Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Aronaks написа:honda написа:Aronaks написа:blue avalanche написа:Галчев е юноша на Локомотив...
Юношата на „сините“...
Последно?
Нивото на журналистите в бг медиите е покъртително. Дори дспорт, които преди бяха сравнително високо ниво, вече са много надолу. Чета им статии, то е нещо страшно, липсват думи, грешно написани, явно няма редактори там. Всеки си пише нещо и го пуска директно.
В случая , вие сте тези които пишете глупости. ПГ Галчев преди да дойде при нас , след като се върна от Испания, беше в Локомотив (Сф) и при Чандъров (ДИТ , сега Септември) .
В настоящия случай изнесената от журналистите информация е вярна.
Между другото доста от юношите преди да влезнат в мъжкия футбол вече са сменили по 3-4 отбора .
Примерно Рупанов дойде при нас от Лудогорец, Ас.Митков от Ботев(Пд) , Пр. Бачев от Дунав(Рс)
Ами съжалявам много г-н Всезнайко, но за мен си юноша на отбора, където си направил първите си стъпки като футболист. И не е коректно да се водиш юноша на 5-6 отбора. И да, нивото на журналистите е фрапантно ниско.
Едва ли има някакво значение ,какво е твоето или моето лично мнение по въпроса. Важно е какво е мнението на ФИФА и УЕФА по въпроса. Според "мнението" на ФИФА ПГ Галчев е юноша на 4 отбора (може и да са 3 , в момента не ми се проверя на колко години беше , когато се върна от Испания, където е тренирал в Сарагоса)
koisa написа:mikata написа:Вуцов ще го събличат ли :oops:
Предлагам да го пуснат срещу "без тире" София, да се докаже... 8-)
Аз също съм ЗА, ако го вземем - за мен е чудесн вратар, от много елвскарска фамилия, а и е перде. Пък и алтернативата му в лицето на Маркович е ужасяваща, така че защо пък не? Иначе хубаво вземаме нвои футболисти, ама те кога ще играят, т.е. ще влязат във форма и ще ги пускаме титуляри - нали за титуляри са взети, или нещо пропускам? Вече виждам селекция за около 5 милиона лева (платени) за лятната и зимната трансферация, без да броим парите за треньорите, та интересно къде са резултатите?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:koisa написа:mikata написа:Вуцов ще го събличат ли :oops:
Аз също съм ЗА, ако го вземем - за мен е чудесн вратар, от много елвскарска фамилия, а и е перде. Пък и алтернативата му в лицето на Маркович е ужасяваща, така че защо пък не? Иначе хубаво вземаме нвои футболисти, ама те кога ще играят, т.е. ще влязат във форма и ще ги пускаме титуляри - нали за титуляри са взети, или нещо пропускам? Вече виждам селекция за около 5 милиона лева (платени) за лятната и зимната трансферация, без да броим парите за треньорите, та интересно къде са резултатите?
8 точки от каузата и два мача с тях, нека първо видим мачовете, а оценка после. Имаме и мач за купата, на мен лично отбора ми изглежда добре и предвид формата на другите може да стане интересно.
honda написа:https://dsport.bg/dvama-preminavat-pregledi-i-podpisvat-s-levski~190999.html
Докато не ги видя да позират пред табелата ВходЪ за евреи забраненЪ.. не вервамЪ!
110 години любов!
groti написа:honda написа:https://dsport.bg/dvama-preminavat-pregledi-i-podpisvat-s-levski~190999.html
Докато не ги видя да позират пред табелата ВходЪ за евреи забраненЪ.. не вервамЪ!
Вуцов го обявиха. Колкото и тъпите му изпълнения през последните години да ме дразнят, не мога да кажа, че е лош вратар и не ни е нужен (особено на фона на безумията на Маркович преди няколко дни). Дано се реваншира за слабоумието си с добри игри със синия екип.
futbolqga написа:groti написа:honda написа:https://dsport.bg/dvama-preminavat-pregledi-i-podpisvat-s-levski~190999.html
Вуцов го обявиха. Колкото и тъпите му изпълнения през последните години да ме дразнят, не мога да кажа, че е лош вратар и не ни е нужен (особено на фона на безумията на Маркович преди няколко дни). Дано се реваншира за слабоумието си с добри игри със синия екип.
Съгласен съм за вратарските му способности. Дори съм изненадан, че се озова при нас. За мен е прекрасен трансфер.
110 години любов!
Най-малката Вуца дано бързо захапе, че Маркович още не може да ме убеди, че става за вратар на Левски.
Дано баща му, му понашока репата и да преживее катарзис, че с онези чорбарски изкзвания като нищо ще го емнат. За мен е много добър трансфер, мисли се за ЕКТ. Все пак им а доста мачове до края, а отделно в четворката после още 6, но все пак имаме конфортна преднина пред 3 и 4. Купата може и да лъзнем Морето след продължения, дано не стане загуба и после да се издъним и срещу безтирето след като ни наритат подобаващо на Тича.
Дано баща му, му понашока репата и да преживее катарзис, че с онези чорбарски изкзвания като нищо ще го емнат. За мен е много добър трансфер, мисли се за ЕКТ. Все пак им а доста мачове до края, а отделно в четворката после още 6, но все пак имаме конфортна преднина пред 3 и 4. Купата може и да лъзнем Морето след продължения, дано не стане загуба и после да се издъним и срещу безтирето след като ни наритат подобаващо на Тича.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
groti написа:futbolqga написа:groti написа:honda написа:https://dsport.bg/dvama-preminavat-pregledi-i-podpisvat-s-levski~190999.html
Съгласен съм за вратарските му способности. Дори съм изненадан, че се озова при нас. За мен е прекрасен трансфер.
Къде и кога са обявили Вуцов, че съм пропуснал? Иначе, ако се случи, за мен ще е вторият добър трансфер на "мажиритаря", заедно с Макун, за който се чудя как дойде при нас с неговата визитка. Всичко друго е дроб и леш с епизодични проблясъци. Пак подчертавам, че това е селекция, правена с пари, а не със свободни агенти!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
scooool написа:tmanolov написа:koisa написа:mikata написа:Вуцов ще го събличат ли :oops:
8 точки от каузата и два мача с тях, нека първо видим мачовете, а оценка после. Имаме и мач за купата, на мен лично отбора ми изглежда добре и предвид формата на другите може да стане интересно.
Дано, дано, най0искрено си го пожелавам, колкото и да не вижам рационална причина да се случи :geek:
Непринуден написа: