Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Мнениеот фифи перото » 06 ное 2011 11:02

B__A__N__DA__TA написа:Боко гледа да се измазни на общественото (софийското) мнение, а и го прави някак си достолепно с много мъжественост :lol: .Да не забравяме, че ще са му необходими Милионите :mrgreen: гласове за следващите парламентарни избори.Колко велико начинание и същевременно, колко евтин ход за самоизтъкване .Иначе няма лошо да се спаси един отбор, нищо че футболът в България загива,важното е Левски да оцелее ..Да живее Боко и да ни радва с още лентички ;)

Ще перефразирам един от "класиците " тук;)

"Няма пък, не искаме да се маха!Човека вади всеки месец по ...к от джоба си да попълва дупките в бюджета.
Пари за пенсионерите ли не извади?
Пари за избори ли не извади ?!
Магистрали ли не ни построи ?!
Вместо да плюеш ,повози се на магистрала,пусни бюлетина и се помоли за здравето МУ и берекет :lol: :mrgreen: "
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 ное 2011 11:15

honda написа:Вече те бях попитал на колко години си бил през 1997 - явно на недостатъчно или си пропуснал факта че през 1997 година днешния ПФК Левски се казваше ФК "Левски 1914" , а ФК "Левски" беше съвсем друг клуб,който мисля че все още съществува макар че на мен не ми е известно някога да е изиграл организирано футболен мач.
Виждам ,че според "документа" стадион "Г.Аспарухов" е даден "безвъзмездно" на ФК"Левски" не виждам какво общо има с цялата история ПФК "Левски" който е наследник на създания през 1914г Левски и през 1997 се казваше Левски 1914
казано по-просто през 1990 група привърженици на Левски водени от Петър Петров ( Пешо Кучето) и Зл.Тепсиев регистрираха в съда ФК носещ името "Левски" нямащ нищо общо с играещия в А група отбор на Левски с президент В.Спасов-Валяка (по-късно Т.Лафчис) ,който от своя страна се явяваше наследник на създадения през 1914 футболен клуб Левски. След съдебни спорове съда отсъди ( и с право ;) ) в полза на Пеко Кучето и оттогава Левски се казваше официално ФК "Левски 1914" до 1998 г когато беше пререгистриран в съда под името ПФК "Левски" .

Да пробваме пак. Кой е ЛЕГАЛНИЯ ЛЕВСКИ. Тоя през периода 1990-1997 или тоя след 1997-ма? Ако е този след 1997 година как започва да играе директно от А група без да е купил лиценза на друг клуб или да са се обединили? И къде остава другия Левски който е играл 7 години и е спечелил титли които после се преписват на другия. Май шизофренията при вас е наследствена. Уж един отбор, а са два. И двата играят на един и същи стадион, и двата са с еднакви имена ама в А група винаги е имало само един Левски. Интересноооооо. Айде сега ми разясни защото според теб съм на 10 и няма как да помня.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 ное 2011 11:34

Давай бойко , за да има силен национален отбор , трябва да има силен Левски и това го знае всяко хлапе .
94 година САЩ - 7-8 НАСТОЯЩИ подчертавам НАСТОЯЩИ играчи на ЛЕВСКИ
Дори Стоичков -техния идол извика 6-7 човека от 1/4 финалистите за УЕФА с които беше на косъм от класиране , мисля че събрахме 24 точки от квалификациите , като регистрирахме само една загуба и то като гости на холандия , а розовите почнаха да плюят и него , даже бяха на косъм да го отречат , както направиха със Стилян Петров , който в прав текст си каза че винаги е бил фен на Левски .
Видяхме с 5-6 НАСТОЯЩИ подчертавам НАСТОЯЩИ играчи от панчарево как изглеждаше отбора , видяхме и делев и галчев и трифонов и апостл попов и коста стоянов и маркиньос и бандаловски ....героите , които победиха гонзовото НИЩО на герена в един измислен мач .

П.с КАКВО Е НУЖНО ЗА ДА СЕ ПРЪКНАТ 5-6 НАЦИОНАЛА ОТ ЦСКА ??? .........АМИ ПОБЕДА СРЕЩУ ЛЕВСКИ , НЕЗАВИСИМО В КАКВА ФОРМА Е . ИСТИНАТА БОЛИ , ГОСПОДА .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 06 ное 2011 11:50

zlobul написа:Давай бойко , за да има силен национален отбор , трябва да има силен Левски и това го знае всяко хлапе .

