Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа

Мнениеот wilge » 29 сеп 2019 08:37

helic написа:
vvessel написа:Поредно слабо второ полувреме за Левски. Селянията надделя над футбола, иначе оспорвано се получи. Не можем да задържим топката и разчитаме на изритани топки и индивидуални проблясъци.
Посредствен мач на атакуващите ни футболисти, въпреки асистенциите и головете. В дефанзивен план без Тиам сме за никъде. Отново най-добрия. Реиш също се включи добре. Трябва вече да влиза титуляр вместо Райнов. За мен гола който допуснахме беше вратарски.

Не бих казал вратарски, а горански.

Точно горански си беше. Вижте му движенето, заставането и реакцията при гола. Жалко, че нямаме един Луи. Велинградското чедо всеки сезон има такива спадове в кондицията. Така е като няма конкуренция. Вчера горанката беше по- слаб от Райнов, който е единица мярка за слаб играч.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 сеп 2019 08:51

mikata написа:Лошо впечатление ми направи това,че нашите играчи не правят фалове още докато контрите на Ботев бяха в зародиш! Вместо да ги фаулират те не смеят да им влязат и им позволяват да правят контри! Друго което ме драни е изнасянето на топката,само се изритва напред към Робърта който този мач във въздуха беше изяден от Миланов :roll:

Искаш да ни нашарят преди мача с Лудогорец, и някой да изгърми. После да пишеш, че имаме рисковани играчи :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 сеп 2019 08:57

modor написа:
mikata написа:Лошо впечатление ми направи това,че нашите играчи не правят фалове още докато контрите на Ботев бяха в зародиш! Вместо да ги фаулират те не смеят да им влязат и им позволяват да правят контри! Друго което ме драни е изнасянето на топката,само се изритва напред към Робърта който този мач във въздуха беше изяден от Миланов :roll:

Искаш да ни нашарят преди мача с Лудогорец, и някой да изгърми. После да пишеш, че имаме рисковани играчи :mrgreen:

Поне два пъти Горанов в половината на Ботев вместо да спре Генов с фал той го гледа и става контра,същото важи и за Райнов и Тиам!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

choko77
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Мнениеот choko77 » 29 сеп 2019 09:04

Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2019 09:16

choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!

Я, че то излиза, че Ботев Вр били един скрит Левски? :lol: :lol:
Другата половина чорбари ли са? Или се разпределят между Тирето, Л-ц и т.н.?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 сеп 2019 09:19

choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!

А за втория жълт картон на Михайлов нищо не казваш,колко нарушения трябва да направи Гаджев за да му дадат картон?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 сеп 2019 09:25

То и за Люсков трябваше червен ама айде
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2019 09:34

Тоя ЛЮсков е най-голямотот недоразумение в родния футбол. Да не е връзкар нещо? Продукт на Литекс е, но все пак, чак такъв некадърник... Като се сетя, че и беше национал за 1 мач :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 29 сеп 2019 09:47

Не знам колко пари им бяха обещали, но проведоха мача в три направления. Да вземат точки, да осакатят някой, или да провокират някой да получи картон , по възможност червен. Не съм оптимист за съдийството в рязанград.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 сеп 2019 10:25

filcolins написа:Не знам колко пари им бяха обещали, но проведоха мача в три направления. Да вземат точки, да осакатят някой, или да провокират някой да получи картон , по възможност червен. Не съм оптимист за съдийството в рязанград.

Ботев така игра и срещу тирето.

Върни се в “Левски”