LoveAndPeace написа:
В превод - Не задавайте много много въпроси и не клатете лодката.
Аз съм изненадан, че няма поредната тутурутка към ГРОБ и Боко
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LoveAndPeace написа:
groti написа:LoveAndPeace написа:
groti написа:metodito написа:groti написа:[Така е.. Ачиари определено не е с кой знае каква визитка и има реалния шанс да е Хосе Мурсия 2, но е факт...
Става дума за Урибе. Мурсия беше журналист принципно човека. Урибе има три години в Алавес.
Както казахх, подхвърлих го. Но да е чужденец. И без това играем с чужденци.
Ох..много съм зле. Естествено че за Урибе говориш.
Аз не вярвам, че МажоритарО ще смее да разкара Генчо. Той е одобряван от сектор ББ и синьо мляко така че ще си остане. Иначе моето мнение си го казах - да му се издърпат сериозно ушите и да му се напомни, че това е Левски, а не Крумовград и победи само срещу отбори от долната половина на таблицата не ни прилягат. Ако не се върне бързо в правилния път и не покаже, че си разбира грешките - да ходи да пасе заедно с другите от треньорския щаб. От треньорите в БГ наистина Урибе като че ли е най-адекватен избор.
groti написа:metodito написа:groti написа:[Така е.. Ачиари определено не е с кой знае каква визитка и има реалния шанс да е Хосе Мурсия 2, но е факт...
Става дума за Урибе. Мурсия беше журналист принципно човека. Урибе има три години в Алавес.
Както казахх, подхвърлих го. Но да е чужденец. И без това играем с чужденци.
Ох..много съм зле. Естествено че за Урибе говориш.
Аз не вярвам, че МажоритарО ще смее да разкара Генчо. Той е одобряван от сектор ББ и синьо мляко така че ще си остане. Иначе моето мнение си го казах - да му се издърпат сериозно ушите и да му се напомни, че това е Левски, а не Крумовград и победи само срещу отбори от долната половина на таблицата не ни прилягат. Ако не се върне бързо в правилния път и не покаже, че си разбира грешките - да ходи да пасе заедно с другите от треньорския щаб. От треньорите в БГ наистина Урибе като че ли е най-адекватен избор.
vvessel написа:groti написа:LoveAndPeace написа:
Е чакай да наближат поредните избори. То се прави когато трябва, а не просто така.
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 162 госта