efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.

Мнениеот W84me » 01 сеп 2024 22:24

vlong написа:Ето за двойния аршин-Попов на една минута продължение даде още една минута игра,а снощи Давидката свири точно на петата минута.Да дребни нещица,ама защо все в едната посока

От 5 минути снощи не се играха поне 3. 30 секунди писа ЖК и свири веднага след фала.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 сеп 2024 22:40

W84me написа:
vlong написа:Ето за двойния аршин-Попов на една минута продължение даде още една минута игра,а снощи Давидката свири точно на петата минута.Да дребни нещица,ама защо все в едната посока

От 5 минути снощи не се играха поне 3. 30 секунди писа ЖК и свири веднага след фала.

Каквото и да си пишем тук няма значение. Ясно е, че с всички методи Лудогорец ще си станат шампиони. В момента ние ги застрашаваме най-много и затова нас режат. Утре ще е някой друг и него ще режат. Въпросът е дали този сезон ще има от дежурните тото-резултати на Разград или са притеснени и ще гледаме всеки кръг дежурната дузпа.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 01 сеп 2024 23:45

Dust написа:
Muaddib написа:Категорично не мога да се съглася с последната част. От всички мачове, Левски изигра само един слаб такъв. С Хебър. Другите бяха на ниво. Включително и последния. Спартак Варна са грамотен и стойностен отбор. Харесаха ми.

Аз съм от "мрънкачите" в началото на сезона и сипех огън у жупел по селекцията. А сега съм доволен, че сбърках, защото този Левски загатва за потенциал. И по-важното , има накъде да се развива и да расте.

Вчера имахме силни моменти и залужавахме да вкараме гол.

Доволен съм от старта. Нека продължават така. Догодина по това време, ако Генчев още е треньор, ще разберем дали Левски има шанс да бутне Гората. На този етап е немислимо. Поне за мен.

Мачът със Спартак не съм го гледал и не мога да изкажа мнение. За същия само четох мнение и определено същите не са толкова положителен тон.
Първите мачове играхте добре. Тук няма как да се пропусне факта, че никой непознаваше Сангаре и влизаше свеж, и правеше защитниците на мармалад. След това направихте много силен мач срещу за мен много слабия Лудогорец и това се вижда в играта им, в резултатите в Европа и т.н., това че влязоха в групова фаза е благодарение само и единствено на регламента за ЕКТ. След мача с Лудогорец вървите само надолу, а и другите отбори вече знаят играта на Сангаре и вземат мерки.

Другите неща сте си ги казали.
vlong написа:А кой в бг първенство играе супер,на едно ниво?

От 16-те отбора в надпреварата нито един не играе нещо смислено, да се вижда от мач на мач надграждане и подобрение в играта им, и т.н. Запазена марка е когато отбор загуби да се хване от съдиите, които 100% допускат грешки и така се отклонява вниманието от безидейната игра.

Определено си прав, че научиха цаката на Сангаре, и тя е да го ритат и дърпат за тениската непрестанно пред доволния поглед на гелосаните свирчоци, както и при възможност да се строполяват като заклани при всяко единоборство с него, знаейки, че ще бъде маркиран измислен фаул на Сангаре. Не говорим за слабата игра на Левски, има нещо такова в последните мачове, всички отбори имат силен и слаб период, а говорим за очеизваждащите съдийски грешки, странно защо насочени все към едно и също място
CHELSEA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2024 01:17

rane написа:
metodito написа:
rane написа:Интересно ми е тези, които пишат за Сангаре, че не трябва да започва титуляр. Ами напишете защо Колев трябва да е титуляр?

Преброй му борените топки и ще разбереш. За мен Алекс е страхотен като поддържащ нападател, а Мустаафа - деветка. Генчо го използва май обратното. Колев има страхотно КПД. Той се движи три пъти повече от един Рикардинаьо и играе толкова пъти повече с топката.
Кое му е страхотното КПД на Колев в последните 3 мача? Точни пасове? Удари? Правилни пласирания? Увличане на противникови защитници? Колко пъти имаше пробиви на наши (най-често Сангаре), където той се сети да изостане, за да се освободи от защитниците около него и да се открия за подаване?
Колев в тези последни 3 мача бускува яко.

Виж му тениската как му лепне по гърба още в края на първото полувреме. Момчето се раздава. Виж, аз бяха голям скептик за трансфера му, но Колев показва страхотно желание. Явно наистина чувства, че е бил неедоценен тук. Ма то пък първчка. Особено, ако е вярно, че ще си връщаме Луков. За който онзи безобразник, де колеше и бесеше толкова години в школата каза: "Ми то по онова време ЛУков не беше много вратар". Или нещо такова изтърси. Дева некадърниците им, дева. За Гошо Тодоров говоря.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 сеп 2024 02:19

metodito написа:
rane написа:
metodito написа:
rane написа:Интересно ми е тези, които пишат за Сангаре, че не трябва да започва титуляр. Ами напишете защо Колев трябва да е титуляр?

Преброй му борените топки и ще разбереш. За мен Алекс е страхотен като поддържащ нападател, а Мустаафа - деветка. Генчо го използва май обратното. Колев има страхотно КПД. Той се движи три пъти повече от един Рикардинаьо и играе толкова пъти повече с топката.
Кое му е страхотното КПД на Колев в последните 3 мача? Точни пасове? Удари? Правилни пласирания? Увличане на противникови защитници? Колко пъти имаше пробиви на наши (най-често Сангаре), където той се сети да изостане, за да се освободи от защитниците около него и да се открия за подаване?

