Градев - Левски чака решение на съда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Градев - Левски чака решение на съда

Мнениеот Red joker » 09 юни 2014 23:38

Tommi написа:
onegavon написа:Не е толкова елементарно колкото го описваш. Факт е , ч еБожинов след като му изтече наема в Италия на 30 юни си дойде тука и тренериша ту с Левски ту с Локото.Докато се грижешще за болния си баща.Не знам дали е изпратил някакви епикризи и там каквото трябва за това ,че се грижи денонощно за баща си в Лисабон силно ме съмнява.Най- много да е ударил един телефон.Португалците разбират ,че тренира с други клубове докато се грижи за баща си без да ги е питал някой може ли и август месец го изгонват. При тази ситуация ,ако Валери си беше свил сърмите и си потърси клуб от Спортинг нямаше да го закачат.Обаче перхидроленият специалист го насъсква да иска отвяна на дисциплинарното си уволнение и да се счита за състезател на Спортинг за да си търси като такъв заплатите до края на договора.За това и есеснта си седеше по чалготеките щото няма нормален отбор който да си тури таралеж в гащите.

Само ваш Ганя въпреки съветите на Ивков да не се вкарва в беля го взима февруари месец.Спортинг с удоволствие изпращат жълтата карта с което капана щраква.Има вариант и въобще да са я изпращали, а да играе със картотека от УЕФА .Божинов не е прекратил финасовите си претенции както са го помолили от Спортинг за да не му правят проблеми с новия му клуб.Това са прословутите предложения за извънсъдебно споразумение споменати от Градев.Алчността както обикновенно не е най- добрия съветник.Лисабонци задвижват контрапроцедура предвид нововъзникналата ситуация.Те ще спечелят независимо от изхода на делата.
Ако загубят делото за 5.4 млн Божинов става техен футболист обаче тогава Левски им дължи 25 млн освобождаваща клауза.Ако спечелят делото за 5,4 млн. то Левски не дължи 25млн.

Божинов може да е в пълното си право да ги съди, това ние не го знаем. При дисциплинарно уволнение си има процедура, не е просто така. Най-малкото е трябвало да му изискват обяснения за отсъствието и дори само това да не са спазили, могат да изгубят делото.
Ако съдът реши, че уволнението е неправомерно, това не задължава Божинов да се върне. Искът за обезщетението и искът за връщане на същата работа не са свързани помежду си и Божинов може да не е подавал иск за връщане. В този ред на мисли, Левски не трябва да плаща никаква освобождаваща клауза, ако Божинов спечели делото. Стига сте си фантазирали някакви неща.

Ше видиме бе,като гледам вашите адвокатчета са нещо много нервни и не им се коментира по случая,коментира се за премерени рискове преди подписването на договора и т.н. и т.н. и нищо чудно най-накрая да се „наиграете“,а между другото виждам,че си и много „чат“ с материята и не е лошо да се свържеш с правното ви звено ,за да извадиш ,Батков,Ивков и Градев от ситуацията,това може да е твоят дан за Юбилея 8-)...Сега е твоят момент...сега или никога...ти си :|
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2014 23:46

Red joker написа:Ше видиме бе,като гледам вашите адвокатчета са нещо много нервни и не им се коментира по случая,коментира се за премерени рискове преди подписването на договора и т.н. и т.н. и нищо чудно най-накрая да се „наиграете“,а между другото виждам,че си и много „чат“ с материята и не е лошо да се свържеш с правното ви звено ,за да извадиш ,Батков,Ивков и Градев от ситуацията,това може да е твоят дан за Юбилея 8-)

Работите, които аз съм написал, трябва да се знаят от обща култура, най-малкото ако не искаш в бъдеще някой работодател или работник да те прави на балък. ;) На нашите адвокати не им е работа да коментират, да си чул коментар по случая от адвокатите на Спортинг?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 юни 2014 23:55

Tommi написа:
Red joker написа:Ше видиме бе,като гледам вашите адвокатчета са нещо много нервни и не им се коментира по случая,коментира се за премерени рискове преди подписването на договора и т.н. и т.н. и нищо чудно най-накрая да се „наиграете“,а между другото виждам,че си и много „чат“ с материята и не е лошо да се свържеш с правното ви звено ,за да извадиш ,Батков,Ивков и Градев от ситуацията,това може да е твоят дан за Юбилея 8-)

Работите, които аз съм написал, трябва да се знаят от обща култура, най-малкото ако не искаш в бъдеще някой работодател или работник да те прави на балък. ;) На нашите адвокати не им е работа да коментират, да си чул коментар по случая от адвокатите на Спортинг?

