да посочва грешки, но да не казва решения. Новият човек сам трябва да постъпи по-различно от това, което се случвало през последните години и да получи подкрепата на феновете.
Наистина ли на събранието се е обсъждало какъв е плана на Сираков по отношение на спорните цели за следващите пет години, след като видяхме какво стана в предишните пет? Това е по-голямо дъно и от резултатите ни напоследък. Сега да чакаме неговият план ли? :oops: :oops:
Наистина ли на събранието се е обсъждало какъв е плана на Сираков по отношение на спорните цели за следващите пет години, след като видяхме какво стана в предишните пет? Това е по-голямо дъно и от резултатите ни напоследък. Сега да чакаме неговият план ли? :oops: :oops:
-
- Контакти:
olimpi написа:
Този мач беше идеален да се види дали Мислович става за 10ка, защото се видя, че Бала не става. Бесен съм, защото с по-сериозно отношение и май без тото, отдавна щяхме да сме се класирали за ЕКТ, а с тази слаба кауза можеше и да мИчтаем.
Ние за ЕКТ вероятно ще се класираме, ама какво от това? Играем аматьорски.
Serafim написа:olimpi написа:
Този мач беше идеален да се види дали Мислович става за 10ка, защото се видя, че Бала не става. Бесен съм, защото с по-сериозно отношение и май без тото, отдавна щяхме да сме се класирали за ЕКТ, а с тази слаба кауза можеше и да мИчтаем.
Ние за ЕКТ вероятно ще се класираме, ама какво от това? Играем аматьорски.
Ако се класираме за ЕКТ ще ни тупат, но да не би другите кандидати да са читави, отделно няма да си напълнят стодионите. За нас ще е празник, пълен стадион, ерго приходи + евентуална продажба на играч(и) т.е приходи. Все пак още не сме отървали въжето и за разлика от покойниците се надяваме да не последваме съдбата им. Заплахите от черепа за сега са нонсеснс поне докато е намагнитизиран.
Последна промяна от olimpi на 31 мар 2025 14:56, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- blue avalanche
- Контакти:
Че той, Сираков, на първата пресконференция черта. То не бяха визии, то не бяха орбити, то не беше "кафе с Ел Чапо"...
olimpi написа:Срамен мач, ососбено накрая - на Герена си цъкаш отзад все едно си доволен от равния. Тези че са слаби слаби са, но за 2 седмици пауза май са вдигнали нивото и знаеха как да ни изклатят. То всеки по-грамотен тренер може да го направи. С халфове Охене, който си е чист дефанзивен и преквалифициран защитник (Цунами) + нападачи, които не вкарват от половин метър, всеки гол който вкарваме е с родилни къки и е по-скоро случайност.
Всичко казано е Ок, само че и Лудогорец са в кюпа с тотото, така че, мечтите при всички положения са невъзможни :D
CHELSEA
- metodito
- Контакти:
Ако залагах на България и "Левски", да съм милионерче, ма пусти принципи. За България бях Х2 тук и 1 там, а за "Левски" е 0-0 или 1-1.
За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.
За възпламеняване на бомбички в сектора, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
За изстреляни ракети, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Д от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 4000 лева.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.
За навлизане на публика на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. Б, предложение 5 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
За закъснение от началото на второто полувреме на срещата, на основание чл.37, ал.1, т. 9, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
Има доста интересни футболисти в Ботев и с оглед безпаричието и неизвестността може някои отбори да ги привлекат. Като имаме в предвид факта че Зингаревич е обявил непосилна цена от 10мил.Е Има вероятност доста футболисти да разтрогнат по вина на клуба. Като имаме в предвид импотентното ни ръководство трудно може да допуснем че може да си позволим трансфер по оста Ботев - Левски. Вече се заговори че има интерес от тирето и Лудогорец към Акере и Укаки.
- metodito
- Контакти:
Да, повече некадърни негра. Прекрасно. Всъщност имат един холандец, халф, който ми се нрави. Нямаме халфове. Нямаме крила.
Много ми се иска Трдин да се окаже, че не се е аклиматизирал все още. Мислович, в когото виждах новия Прохазка, може би е прекалено млад. Не знам. А може и да не става. Иска ми се да е първото. Няма как един сносен бг защитник, който ще получава по-малко от Каап, да е по-зле. От централните защитници най-добре играе Кристиян. Което някой да ми го беше казал щях да му се смея. Макун не е Кордоба. Сангаре, колкото и нефелен да изглежда е всъщност MVP. Увлича защитата на противника, прави голове пасове. За Хулио мога само да го похваля за свободата, която дава на Бала и Джими. И двамата са като преродени в сравнение с Костов и Генчев. За друго Хулио не мога да похваля.
П.С. В Сегунда, от какъвто ранг ми е Хулио, нападателите са точно такива раздвижени. Нямат голямо лошо негро или някакъв консуматор, а раздвижени бързаци, тип Яго Аспас за нападачи.
П.С. 2. Има нещо друго за Сегунда, което сякаш е характерно. Загледах се вчера в Овиедо-Малага (бях го сложил на над2.5. Завърши 2-1 с голове след '74.). Това съм го гледал и в други мачове в Сегунда. Гостът излиза да клати. Клати-клати, докато му вкарат гол. И след това се юрва. Б-група поведение. И поначало си се клатят някакви. То и заради това в Сегунда има много често хиксове с коефицент под 3.0.
Много ми се иска Трдин да се окаже, че не се е аклиматизирал все още. Мислович, в когото виждах новия Прохазка, може би е прекалено млад. Не знам. А може и да не става. Иска ми се да е първото. Няма как един сносен бг защитник, който ще получава по-малко от Каап, да е по-зле. От централните защитници най-добре играе Кристиян. Което някой да ми го беше казал щях да му се смея. Макун не е Кордоба. Сангаре, колкото и нефелен да изглежда е всъщност MVP. Увлича защитата на противника, прави голове пасове. За Хулио мога само да го похваля за свободата, която дава на Бала и Джими. И двамата са като преродени в сравнение с Костов и Генчев. За друго Хулио не мога да похваля.
П.С. В Сегунда, от какъвто ранг ми е Хулио, нападателите са точно такива раздвижени. Нямат голямо лошо негро или някакъв консуматор, а раздвижени бързаци, тип Яго Аспас за нападачи.
П.С. 2. Има нещо друго за Сегунда, което сякаш е характерно. Загледах се вчера в Овиедо-Малага (бях го сложил на над2.5. Завърши 2-1 с голове след '74.). Това съм го гледал и в други мачове в Сегунда. Гостът излиза да клати. Клати-клати, докато му вкарат гол. И след това се юрва. Б-група поведение. И поначало си се клатят някакви. То и заради това в Сегунда има много често хиксове с коефицент под 3.0.
Последна промяна от metodito на 31 мар 2025 18:08, променено общо 4 пъти.