За да има силен национален отбор трябва да има силни школи независимо дали на Левски, Берое или Китанчево.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 ное 2011 12:09

zlobul написа:Давай бойко , за да има силен национален отбор , трябва да има силен Левски и това го знае всяко хлапе .
94 година САЩ - 7-8 НАСТОЯЩИ подчертавам НАСТОЯЩИ играчи на ЛЕВСКИ
Дори Стоичков -техния идол извика 6-7 човека от 1/4 финалистите за УЕФА с които беше на косъм от класиране , мисля че събрахме 24 точки от квалификациите , като регистрирахме само една загуба и то като гости на холандия , а розовите почнаха да плюят и него , даже бяха на косъм да го отречат , както направиха със Стилян Петров , който в прав текст си каза че винаги е бил фен на Левски .
Видяхме с 5-6 НАСТОЯЩИ подчертавам НАСТОЯЩИ играчи от панчарево как изглеждаше отбора , видяхме и делев и галчев и трифонов и апостл попов и коста стоянов и маркиньос и бандаловски ....героите , които победиха гонзовото НИЩО на герена в един измислен мач .

П.с КАКВО Е НУЖНО ЗА ДА СЕ ПРЪКНАТ 5-6 НАЦИОНАЛА ОТ ЦСКА ??? .........АМИ ПОБЕДА СРЕЩУ ЛЕВСКИ , НЕЗАВИСИМО В КАКВА ФОРМА Е . ИСТИНАТА БОЛИ , ГОСПОДА .

върви на доктор бе. Явно хапчетата не ти действат вече. 94-та и 7-8 настоящи лилави. Я ги дай по имена? И колко играха. Или Стоичков, Костадинов, Лечков, Трифон Иванов са лилави? Ако не бяха проблемите на Пенев и Раев щеше да гледа световното по телевизията. И тоя ми говори за силен Левски. Видяхме ви силните играчи при треньора Правилен Футболов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 12:35

stannn написа:върви на доктор бе. Явно хапчетата не ти действат вече. 94-та и 7-8 настоящи лилави. Я ги дай по имена? И колко играха. Или Стоичков, Костадинов, Лечков, Трифон Иванов са лилави? Ако не бяха проблемите на Пенев и Раев щеше да гледа световното по телевизията. И тоя ми говори за силен Левски. Видяхме ви силните играчи при треньора Правилен Футболов.

"България:Б. Михайров,Е. Кременлиев,Т. Иванов,Ц. Цветанов,П. Хубчев,З. Янков,Х. Стоичков,К. Балкъков,Е. Костадинов,Й. Лечков,Н. Сираков
Старши треньор: Димитър Пенев
Аржентина: Л. Ислас, Х. Чамот, О. Ругери, Ф. Касерес, Х. Диаз, Ф. Редондо, Д. Симеоне, Л. Родригес, К. Каниджа, Г. Батистута, А. Балбо
Старши треньор: Алфио Базиле"
Можеш да броиш,нали?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 ное 2011 12:50

blue avalanche написа:
stannn написа:върви на доктор бе. Явно хапчетата не ти действат вече. 94-та и 7-8 настоящи лилави. Я ги дай по имена? И колко играха. Или Стоичков, Костадинов, Лечков, Трифон Иванов са лилави? Ако не бяха проблемите на Пенев и Раев щеше да гледа световното по телевизията. И тоя ми говори за силен Левски. Видяхме ви силните играчи при треньора Правилен Футболов.

"България:Б. Михайров,Е. Кременлиев,Т. Иванов,Ц. Цветанов,П. Хубчев,З. Янков,Х. Стоичков,К. Балкъков,Е. Костадинов,Й. Лечков,Н. Сираков
Старши треньор: Димитър Пенев
Аржентина: Л. Ислас, Х. Чамот, О. Ругери, Ф. Касерес, Х. Диаз, Ф. Редондо, Д. Симеоне, Л. Родригес, К. Каниджа, Г. Батистута, А. Балбо
Старши треньор: Алфио Базиле"
Можеш да броиш,нали?

=========================================================================
:))) НЕ СЛУЧАЙНО НАПИСАХ "НАСТОЯЩИ " .РОЗОВИЯ ,ЯВНО Е ИЗЦЯЛО ПОДВЛАСТЕН НА УМОПОМРАЧЕНИЕТО ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 ное 2011 13:00

zlobul написа::))) НЕ СЛУЧАЙНО НАПИСАХ "НАСТОЯЩИ " .РОЗОВИЯ ,ЯВНО Е ИЗЦЯЛО ПОДВЛАСТЕН НА УМОПОМРАЧЕНИЕТО ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ .

