Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа
Честита победа! Продължаваме със страхотното представяне. Надявам се другата седмица да продължим с добрите резултати и да се сборим здраво, пък каквото стане. Само Левски!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
peliforewer написа:noo написа:Ако не си видял, че още първото полувреме Ботев трябваше да останат с поне човек по-малко на терена, това наистина няма нищо общо с футбола. Лясков още към 35-тата минута бе за втори жълт, а този дето застана второто полувреме на неговото място, към 45-тата минута, съгласно правилата, трябваше да бъде изгонен.peliforewer написа:Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.
Ако беше прочел внимателно какво съм написал сигурно нямаше да ми опонираш,но няма значение,тази вечер сте на гребена на вълната,очакваме утрешните мачове.
Ще ви видим утре вас дали ще докарате поредните приятни емоции на Томаш.
Относно провокациите ти, че едва ли не съдията внимавал да не би Левски да падне... Още в първите минути ни свириха две засади, дето ги нямаше. Можеха просто да не ги свирят за по-сигурно, щот нали Левски трябва да бие. После можеха да изгонят Лясков, щот продължи да балтисва след картона, ама не го изгониха. В края на полувремето нарушението на Михайлов си беше откровен картон, ама и него не изгониха. Можеха да свирят засада на атаката за техния гол, ама не я свириха. А онова нарушение в края на мача срещу Мазурек просто беше върха на сладоледа, ама и оня не го изгониха.
Та, що не си свършиха работата тия съдии, щом Левски е "трябвало" да бие? Гонят един от Враца при 2-0 съвсем заслужено и мача заспива. Или те обичат съспенса ? Несериозно е това, което твърдиш.
- blue avalanche
- Контакти:
peliforewer написа:noo написа:Ако не си видял, че още първото полувреме Ботев трябваше да останат с поне човек по-малко на терена, това наистина няма нищо общо с футбола. Лясков още към 35-тата минута бе за втори жълт, а този дето застана второто полувреме на неговото място, към 45-тата минута, съгласно правилата, трябваше да бъде изгонен.peliforewer написа:Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.
Ако беше прочел внимателно какво съм написал сигурно нямаше да ми опонираш,но няма значение,тази вечер сте на гребена на вълната,очакваме утрешните мачове.
Прочетохме кво си написал, бе! До 2-0 съдиите свирели яко за Левски(90/10), при 2-0 се поуспокоили, обаче при 2-1 отново поели нещата в свои ръце(демек яко рамо за Левски - 90/10). Тва си написал!
-
peliforewer
- Контакти:
blue avalanche написа:peliforewer написа:noo написа:Ако не си видял, че още първото полувреме Ботев трябваше да останат с поне човек по-малко на терена, това наистина няма нищо общо с футбола. Лясков още към 35-тата минута бе за втори жълт, а този дето застана второто полувреме на неговото място, към 45-тата минута, съгласно правилата, трябваше да бъде изгонен.peliforewer написа:Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.
Прочетохме кво си написал, бе! До 2-0 съдиите свирели яко за Левски(90/10), при 2-0 се поуспокоили, обаче при 2-1 отново поели нещата в свои ръце(демек яко рамо за Левски - 90/10). Тва си написал!
Това дето си прочел е 50% от написаното,нормално за теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
Serafim
- Контакти:
Нелош мач се получи. Такива срещи трябва да ги вземаме задължително, ако искаме да се борим за нещо. Като цяло успяваме. Издънки ще има, със сигурност. Липсват ни алтернативи на бековете, това може да се окаже решаващо даже още следващия мач.
Рефера свири малко хаотично. Не показа някакъв стандарт през целия мач и лакатушеше между по-свободна игра и свирене на всяко докосване.
Рефера свири малко хаотично. Не показа някакъв стандарт през целия мач и лакатушеше между по-свободна игра и свирене на всяко докосване.
Важни три точки, никак нелош мач, от който трябва да се извадят доста поуки!
Продължаваме напред. Дерби срещу хегемона, на негов терен. Който го е страх от мечка-не ходи в гората!
Победа и нищо друго!
Продължаваме напред. Дерби срещу хегемона, на негов терен. Който го е страх от мечка-не ходи в гората!
Победа и нищо друго!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
blue avalanche написа:WPWW написа:
Има някои хора, които винаги критикувате Миланов и Горанов, а пак казвам, те са едни от може би дузина за 10 г., които във Всеки мач играят на 100% и освен това са класни футболисти. Никой не излизал за загуба... напротив, нагледали сме се последните години на футболисти със синия екип, които играят 1 от 5 мача на 100 %, а Миланов и Горанов не са от тях. Ако всички бяха като тях нямам съмнение, че мача с луноходец е х2, но хубавото е, че футболисти като Робърта и Мазурек също имат манталитет на победител, определено класни попълнения.
Добре, бе, човек. Играят на 100%. Просто техните "на 100%" са на 60% от това, което трябва да показва един добър краен бранител на отбор, който иска да се равнява по Л-ц! Сега разбрали? Тяхното 100% просто не върши работа. Миланов е всичко друго, но не и класа. Горанов също стигна тавана на играта си. Той повече от това не може.
Каква е ползата, че Миланов се влагал на 100% като е "конник без глава"? А в този мач се налагаше на Каргас да играе десен защитник. Че и на Тиам...
Да, и ако кажеш кой в последните 10 години е бил по-добър от тях на техните позиции... С Холмар и Рейш - Яблонски биха съставлявали най-стабилната защита в последните сезони и отделно активна в нападение.
Протоколен мач, в който Ботев се бяха засилили да вземат точка, което доведе до много нерви и ужасно много нарушения от тяхна страна (за разлика от колегите, аз не смятам, че нарушенията бяха груби, даже напротив). В пореден мач след повеждане с 2+ гола се отпускаме и положенията за другите започват да се редят, та крайно време беше да ни вкарат (този гол всъщност се печеше срещу Витоша, ЧМ и Славия, просто сега падна). За щастие успяхме да вкараме трети с малко късмет при конкретното положение за гола (и преди това изпуснахме доста).
Индивидуално единствено бих искал да коментирам Райнов, който обичайно започва да ме дразни още от загрявката - господинът с номер 70 се справи много добре за неговите стандарти и се стара.
Хубавото е, че такива мачове вече ги взимаме. Другата седмица ще се види има ли надежда за нещо повече от второ място...
Индивидуално единствено бих искал да коментирам Райнов, който обичайно започва да ме дразни още от загрявката - господинът с номер 70 се справи много добре за неговите стандарти и се стара.
Хубавото е, че такива мачове вече ги взимаме. Другата седмица ще се види има ли надежда за нещо повече от второ място...
Лошо впечатление ми направи това,че нашите играчи не правят фалове още докато контрите на Ботев бяха в зародиш! Вместо да ги фаулират те не смеят да им влязат и им позволяват да правят контри! Друго което ме драни е изнасянето на топката,само се изритва напред към Робърта който този мач във въздуха беше изяден от Миланов 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
След 2рия ни гол пак се върнахме назад до центъра.
И ест. тогава им дадохме и некой поЛжения
Иначе добре беше мача, тоя Робърта е добър, а Станислав не е юноша, а утвърден титуляр в отбора
Иначе добре беше мача, тоя Робърта е добър, а Станислав не е юноша, а утвърден титуляр в отбора
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.