Не ,ама са дали ,има -нема 300 страници правна литература на вашите адвокати и на съда :o ,пък не знам кой какво трябва да коментира :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 10 юни 2014 00:29

Хм, появи се информация че жълтата карта на Божинов не е в Левски...бил картотекиран с някаква уайлд кард ( ?? ). Информацията е от ПИК, но те все пак са взели и интервю от Ивков, та може и да са проучили въпроса.

А според "24 часа":
Лисабон е предупредил "Левски", че има юридически проблеми и неясноти около Божинов, преди българският клуб да го привлече през януари. В отговор "Герена" е искал "Спортинг" да подпише декларация, че играчът е свободен, но португалците отказали.

Тук в темата се счита от всички, че Спортинг без проблем са изпратили жълтата карта и са дали зелена светлина. И върху това се гради цялата защита...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2014 00:58

Божинов да не ходи да играе на Уимбълдън с тая уайлд кард? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 юни 2014 08:36

Logical person написа:Хм, появи се информация че жълтата карта на Божинов не е в Левски...бил картотекиран с някаква уайлд кард ( ?? ). Информацията е от ПИК, но те все пак са взели и интервю от Ивков, та може и да са проучили въпроса.

А според "24 часа":
Лисабон е предупредил "Левски", че има юридически проблеми и неясноти около Божинов, преди българският клуб да го привлече през януари. В отговор "Герена" е искал "Спортинг" да подпише декларация, че играчът е свободен, но португалците отказали.

Тук в темата се счита от всички, че Спортинг без проблем са изпратили жълтата карта и са дали зелена светлина. И върху това се гради цялата защита...
но От този ти пост става ясно,че материята ти е много ясна ;) - без да съм специалист намирам 3 неща ,които показват колко ти ясна ;) .
Между другото хубаво си "копнал" част от една статия ,но защо не си копнал цялата статия, да видим дали не пише нещо,което бате ти honda го писа вчера.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юни 2014 08:56

honda написа:
Logical person написа:Хм, появи се информация че жълтата карта на Божинов не е в Левски...бил картотекиран с някаква уайлд кард ( ?? ). Информацията е от ПИК, но те все пак са взели и интервю от Ивков, та може и да са проучили въпроса.

А според "24 часа":

но От този ти пост става ясно,че материята ти е много ясна ;) - без да съм специалист намирам 3 неща ,които показват колко ти ясна ;) .
Между другото хубаво си "копнал" част от една статия ,но защо не си копнал цялата статия, да видим дали не пише нещо,което бате ти honda го писа вчера.

Виждам, че самоувереността ти достига невиждани висоти, но как се вписва тук изказването на Батков, че поел "премерен" риск, подписвайки с Божинов? Какъв риск си мисли ТОЙ, че има, щом ТИ смяташ, че проблем няма?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 юни 2014 09:18

vaskonti написа:
honda написа:

А според "24 часа":

Виждам, че самоувереността ти достига невиждани висоти, но как се вписва тук изказването на Батков, че поел "премерен" риск, подписвайки с Божинов? Какъв риск си мисли ТОЙ, че има, щом ТИ смяташ, че проблем няма?

Точно лафа за "премерения риск" на машиниста би трябвало да притеснява левскарите :!: Неговите изпълнения ги знаете, мисля, казанци, артуровци, феърплей ... Нищо чудно пак да е усрал работата :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 юни 2014 09:26

vaskonti написа:
honda написа:

А според "24 часа":

Явно чукча не читател, чукча писател.
Пределно ясно съм написал какви са рисковете за Левски ;) ,но явно по-лесно е да се пише ,отколкото да се чете ;) .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юни 2014 09:39

Ти си написал какви са рисковете по принцип. Примерно, не ми е ясно как прецени, че при дадено развитие на нещата Левски би дължал 1/8 от сумата, за която Спортинг е взел Божинов. Общо взето така представяш нещата, че все едно проблемът е почти никакъв. Може и да е така, аз не знам.
Друго нещо - Спортинг е купил 80% от правата на Божинов за 2.6 милиона. Сигурни ли сме, че зад някой ъгъл не дебне Парма, които са могли да получат до 3.5 милиона от Спортинг при определени условия? Ами ако и те кажат, че имат пропуснати ползи?
Въпросът е, че изобщо не си наясно, както и никой тук, какви са действителните рискове, които Батков е поел. Самият факт, че той говори за риск е достатъчно показателен, че тук не става въпрос за някакви принципни процедури за това какво се прави при подобни спорове, за каквито ти говориш, а за нещо конкретно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”