Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

БатАчо
Контакти:

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот БатАчо » 10 мар 2015 20:39

Споко уееей господа левскари! ЦСКА ша Ви върнат в шестьорката, ама Мареко да Ви не обръснат насред София , че тогава ще Ви изнесат на палaтки ма язовир ""Кърджали"" :))). Ако сложат мачовете по едно и също време , как ще се гипсират Ментоя и Сие - не е истина , хеле ако канарите ръгнат един гол на ентусиазъм ... И кажете на Батков да не си отваря устата , той като пусне лайномета - все се дъните ... Аре със здраве :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 20:41

Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:

-Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други.

Та това са принципите при вас и червените, и жълтите, и при всеки вманиачен фен, а не просто привърженик!

Той е велик комик, за разлика от вас.

Вие сте поданици.
Седите, гледате цирка и люпите семки.
Обикновено това води до възпален апендикс, перитонит и т.н.
Прочети ми подписа и замълчи.
Скучен си ми вече.

На София и казват Голямото село, та ти, като гражданин на София, селска позиция ли имаш?
Цирка го гледаме (аз поне го гледам сериозно от повече от 40 години) и главните участници в него са едни и същи, само си сменяха шапките 25-26 години. Сега, като в цирка влязоха нови клоуни, с по-интересни номера и по-пъстри шапки, главните започнаха да се жалват на директора, и на Комитета по изкуство и култура, защото не са вече главни, а те други, освен главни не знаят как да бъдат... и не могат..и най-вече не искат.

Голямото село наричат София , селяните дошли на няколко вълни-45-та, 50-та и след 89-та.

Скучен ли казах?
И безинтересен.
Тук пишем предимно хора, поддържащи някой отбор.
Ти пишеш от скука и сивота на живота ти.
Знаеш ли кой е Бисмарк?

Боже, аз Напальон не знамм кой е, ти ме питаш за Бисмарк..Нещо немско ми се чини, като да е бил канцлер на Прусия..натам ми върви мисълта, доколкото я имам. А, тук ми подсказват, че бил обединил германските княжества, херцогства, кралства в една оПща федерация, наречена Германия, но не им вярвам аз на тея подсказвачи.
Да не би да е първият левскар на Земята..това ще да е по-вероятно, след като ТИ ме питаш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 мар 2015 20:42

БатАчо написа:Споко уееей господа левскари! Чорбата ша Ви върнат в шестьорката, ама Мареко да Ви не обръснат насред София , че тогава ще Ви изнесат на палaтки ма язовир ""Кърджали"" :))). Ако сложат мачовете по едно и също време , как ще се гипсират Ментоя и Сие - не е истина , хеле ако канарите ръгнат един гол на ентусиазъм ... И кажете на Батков да не си отваря устата , той като пусне лайномета - все се дъните ... Аре със здраве :mrgreen:

Погледни зад себе си. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 10 мар 2015 20:42

Бахти, как ми е през ...дали Сесека ще бие...И какво от това дали 7 или 4. И така сме все още в борбата за купата. Искам, ТИМаджиите

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 мар 2015 20:45

Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:

-Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други.

Та това са принципите при вас и червените, и жълтите, и при всеки вманиачен фен, а не просто привърженик!

Той е велик комик, за разлика от вас.

Вие сте поданици.
Седите, гледате цирка и люпите семки.
Обикновено това води до възпален апендикс, перитонит и т.н.
Прочети ми подписа и замълчи.
Скучен си ми вече.

На София и казват Голямото село, та ти, като гражданин на София, селска позиция ли имаш?
Цирка го гледаме (аз поне го гледам сериозно от повече от 40 години) и главните участници в него са едни и същи, само си сменяха шапките 25-26 години. Сега, като в цирка влязоха нови клоуни, с по-интересни номера и по-пъстри шапки, главните започнаха да се жалват на директора, и на Комитета по изкуство и култура, защото не са вече главни, а те други, освен главни не знаят как да бъдат... и не могат..и най-вече не искат.

Голямото село наричат София , селяните дошли на няколко вълни-45-та, 50-та и след 89-та.

Скучен ли казах?
И безинтересен.
Тук пишем предимно хора, поддържащи някой отбор.
Ти пишеш от скука и сивота на живота ти.
Знаеш ли кой е Бисмарк?

