Павел Колев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Павел Колев

Мнениеот mikata » 23 май 2019 14:15

ПК направи някои грешки,но нека го изчакаме поне до септември,повечето неща не зависят от него!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 май 2019 14:17

TristaNNN написа:Според мен трябва да мине поне годината, за да даваме оценки за работата на Колев, 'щото ние хубаво коментираме и плюем парче по парче разни стъпки, ама да не вземе да се окаже накрая, че всеки акт е бил част от една по-дългосрочна стратегия, успешна за клуба. И не, не му адвокатствам, опитвам се да разсъждавам хем трезво и обективно, хем да пречупя всичко през родната действотелност, хем да отчета, че ние не знам много от причините, поради които нещо се случва или не се случва.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Така, ... така, .... завърти голямата баданарка :)

Саботираш националния между два мача и в същото време кроиш шапка на треньора си - "атака срещу клуба";
Забравяш в калабалъка за починала легенда - пришиваш "европейското поведение" на микренци, че по-лесно се смила от феновете;
След Казан 2 и в поза партер вдясно - връщаш Цветкович, ...с който имало .... "предварителна договорка", че по-принцип е отстранен, но при нужда ще помогне ... :) :)
Все парчета от големия пъзел, ... деева :)

ПП: ПК каза, че и всичко около евролиценза е платено, ..... дали? Резултатът от мача на годината ще покаже. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 23 май 2019 14:59

metodito написа:Другите слабо ме интересуват. Аз не знам умрелите да са имали еквивалент на Наско. :

По времето на Черепа със спортно техническата част се занимаваше Орманджиев. И то доста успешно
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 24 май 2019 03:39

Serafim написа:
sinfen14 написа:Всъщност Колев дотук изпълнява стриктно стратегията си,която ни беше представена на УС на Тръста.Сега,има го и другото - Не се знае на тоя който дава парите,дали ще му се занимава да покрива изискванията по плана докрай....

Истината е,че просто Павел Колев е нарочен за следващия виновник.Аз затова и смятам,че няма да се задържи дълго.Просто в момента за всичко е виновен той.Нямат значение никакви обстоятелства или факти - просто виновен е Павел Колев.И да...той е човек,като всеки един от нас.И той греши понякога.... :oops:

Левски беше потънал с крак и половина в бездната.Буквално на някакви часове от края.И колко работа се свърши през изминалите 4 месеца.....А колко още има да се върши не е истина.

Както и да е.Живи и здрави.И нека Павел Колев да продължава да е Виновникът.После ще го сменим и ще дойде следващия Виновен. ;)

Ние не знаем реално в колко по-добро състояние е клуба към момента. Спас Русев си въртеше схеми с издръжката на клуба, за да изглежда така, че заемите са под формата на спонсорски договори. Сегашните направиха някаква врътка с дълга за сектора, която на простолюдието не ни е ясна, като сълза. Аз поне нямам юридическите познания, а и си мисля и много други, колкото и да разтягат лакърдии. Въобще не е ясно по какъв път сме поели финансово и какво е свършено. Ако започнат да се привличат играчи с по-ниски финансови изисквания, бих казал, че вървим по план. Но ако селекцията е "ударна" и се раздават заплати по 10-20 хиляди евра, направо са си били празни приказки.

Колкото и да не сме навътре и да разбираме.Представи си следната ситуация - Някаква фирма(без значение каква дейност развива.Избери си ти) е на практика с крак и половина във фалит.Идват нови собственици/инвеститори и започват ново начало.Четири месеца по-късно колко пък по-добре ще е тази фирма? :roll:

А за Левски - Плати се лиценза на УЕФА(който Спас Русев трябваше да плати).Поеха се заплатите на първия отбор още от декември.Освободи се най-скъпоплатения играч.Освободи се треньор който иначе имаше много приятно излъчване.Говореше с голяма "любов" за Левски иху-аху много сме щастливи - ама 20 000 евро заплата. ;) Поръчани са 3 терена за ДЮШ,които ще бъдат сложени идните месеци.Жейнов да се е оплакал,че му дължим пари?А някоя самолетна компания?Футболисите взимат ли си заплати - взимат.Предстои тотална реорганизация на целия клуб.Е за 4-5-6 месеца какво повече?

И да завърша - Павел Колев е виновен за всичко.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 май 2019 07:42

Не го нападам ПК и новото ръководство. Просто казвам, че не знаем неща от кухнята отбора и е рано да се говори дали са свършили нещо или не. За това и писах, че селекцията ще е голям показател дали ще се свиват разходите или не.
ПК е виновен до толкова, че се отметна на два пъти от думите си относно рокадата Дерменджиев-Хубчев по много овчарски начин.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2019 12:46

Red_Neck написа:ПП: ПК каза, че и всичко около евролиценза е платено, ..... дали? Резултатът от мача на годината ще покаже. ;)

На, да си четеш: https://www.uefa.com/insideuefa/about-u ... 06944.html
Даже съвсем спокойно можеш да го разпространиш и сред другите припознавачи, които се вълнуваха от казуса, а такива има доста.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 29 май 2019 15:00

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:ПП: ПК каза, че и всичко около евролиценза е платено, ..... дали? Резултатът от мача на годината ще покаже. ;)

Даже съвсем спокойно можеш да го разпространиш и сред другите припознавачи, които се вълнуваха от казуса, а такива има доста.
А така поднесено, ти сигурен ли си, че ще го разбере :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2019 16:28

rane написа:
TristaNNN написа:

А така поднесено, ти сигурен ли си, че ще го разбере :lol:

Тогава да се обърне към адвокатчето им, което е вещо по въпросите с маркетинговите трикове. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 авг 2019 14:37

Крайно време е да взема мерки относно синия раздел. Може да са малко радикални, но вие си го изпросихте. При конфликт между двама или повече сини потребителя в някоя от темите в синия раздел. То съответната тема ще бъде заключена за един ден. А провинилите се потребителите ще бъдат наказани според заслугите си.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 авг 2019 13:33

Днес изпълнителният директор на ПФК „Левски“ Павел Колев празнува своя 44-ти рожден ден.

Павел Колев е роден през 1975 г. в София. Завършва НГДЕК „Константин-Кирил Философ" и СУ „Свети Климент Охридски", специалност „Психология". 13 г. работи като спортен журналист във в. „24 часа", а от 2009 г. става говорител на БФС.

След успешното организиране на Евро 2015 за юноши до 17 г. в България, за което получихме похвали от УЕФА и всички страни финалисти, Павел Колев е назначен за заместник изпълнителен директор. Владее перфектно няколко езика, а наскоро се дипломира с магистратура за управление на спорта в престижен университет в Швейцария. Притежава сертификат по футболен мениджмънт от УЕФА, също така е делегат на международни мачове на най-високо ниво.

През 2016 година бе одобрен именно за магистратурата по европейско управление на спорта (MESGO). Колев бе първият българин одобрен за програмата. Колев е един от 24-ма избрани по документи и издържан изпит.

MESGO е магистърска програма, която се провежда на всеки две години и за която кандидатстват повече от 200 кандидата.

Обикновено те са от топ-мениджмънта на различни спортни организации в цяла Европа. Програмата продължава две години и се провежда със съдействието на петте най-реномирани университета в Европа, Ню Йорк и Токио.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК „Левски“ честитят празника на Павел Колев и му пожелават здраве, семейно щастие, нови професионални върхове и бъдещи щастливи мигове с любимия клуб.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”