Мнениеот OGI1914RZ » 25 окт 2016 16:38
Понеже се прави паралел между Лудогорец и Левски,и понеже съм от Разград,реших да споделя някои неща които съм забелязал че в Разград дават ефект.Поне за сега в Разград се контролира разхода на всеки един лев,похарчен от клубната каса.Има нещо като казармен ред,що се отнася до отговорности за свършена или несвършена работа.Един тренировъчен конус не може да изчезне,без да има отговорен за това.Ако довечера отида на стадиона,и ми кефне да гърмя бомбички,да издавам маймунски звуци или да се държа така че поведението ми,да доведе до наказание за клуба,първо ще бъда пребит още на стадиона от останалите фенове на Лудогорец,после ще ме намерят използвайки видео наблюдението,ще ме осъдят по бързата процедура и ще ме задължат да покрия щетите нанесени на клуба от деянието ми.На този етап всички симпатизанти и служители на клуба са го приели като нещо свое,нещо лично.За нас Левскарите е време да започнем да обичаме и да пазим клуба си.Трябва да приемем клуба като семейство,стадиона като дом,клубната каса като семеен бюджет.Не може,не би трябвало,заради някого или заради група гамени,след всеки мач да се плащат наказания.Нима около тези хора,няма обичащи клуба фенове.Разграничете се от този тип фенове,посочете ги,нека да им се търси финансова отговорност.Ако сметнете парите платени за наказания за цял сезон,ще се обедите че това е сума с която може да се плаща заплата на авторитетен треньор или качествен играч.Кой има полза от бомбички,свастики,маймунски звуци... какво печели Левски като клуб от това? С какво помагат такъв вид фенове на Левски? Ако бъдат по някакъв начин вразумени крайните фенове,ако на стадиона е по спокойно и сигурно,съм сигурен че посещаемостта ще се повиши значително.И вътре в клуба е същото,ако някой злоупотребява с финанси или влияние,нима покрай него няма друг който да го разобличи? Всички знаем кое е правилно и кое не е.Сумата която е вложена в Лудогорец,според Домусчиев е грубо 6млн.лв. тези пари са вложени през първите две години,след това отборът се само-издържа от приходите си.Разликата е че в Разград няма "течове".За разлика от приходите които Левски усвоява от ЕКТ,тук се харчат за подобрения на база,школа и селекция.Харчат се под контрол.Някой да знае какво се случи с парите от участието на Левски в групите? Любов към клуба,амбиция и дисциплина е рецептата.Човек с такива качества трябва да намерим да управлява парите на Спас Русев,ако изобщо има и мисли да инвестира.