metodito написа:rane написа:metodito написа:rane написа:Интересно ми е тези, които пишат за Сангаре, че не трябва да започва титуляр. Ами напишете защо Колев трябва да е титуляр?
Преброй му борените топки и ще разбереш. За мен Алекс е страхотен като поддържащ нападател, а Мустаафа - деветка. Генчо го използва май обратното. Колев има страхотно КПД. Той се движи три пъти повече от един Рикардинаьо и играе толкова пъти повече с топката.
Кое му е страхотното КПД на Колев в последните 3 мача? Точни пасове? Удари? Правилни пласирания? Увличане на противникови защитници? Колко пъти имаше пробиви на наши (най-често Сангаре), където той се сети да изостане, за да се освободи от защитниците около него и да се открия за подаване?
Колев в тези последни 3 мача бускува яко.
Виж му тениската как му лепне по гърба още в края на първото полувреме. Момчето се раздава. Виж, аз бяха голям скептик за трансфера му, но Колев показва страхотно желание. Явно наистина чувства, че е бил неедоценен тук. Ма то пък първчка. Особено, ако е вярно, че ще си връщаме Луков. За който онзи безобразник, де колеше и бесеше толкова години в школата каза: "Ми то по онова време ЛУков не беше много вратар". Или нещо такова изтърси. Дева некадърниците им, дева. За Гошо Тодоров говоря.
Това с тениската, дето си го написал е просто несериозно като довод.
Аз за 30 минути на велоергометъра сигурно отделям 3 пъти повече пот, ама то си е и до ген.
При всеки го има момента да вземе правилното решение.
Когато си във форма, често се взима такова правилно решение. Когато не ти върви, съответно се правят грешки.
Срещу Спартак на 2-3 пъти го бяха покрили по 2, дори 3 техни защитника. Той въпреки всичко продължи да тича, заедно с тях вместо да спре и да се открие за пас.
Същите глупости правят Джамили и Марин. И двамата са показали, че могат и са кадърни. Обаче сега не са във форма и взимат грешни решения, като така ощетяват отбора. Било със задържане на топката прекалено дълго, било със забавяне на даден пас, било с глупаво забиване в тялото на защитник.
Когато не си във форма, не е и срамно да кажеш на треньора ти, че не ти се получава. Не е само до желание в случая.
Колев може да остане на пейката и да влезе, като резерва. А на негово място да влезе друг.
Ясно е, че Генчев му има доверие. Държи на него. Познава качествата му. Ама понякога играча може да се погледне отстрани, да си преодолее егото и да му каже, че има нужда от малко почивка. И всичко това пак в името и в полза на Левски.