Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:
-Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други.
Та това са принципите при вас и червените, и жълтите, и при всеки вманиачен фен, а не просто привърженик!
Той е велик комик, за разлика от вас.
Вие сте поданици.
Седите, гледате цирка и люпите семки.
Обикновено това води до възпален апендикс, перитонит и т.н.
Прочети ми подписа и замълчи.
Скучен си ми вече.
На София и казват Голямото село, та ти, като гражданин на София, селска позиция ли имаш?
Цирка го гледаме (аз поне го гледам сериозно от повече от 40 години) и главните участници в него са едни и същи, само си сменяха шапките 25-26 години. Сега, като в цирка влязоха нови клоуни, с по-интересни номера и по-пъстри шапки, главните започнаха да се жалват на директора, и на Комитета по изкуство и култура, защото не са вече главни, а те други, освен главни не знаят как да бъдат... и не могат..и най-вече не искат.
Голямото село наричат София , селяните дошли на няколко вълни-45-та, 50-та и след 89-та.
Скучен ли казах?
И безинтересен.
Тук пишем предимно хора, поддържащи някой отбор.
Ти пишеш от скука и сивота на живота ти.
Знаеш ли кой е Бисмарк?
БатАчо написа:Споко уееей господа левскари! Чорбата ша Ви върнат в шестьорката, ама Мареко да Ви не обръснат насред София , че тогава ще Ви изнесат на палaтки ма язовир ""Кърджали"")). Ако сложат мачовете по едно и също време , как ще се гипсират Ментоя и Сие - не е истина , хеле ако канарите ръгнат един гол на ентусиазъм ... И кажете на Батков да не си отваря устата , той като пусне лайномета - все се дъните ... Аре със здраве
Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:
-Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други.
Та това са принципите при вас и червените, и жълтите, и при всеки вманиачен фен, а не просто привърженик!
Той е велик комик, за разлика от вас.
Вие сте поданици.
Седите, гледате цирка и люпите семки.
Обикновено това води до възпален апендикс, перитонит и т.н.
Прочети ми подписа и замълчи.
Скучен си ми вече.
На София и казват Голямото село, та ти, като гражданин на София, селска позиция ли имаш?
Цирка го гледаме (аз поне го гледам сериозно от повече от 40 години) и главните участници в него са едни и същи, само си сменяха шапките 25-26 години. Сега, като в цирка влязоха нови клоуни, с по-интересни номера и по-пъстри шапки, главните започнаха да се жалват на директора, и на Комитета по изкуство и култура, защото не са вече главни, а те други, освен главни не знаят как да бъдат... и не могат..и най-вече не искат.
Голямото село наричат София , селяните дошли на няколко вълни-45-та, 50-та и след 89-та.
Скучен ли казах?
И безинтересен.
Тук пишем предимно хора, поддържащи някой отбор.
Ти пишеш от скука и сивота на живота ти.
Знаеш ли кой е Бисмарк?
Боже, аз Напальон не знамм кой е, ти ме питаш за Бисмарк..Нещо немско ми се чини, като да е бил канцлер на Прусия..натам ми върви мисълта, доколкото я имам. А, тук ми подсказват, че бил обединил германските княжества, херцогства, кралства в една оПща федерация, наречена Германия, но не им вярвам аз на тея подсказвачи.
Да не би да е първият левскар на Земята..това ще да е по-вероятно, след като ТИ ме питаш?!
Ivanskiq написа:Бахти, как ми е през ...дали Сесека ще бие...И какво от това дали 7 или 4. И така сме все още в борбата за купата. Искам, ТИМаджиите
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Ivanskiq написа:Бахти, как ми е през ...дали Сесека ще бие...И какво от това дали 7 или 4. И така сме все още в борбата за купата. Искам, ТИМаджиите
Потребители, разглеждащи този форум: icko65, LoveAndPeace, mikata, nikiobicata, Vesko85 и 44 госта