Виж му тениската как му лепне по гърба още в края на първото полувреме. Момчето се раздава. Виж, аз бяха голям скептик за трансфера му, но Колев показва страхотно желание. Явно наистина чувства, че е бил неедоценен тук. Ма то пък първчка. Особено, ако е вярно, че ще си връщаме Луков. За който онзи безобразник, де колеше и бесеше толкова години в школата каза: "Ми то по онова време ЛУков не беше много вратар". Или нещо такова изтърси. Дева некадърниците им, дева. За Гошо Тодоров говоря.
Това с тениската, дето си го написал е просто несериозно като довод.
Аз за 30 минути на велоергометъра сигурно отделям 3 пъти повече пот, ама то си е и до ген.
При всеки го има момента да вземе правилното решение.
Когато си във форма, често се взима такова правилно решение. Когато не ти върви, съответно се правят грешки.
Срещу Спартак на 2-3 пъти го бяха покрили по 2, дори 3 техни защитника. Той въпреки всичко продължи да тича, заедно с тях вместо да спре и да се открие за пас.
Същите глупости правят Джамили и Марин. И двамата са показали, че могат и са кадърни. Обаче сега не са във форма и взимат грешни решения, като така ощетяват отбора. Било със задържане на топката прекалено дълго, било със забавяне на даден пас, било с глупаво забиване в тялото на защитник.
Когато не си във форма, не е и срамно да кажеш на треньора ти, че не ти се получава. Не е само до желание в случая.
Колев може да остане на пейката и да влезе, като резерва. А на негово място да влезе друг.
Ясно е, че Генчев му има доверие. Държи на него. Познава качествата му. Ама понякога играча може да се погледне отстрани, да си преодолее егото и да му каже, че има нужда от малко почивка. И всичко това пак в името и в полза на Левски.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2024 10:37

rane написа:
metodito написа:
rane написа:
metodito написа:

Това с тениската, дето си го написал е просто несериозно като довод.
Аз за 30 минути на велоергометъра сигурно отделям 3 пъти повече пот, ама то си е и до ген.
При всеки го има момента да вземе правилното решение.
Когато си във форма, често се взима такова правилно решение. Когато не ти върви, съответно се правят грешки.
Срещу Спартак на 2-3 пъти го бяха покрили по 2, дори 3 техни защитника. Той въпреки всичко продължи да тича, заедно с тях вместо да спре и да се открие за пас.
Същите глупости правят Джамили и Марин. И двамата са показали, че могат и са кадърни. Обаче сега не са във форма и взимат грешни решения, като така ощетяват отбора. Било със задържане на топката прекалено дълго, било със забавяне на даден пас, било с глупаво забиване в тялото на защитник.
Когато не си във форма, не е и срамно да кажеш на треньора ти, че не ти се получава. Не е само до желание в случая.
Колев може да остане на пейката и да влезе, като резерва. А на негово място да влезе друг.
Ясно е, че Генчев му има доверие. Държи на него. Познава качествата му. Ама понякога играча може да се погледне отстрани, да си преодолее егото и да му каже, че има нужда от малко почивка. И всичко това пак в името и в полза на Левски.

Всеки има мнение, rane. Моето го казах. Това за потната тениска го казах метафорично.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2024 10:39

Очко-Бибочко вече уволни Генчо. :lol:
Аз пък се радвам на Генчев. Очакванията ми към него не са максималистични - топ 3.
Което не сме правили отдавна.
Баси, ако този форум го имаше преди 20 години и напишех как ми се иска да сме в топ 3, щях да отнеса много смях и псувни. Днес е различно.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 сеп 2024 11:09

metodito написа:Всеки има мнение, rane. Моето го казах. Това за потната тениска го казах метафорично.
Да, всеки си има мнение. Вероятно при Колев, а и не само при него, има натрупана умора. Дано тази пауза позволи на играчите ни извън форма да си я възвърнат!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2024 13:23

NOMER14 написа:
Der Schmarotzer написа:
NOMER14 написа:Само да припомня, че вчера играхме без най-престижно продадения ни ОСНОВЕН футболист.

То и за това резултатът е 0:0 иначе с него нашата нула нямаше да е нула.

Да, сега сериозно.
Имаше едни далечни удари на спартаклии около гредите, при които новият ни вратар ефектно се хвърляше. Пламен като батко си Ники, само щеше да изгледа топката.

Новият вратар е безмилостен шаран около 4 класи под Пламен Андреев и скоро ще се разбере

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2024 13:30

drvasko98 написа:
NOMER14 написа:
Der Schmarotzer написа:
NOMER14 написа:Само да припомня, че вчера играхме без най-престижно продадения ни ОСНОВЕН футболист.

То и за това резултатът е 0:0 иначе с него нашата нула нямаше да е нула.

Да, сега сериозно.
Имаше едни далечни удари на спартаклии около гредите, при които новият ни вратар ефектно се хвърляше. Пламен като батко си Ники, само щеше да изгледа топката.

Новият вратар е безмилостен шаран около 4 класи под Пламен Андреев и скоро ще се разбере

Пламен е българин, ганьовец, по подразбиране и най-големият некадърник чужденец е по-добър от най-добрия българин. Не го ли знаеше? Ама че си глупава. Аз също имам своите опасения към хърватина. И това че взехме техен вратар не от първата им лига, а от втората. Но аз бях голям скептик и към Блажевич. А после остана в сърцето ми. Много ми харесваше "Плешо". Сърцат, скромен, добър. Де да знам...

Върни се в “Левски”