Боже, аз Напальон не знамм кой е, ти ме питаш за Бисмарк..Нещо немско ми се чини, като да е бил канцлер на Прусия..натам ми върви мисълта, доколкото я имам. А, тук ми подсказват, че бил обединил германските княжества, херцогства, кралства в една оПща федерация, наречена Германия, но не им вярвам аз на тея подсказвачи.
Да не би да е първият левскар на Земята..това ще да е по-вероятно, след като ТИ ме питаш?!

Явно ти е първият. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 мар 2015 20:50

[/quote] Това че Гонзо е виновен до голяма степен за положението на Левски е вярно, но най-виновен е БатАков който сътвори невиждан батак в клуба , мисли само как да си прибере паричките, абдикира тотално от управлението и остави Гонзо да се оправя сам както може. Да не забравяме ,че същия този Гонзо с един доста по-скромен тим като Черно море успя да влезе в първата шестица като треньор. Това че има още много какво да учи е без съмнение, но кой е по-виновен в случая - сина без книжка блъснал колата в първото дърво или баща му , който смело му дава ключовете и вика - карай ?!? [/quote]
По принцип си прав. И аз отдавна съм викнал "Батков вън!", но с друг директор и треньор при същия този Батков Левски игра в ШЛ и през пролетта пълнехме стадиона за мачове в ЛЕ. А с настоящия?
Последна промяна от wilge на 10 мар 2015 20:51, променено общо 1 път.

БатАчо
Контакти:

Мнениеот БатАчо » 10 мар 2015 20:51

А! Забравих да Ви напомня , че веднъж наскоро ЦСКА утрепа Локо С и Ви прати в ЕКТ. Може пак да се напнат и да си уредите после сметките :))) А пък може и края да първенството Лупи и компания да фалират или да им дръпнат некоя точица - така че дръжте здраво 7-то място, че може да стане 6-то. Или сабя на кръст или ххх у гъст - тва е мале положението: пилците ша ги броим наесен ( разбирай - юли ) . Аре и не забравяйте , че тия Инджинери, Апаши, Комсомолци и т.н. няма да ни нахранят децата и помогнат на родителите да оцелеят с мизерните си пенсии :!:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 мар 2015 21:06

Ivanskiq написа:Бахти, как ми е през ...дали Сесека ще бие...И какво от това дали 7 или 4. И така сме все още в борбата за купата. Искам, ТИМаджиите

Искай, но в два мача ще ви облъскат едно хубаво и сте ЧАО!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 мар 2015 21:31

Ivanskiq написа:Бахти, как ми е през ...дали Сесека ще бие...И какво от това дали 7 или 4. И така сме все още в борбата за купата. Искам, ТИМаджиите

Няма да имаш никакъв проблем!По нещастно съвпадение на обстоятелствата ще ви дерем и за Купата,и във втората шестица!Ще ви е по трудно,отколкото срещу Хасково!

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 10 мар 2015 22:08

Значи положението е следното - да полегнеш за да направиш мръсно на най-големият си враг е акт с краткосрочна давност на удоволствието. След това идва историята и петното тип "лека жена", което ще се напомня на сегашните фенове, на децата им, на внуците им и т.н. Да ме извиняват, ама пред всичката злоба и дребнодушие има нещо на което му викат достойнство. Ако някой е решил, че доброволно ще свали гащите за да последва една особена манипулация само и само да докаже, че е воден от злоба и омраза - жив и здрав и да дава смело. Аз 3 месеца без БГ първенство (ясно, че втората шестица няма какво да гледаме там) ми се струва, че преко сили и с краен напън все ще го преживея. Тъкмо ще ми олекне сметката на кабелната с 3.99 лв. Надявам се, че няма заблудени, който мислят, че платеният канал ще остане да се гледа от не повече от два автобуса хора в Разград и фенове на ЦСКА. Но най-важното е, кой какво ще остави за името си. Съвсем скоро ще разберем ...

П.С. След легендарният мач със Славия, не изключвам и ЦСКА да излезнат мъже, а ние да сътворим поредното футболно нелепие с Марек. Машиниста, Гонзо и почти всички ритни(ХВАНИ)топковци (Ех, Пацо, Пацо...) в сини фланелки не спират да ни доказват, че времената, когато това беше в сферата на фантастиката са безвъзвратно отминали. :)

Върни се в “Левски”