Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Витоша
25
16%
Равен
26
16%
Победа за Левски
109
68%

Общо гласове: 160

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 фев 2019 19:00

Кабралата нямаше ли много чисто положение когато му я подадоха на пеналта и я гласи за десен :?

Мега слаб футболист

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 HT

Мнениеот wilge » 20 фев 2019 19:01

Тези ако имаха един класен нападател и отивахме на кино. Добре, че сбъркаха. Защитата ни е под всякаква критика. В този мач очаквах да видя Дидо и Луи на мястото на Рейса и велинградчето. Страхлив Райнов, Тиам повече от внимателен (дали трябваше да се рискува, мисля че срещу тези Белмонт би се представил добре), Кабрал си продължава старата песен. На ниво бяха само Ники, Мариани, Паулиньо и Костов. Силно съм притеснен за мача в неделя.
ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 фев 2019 19:11

Три точки. Играта е далеч от желаното, но ще се изчистят нещата.
За мен е важно да не загубим от Микре. Ако спечелим ще е бонус.
Друго си е като имаш вратар. Най-малкото не треперя при всяко центриране.
Горанов е пълна дупка. Срамно е, че ни капитан. Дано Жиката се завърне скоро в игра и поеме лентата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 фев 2019 19:25

Постигнахме си задължителна победа. 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 фев 2019 19:31

Има още за изчистване наистина.За плеиофите ща са наред нещата.Просто трябва да не се изпускат прасетата да дръпнат със точките.После е лесно.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 20 фев 2019 19:32

specter написа:Общо взето, пак слабичко, ама малко по-добре от преди. Видяха се и някои хубави неща, особено контрата при първия гол беше страхотна. Това, което най-много ме притеснява с оглед идващите мачове е защитата. На скандално ниво е. :( И четиримата са доста зле. Аз няма да спра да си намилам, че Нганиони трябва да играе на мястото на Горанов в момента. Цветкович си е обичайната дупка от преди - изпуска си хората в зоната, минават го лесно... Яблонски е толкова зле, че наистина не мога да проумея нарочно ли го прави, а Рейш се мъчи там нещо, ама... Кабрал също нищо съществено. Останалите по-добре. Отново най-много съм впечатлен от излизанията на Ники Михайлов. Ще ме прощавате, че се радвам на елементарни неща, ама отдавна не бях виждал наш вратар да излиза спокойно на корнер или каквото и да е центриране и да хване топката. :lol: Един плюс, както беше написал някой по-назад - предимство е, че стъпваме на националния и изиграваме мач там само няколко дни преди отново да сме на същия терен.

+1
Миланов като се възстанови от контузията ще прати сърбина на скамейката, но недоумявам защо франсето не замени Горанов в стартовия състав?
Можеше да се даде шанс и на Дидо Иванов. Ако не сега, то едва ли ще помирише терен, когато започнат двубоите от първата шестица.
Изображение

На линия
SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 фев 2019 19:34

Не само той, но Горанката може спокойно да окачи бутонките. Човека вече е от друго измерение. Трябва да му търсят чакръкчия.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 20 фев 2019 19:47

Припомнихме си колко е приятно, когато имаш нормален вратар. Наложи се 10ина пъти рутинно да се намеси и го направи. Със старите вратари при толкова центрирания, този мач беше троен.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 фев 2019 19:56

wilge написа:ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.

Така и не записа мач за нас, остана си резерва, но при червените не игра.
Какво да кажа за ония тримата. Първият е шампион 2 пъти с нас и нито един път със Славия и Цска. Когато игра в Левски, беше национал. Не знам откъде дойде тая омраза. Вторият е наш юноша със запомнящи мачове и 4 титли за нас и 1 титла с Цска за символичните 6 мача. На един мач в провинцията вече с червената фанелка в трибуните (беше май контузен) му казах, че не му отива този цвят. Обърна се, погледна ме, наведе глава - стана ми гадно. А третия? 2(ДВЕ) години не игра футбол, защото не пожела да играе за Цска след като бе войник в Сливен, а искаше в Левски. Така действаше Партията-мафия на червените. Въпреки това поиигра и при червените, но ще го запомним с оня автогол за крайното 5-0. Животът е страшно нещо.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 фев 2019 20:01

NOMER14 написа:
wilge написа:ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.

Така и не записа мач за нас, остана си резерва, но при червените не игра.
Какво да кажа за ония тримата. Първият е шампион 2 пъти с нас и нито един път със Славия и Цска. Когато игра в Левски, беше национал. Не знам откъде дойде тая омраза. Вторият е наш юноша със запомнящи мачове и 4 титли за нас и 1 титла с Цска за символичните 6 мача. На един мач в провинцията вече с червената фанелка в трибуните (беше май контузен) му казах, че не му отива този цвят. Обърна се, погледна ме, наведе глава - стана ми гадно. А третия? 2(ДВЕ) години не игра футбол, защото не пожела да играе за Цска след като бе войник в Сливен, а искаше в Левски. Така действаше Партията-мафия на червените. Въпреки това поиигра и при червените, но ще го запомним с оня автогол за крайното 5-0. Животът е страшно нещо.

Нямаше ли мачове в ЕТ?

Върни се в “Левски”