efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Plamen_i00
Контакти:

Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) , Понеделник

Мнениеот Plamen_i00 » 15 юли 2019 23:09

zlatan написа:
ЕМИЛ написа:Откакто влезе Илия Димитров пипна ли топката ?

Не и ясно на всички ни че не става,но нападател нямаме.Костов е татко още,Алар контузен,Илия си е в Септември.

Илия наистина не направи почти нищо, но все пак да отбележим, че открадна топката, за да тръгне атаката за четвъртия гол.
Иначе много добър мач, поздравления за футболисти и треньори!

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT

Мнениеот vvessel » 15 юли 2019 23:11

veni__85 написа:Роси като направи 0:0 с Витоша, беше доволен от играта , и не виждаше, какво чак толкова е станало. На чичо Гошо му пречеше публиката, че била много и притеснявала играчите.
Може би от доста време имаме треньор, който гледа реално на нещата.

На Роси първите му 3 мача бяха 2:0, 3:0, 4:0, а чичо Гошо излъга Тирето и Морето с лимитиран състав. Да не избързваме с изводите, щото е едва първи мач. Иначе одобрявам да се казват нещата - право куме в очи. На 100% съм съгласен с изказването на Хубчев и това ми харесва засега в него. Не дрънка празни приказки и алабализми. Точно и ясно. Но явно има проблеми с трансферите, щом си позволява публично да се оплаква. ПК да си налага парцалите барабар с новия директор и да намират някви хора дето до края на месеца да могат да се включат, че иначе ни чакат тежки времена.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юли 2019 23:14

Станислав Костов бил надебелял, тромав и не знам къв си, че ударил две греди и изпуснал едно положение с глава! Представям си, като влезе във форма - Напред, Стаси!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 15 юли 2019 23:24

Добре бе журналята , няма ли да попитат Колев и този новия спортния Петков какво става с трансферите в Левски. Тези се крият като мишоци и остават само Хубчев да говори пред камерите. Страшни журналисти направо нямат грешка. Колееев директоре , абе излез и кажи , например Божков не дава пари за трансфери или нещо друго измисли. И този Петков от Литекс където го взехме , много удобно , нали ????

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 15 юли 2019 23:27

Има светлина в тунела
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2019 23:29

LSFC 1914 написа:
sin4ec написа:Сега ако ме пишат за четвъртък продружител на 10 хлапета-няма да е зле. :)

Много ми се иска стадиона да се напълни с деца. Имаше един мач на Фенербахче в ШЛ преди 2-3 сезона пак при закрити врати, но можеха да влизат жени и деца и те напълниха стадиона си. Ще е чудесно това, ако се случи.

Мачът им не беше от ШЛ, а от вътрешното първенство срещу Манисаспор

Колко мача е назанието ви и да внимават в четвъртък, защото ако има изцепки отвън пред стадиона, където ще е видеостената клуба отново ще бъде наказан, а следващото наказание на всички е ясно, какво е.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 юли 2019 23:34

Приличен мач. Поздравления за Хубчев за избора на състав и тактика. Все така да е!
Дунав играха много слабо и са тотално неподготвени физически за сезона, но това си е техен проблем. Победа с 1-4 си е перфектен старт за нас.
Срещу словенците играхме по-дисциплинирано и най-вероятно това дразни Хубчев. Не може да подценяваш противник. Мен също би ме подразнило...
Мариани - пак железен. Много му се играе на момчето, откак има истинска конкуренция :). Този път и двете ни крила работеха добре заедно с него в атака и резултата е налице. За мен играч на мача е Ст. Ангелов. Има още да учи, но момчето изяде тревата и си заслужава аплодисмените.
Малко ме стряска липсата на сработеност и комуникация между защитата и дефанзивните халфове, имайки предвид, че Хубчев много държи на това. Леко е странно, но още е рано да се каже де... ще видим.

ПС. Вратаря ни е много добър... чак почвам да се чудя, как се е навил да играе при нас. 100% нещо му има :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2019 23:36

Elliah написа:Приличен мач. Поздравления за Хубчев за избора на състав и тактика. Все така да е!
Дунав играха много слабо и са тотално неподготвени физически за сезона, но това си е техен проблем. Победа с 1-4 си е перфектен старт за нас.
Срещу словенците играхме по-дисциплинирано и най-вероятно това дразни Хубчев. Не може да подценяваш противник. Мен също би ме подразнило...
Мариани - пак железен. Много му се играе на момчето, откак има истинска конкуренция :). Този път и двете ни крила работеха добре заедно с него в атака и резултата е налице. За мен играч на мача е Ст. Ангелов. Има още да учи, но момчето изяде тревата и си заслужава аплодисмените.
Малко ме стряска липсата на сработеност и комуникация между защитата и дефанзивните халфове, имайки предвид, че Хубчев много държи на това. Леко е странно, но още е рано да се каже де... ще видим.

ПС. Вратаря ни е много добър... чак почвам да се чудя, как се е навил да играе при нас. 100% нещо му има :)

Да не сме се върнали 12-13 години назад, че най-добрият ни играч е бил Станислав Ангелов? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юли 2019 23:36

И аз критикувам отбора, когато не върви, ама като тръгне е редно да го подкрепяме, нека оставим сега Колев и Божков, да видим по какъв път са ни подкарали, щото мисля, че за старт на новия сезон никак не е лош.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 юли 2019 23:41

W84me написа:
Elliah написа:Приличен мач. Поздравления за Хубчев за избора на състав и тактика. Все така да е!

Да не сме се върнали 12-13 години назад, че най-добрият ни играч е бил Станислав Ангелов? :mrgreen:

Ужас... Повече няма да пия преди да пиша никога! :)

Върни се в “Левски”