Мега слаб футболист
Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT
Кабралата нямаше ли много чисто положение когато му я подадоха на пеналта и я гласи за десен
Мега слаб футболист
Мега слаб футболист
Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 HT
Тези ако имаха един класен нападател и отивахме на кино. Добре, че сбъркаха. Защитата ни е под всякаква критика. В този мач очаквах да видя Дидо и Луи на мястото на Рейса и велинградчето. Страхлив Райнов, Тиам повече от внимателен (дали трябваше да се рискува, мисля че срещу тези Белмонт би се представил добре), Кабрал си продължава старата песен. На ниво бяха само Ники, Мариани, Паулиньо и Костов. Силно съм притеснен за мача в неделя.
ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.
ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Три точки. Играта е далеч от желаното, но ще се изчистят нещата.
За мен е важно да не загубим от Микре. Ако спечелим ще е бонус.
Друго си е като имаш вратар. Най-малкото не треперя при всяко центриране.
Горанов е пълна дупка. Срамно е, че ни капитан. Дано Жиката се завърне скоро в игра и поеме лентата.
За мен е важно да не загубим от Микре. Ако спечелим ще е бонус.
Друго си е като имаш вратар. Най-малкото не треперя при всяко центриране.
Горанов е пълна дупка. Срамно е, че ни капитан. Дано Жиката се завърне скоро в игра и поеме лентата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Постигнахме си задължителна победа. 
Левски завинаги в моето сърце
Не само той, но Горанката може спокойно да окачи бутонките. Човека вече е от друго измерение. Трябва да му търсят чакръкчия.
-
Plamen_i00
- Контакти:
Припомнихме си колко е приятно, когато имаш нормален вратар. Наложи се 10ина пъти рутинно да се намеси и го направи. Със старите вратари при толкова центрирания, този мач беше троен.
wilge написа:ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.
Така и не записа мач за нас, остана си резерва, но при червените не игра.
Какво да кажа за ония тримата. Първият е шампион 2 пъти с нас и нито един път със Славия и Цска. Когато игра в Левски, беше национал. Не знам откъде дойде тая омраза. Вторият е наш юноша със запомнящи мачове и 4 титли за нас и 1 титла с Цска за символичните 6 мача. На един мач в провинцията вече с червената фанелка в трибуните (беше май контузен) му казах, че не му отива този цвят. Обърна се, погледна ме, наведе глава - стана ми гадно. А третия? 2(ДВЕ) години не игра футбол, защото не пожела да играе за Цска след като бе войник в Сливен, а искаше в Левски. Така действаше Партията-мафия на червените. Въпреки това поиигра и при червените, но ще го запомним с оня автогол за крайното 5-0. Животът е страшно нещо.
- анто маина
NOMER14 написа:wilge написа:ПП. Данчо Господинов не беше ли левскар? Говори в стил Кременлиев, Георги Славчев и Ламята.
Така и не записа мач за нас, остана си резерва, но при червените не игра.
Какво да кажа за ония тримата. Първият е шампион 2 пъти с нас и нито един път със Славия и Цска. Когато игра в Левски, беше национал. Не знам откъде дойде тая омраза. Вторият е наш юноша със запомнящи мачове и 4 титли за нас и 1 титла с Цска за символичните 6 мача. На един мач в провинцията вече с червената фанелка в трибуните (беше май контузен) му казах, че не му отива този цвят. Обърна се, погледна ме, наведе глава - стана ми гадно. А третия? 2(ДВЕ) години не игра футбол, защото не пожела да играе за Цска след като бе войник в Сливен, а искаше в Левски. Така действаше Партията-мафия на червените. Въпреки това поиигра и при червените, но ще го запомним с оня автогол за крайното 5-0. Животът е страшно нещо.
Нямаше ли мачове в ЕТ?