Розов ще викаш на баща си.

blue avalanche написа:"България:Б. Михайров,Е. Кременлиев,Т. Иванов,Ц. Цветанов,П. Хубчев,З. Янков,Х. Стоичков,К. Балкъков,Е. Костадинов,Й. Лечков,Н. Сираков

Михайлов през 1994-та направо е настоящ левскар. Не знаех, че Левски играе във френското първенство или са се прекръстили на Ботев Пловдив. -1
Хубчев е в германския Левски. -2

И до колко я докарахме? Май до 4. Да не говорим колко са ви юноши защото вие сте царе на тия спорове. Всичко що е минало през Герена е юноша. Всеки минал през "Българска армия" е дошъл от друг отбор и най вече от Герена.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 ное 2011 13:19

Вече те бях попитал на колко години си бил през 1997 - явно на недостатъчно или си пропуснал факта че през 1997 година днешния ПФК Левски се казваше ФК "Левски 1914" , а ФК "Левски" беше съвсем друг клуб,който мисля че все още съществува макар че на мен не ми е известно някога да е изиграл организирано футболен мач.
Виждам ,че според "документа" стадион "Г.Аспарухов" е даден "безвъзмездно" на ФК"Левски" не виждам какво общо има с цялата история ПФК "Левски" който е наследник на създания през 1914г Левски и през 1997 се казваше Левски 1914
казано по-просто през 1990 група привърженици на Левски водени от Петър Петров ( Пешо Кучето) и Зл.Тепсиев регистрираха в съда ФК носещ името "Левски" нямащ нищо общо с играещия в А група отбор на Левски с президент В.Спасов-Валяка (по-късно Т.Лафчис) ,който от своя страна се явяваше наследник на създадения през 1914 футболен клуб Левски. След съдебни спорове съда отсъди ( и с право ) в полза на Пеко Кучето и оттогава Левски се казваше официално ФК "Левски 1914" до 1998 г когато беше пререгистриран в съда под името ПФК "Левски" .

Каручке,много ти отива да се правиш на бит с мокър парцал в главата :) .Я отговори след като стадиона на Герена е даден на ФК.Левски,а не на Левски 1914,чиито провоприемник е сегашния клуб(цитирам твоето мнение),Какво правите на чужд стадион?Левски е закрит след идването на комунистите на власт.На негово място след сливането му с ФК Пощенец е създаден ПСК Динамо(Първи Сталински Клуб),неизвестно как след това се пръкна нов Левски.През 1969 година новия Левски бе обединен а милиционерския клуб Спартак и се трансформира в Левски-Спартак,през 1984 година клубът бе преименуван на Витоша,след това пак си върнахте името.След 1990 година имаше май 3 клуба с името Левски.Водеха се дела,докато византиеца не спечели .Фен на коя от всички тия трансформации си в същност?Как се делят спечелените през годините отличия от клубът.Защо си кичите титлите,спечелени с помощта на 6-7 футболисти от Спартак,след като бяхте против обединението ви и ревахте срещу "изнасилването"!Пак повтарям.След като,според тебе,сегашния Левски няма нищо общо с тоя,на който Софиянски даде базата на Герена,с какво право я ползва?Не забравяй,че сега говориме за Левски,а не за ЦСКА ;)
Последна промяна от Old_death на 06 ное 2011 13:36, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 ное 2011 13:35

КРЕМЕНЛИЕВ ,ХУБЧЕВ , ЯНКОВ, ЦВЕТАНОВ, СИРАКОВ , БОРИМИРОВ , ПЛ, НИКОЛОВ , ДОНКОВ И АЛЕКСАНДРОВ (НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ СЪЩОТО ЛЯТО НЕ БЕШЕ ПРОДАДЕН В ШВАЙЦАРИЯ )
АРЕ СТИГА СИ МРЪНКАЛ ВЕЧЕ , КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ . НИТО ЕДИН "НАСТОЯЩ ЦЕСЕКАР В ОТБОРА НА БРОНЗОВИТЕ МЕДАЛИСТИ ОТ САЩ .

П.С. ЗНАМ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОНЕСЕТЕ ГОРЕПОСОЧЕНИЯ ФАКТ , ЗАТОВА НА ПО ЛАБИЛНИТЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ОТИДАТ НАЙ БЛИЗКАТА АПТЕКА ЗА УСПОКОИТЕЛНИ . И ЗАПОМНЕТЕ ...НАЙ-НОРМАЛНОТО Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА ДА СТАНЕ ДЪРЖАВЕН ТИМ , Т.Е. ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ , ДОКАТО ВИТРИНАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СПОРТ ПОТЪВА , ТАКА КАКТО ПОТЪВА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ . АЙДЕ ТИШИНА ВЕЧЕ .

Върни се в “Левски”