yasen написа:deepblue1963 написа:SAMP написа:Не не е валидно,защото с 2 милиона евро купуваш 3-4 футболисти примерно играчи от типа:Кабат,Цихмейструк,Пантелич и т.н. и с тези играчи може да падаш,но поне ще е достойно и няма да има Бате,Жилина и Тампере!!!!А ти знаеш ли колко е бюджета на Сръбските и Румънските отбори?!?!На Динамо Букурещ е 20 милиона евро
Едвали Звезда,Партизан,Стяуа и Клуж са правили селекция с по 10 000-20 000 хиляди евро!
Отбора на Левски е отпуснал за селекция през последните 2 години "О" лева.
Не може Левски да е най-пасивен на трансферния пазар години на ред при положение,че има остра нужда от подсилване.Аз не искам Левски да играе всяка година 1/4 финал за Уефа,защото знам,че е невъзможно.Аз искам Левски да е хегемон в БГ и да се представя достойно в ЕКТ.С оглед на ситуацията в БГ футбола,това ще е абсолютно достижима цел с селекция от 3-4 милиона евро годишно.Да не говорим,че ако се закупят такива класни играчи те ще бъдат продадени за по-високи трансферни суми и парите ще се избият многократно.
А Батков го ненавиждам не заради това,че не дава пари за трансфери а заради това,че е изключително алчен и неадекватен.То не беше:Влизаме в ШЛ(Дебрецен ни уби),Минавеме групите на ЛЕ(комично представяне),15 мача в БГ-15 победи(Левск изаписа най-срамния сезон в историята си)!!!А такива неща от типа:Екскурзията до КАзан и копие от договора на ЗЕ не искам да ги коментирам?!?!
Нещата са хиляди и се увеличават лавинообразно с всяка изминала година
И кой поема отговорността-НИКОЙ,срамът-НИЕ!!!
Няма отбор по света,който да е хегемон в страната си(ако бъркам,поправи ме).Ти искаш Левски да бъде някакъв уникум във футбола.Нещо невиждано досега.Искаме в България да се играе нормален футбол,ама,ако може,Левски да бие всяка година по 30 пъти,нали?Когато ЦСКА направи 15 победи за 1 полусезон,това нормално ли беше?Когато един отбор завърши сезона с 3,4,5 загуби,това е нормално(справка шампионатите,които гледаме по Диема и ТВ+).Когато един отбор завърши с 0 загуби,това НЕ Е нормално.Що се отнася до Кабат,Пантелич,Цихмейструк и др.-като ги имахме какво направихме(подсети ме,че не се сещам)?Да ти припомня ли,че отборът,който беше хегемон в А група и биеше ЦСКА със 7-1,Локо Сф с 8-0 и т.н. се провали тотално в ЕКТ,а отборът,който направи "похода в Европа" завърши на 16т. от ЦСКА?Ти искаш някакъв смес от едното и другото(колкото хляба,толкова и сиренето).Това къде го има по света?
Ха, не преувеличавай, отбора, който остана на 16 т. от ЦСКА, беше от тотално нови футболисти в сравнение с тези, стигнали до 1/4 финал в УЕФА, по-реално е да кажеш, че Левски стана безупречно шампион с над 100 гола вкарани за 1 сезон и мачкаше в Европа, така, че не извъртай нещата откъм твоята грешна позиция.
Такива като тебе,дето не са си "написали домашното" и се изказват неподготвени,най ги обичам.Играта се казва "Открий разликите".Най-отгоре е състава срещу Удинезе,следва състава срещу Киево и най-отдолу състава срещу ЦСКА(02.12.2007)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Георги Петков - Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Игор Томашич, Лусио Вагнер - Даниел Боримиров, Ричард Еромоигбе - Димитър Телкийски, Седрик Бардон (85' - Асен Букарев), Христо Йовов (78' - Милан Коприваров) - Емил Ангелов (46' - Валери Домовчийски)"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Георги Петков, Игор Томашич, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Христо Йовов (90-Живко Миланов), Валери Домовчийски (75-Емил Ангелов), Станислав Ангелов, Димитър Телкийски (83-Мирослав Иванов), Лусио Вагнер, Седрик Бардон, Елин Топузаков"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"ЛЕВСКИ: Петков, Топузаков (к), Томашич, Рабех, Минев, Ричард, Боримиров, Бардон (80 - Н. Димитров), Телкийски, Йовов (64 - Тасевски), Домовчийски"
Я пак ми обясни за "тотално новите футболисти",че нещо не ми стана ясно!