efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот groti » 26 ное 2024 16:21

LoveAndPeace написа:
В превод - Не задавайте много много въпроси и не клатете лодката.

Аз съм изненадан, че няма поредната тутурутка към ГРОБ и Боко
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 ное 2024 18:20

groti написа:
LoveAndPeace написа:

Е чакай да наближат поредните избори. То се прави когато трябва, а не просто така.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 ное 2024 19:25

Хората искат оставката на Генчев не толкова заради посредствените резултати, колкото заради тъпия му инат. Играта на отбора от мач на мач става все по-слаба, безидейна и безлична. На терена цари хаос, няма смислени комбинации, топката се изритва силно напред където застаналите с гръб към вратата след здраво блъскане с противниковите защитници пречещите си един на друг централни нападатели губят борбата за първа топка. Добре, че са корнерите! Откакто е дошъл той не е променил неработещата вече схема на игра, дори слабаците ни надиграват тактически. Разбира се, през този сезон за Левски не всичко е приключило и шанс за корекции има, стига треньорските решения на Генчев да се направят навреме. С тези нискоразрядни футболисти с лимитирани качества Левски не може да бъде старото страшилище, но Генчев го направи да е като прочетена книга за всичките си съперници. Трябва да има индивидуален подход към всеки мач, защото отборите са различни. Ако той няма воля или умения да сложи край цялата тази футболна агония, ако не промени концепцията си за игра, "сините" наистина не бива да мислят за нещо по-значимо в първенство или за спечелването на Купата. Дано треньорът надвие егото си и избере правилната тактика, защото досегашната е грешна и рано или късно ще му коства мястото.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 ное 2024 20:30

groti написа:
metodito написа:
groti написа:[Така е.. Ачиари определено не е с кой знае каква визитка и има реалния шанс да е Хосе Мурсия 2, но е факт...

Става дума за Урибе. Мурсия беше журналист принципно човека. Урибе има три години в Алавес.
Както казахх, подхвърлих го. Но да е чужденец. И без това играем с чужденци.

Ох..много съм зле. Естествено че за Урибе говориш.
Аз не вярвам, че МажоритарО ще смее да разкара Генчо. Той е одобряван от сектор ББ и синьо мляко така че ще си остане. Иначе моето мнение си го казах - да му се издърпат сериозно ушите и да му се напомни, че това е Левски, а не Крумовград и победи само срещу отбори от долната половина на таблицата не ни прилягат. Ако не се върне бързо в правилния път и не покаже, че си разбира грешките - да ходи да пасе заедно с другите от треньорския щаб. От треньорите в БГ наистина Урибе като че ли е най-адекватен избор.

Аз си мисля, че ако продължава така ще го разкарат, стой та гледай. Вече привикваха футболистите. Тия, дето ги привикват, може да са на позиция, че виновни са футболистите и имат вяра на Генчев, Миланов и Тасевски, но при все, че ще се разчита на изходящи трансфери Сираков и Боримиров няма да седят и да си кътат Генчев, а футболистите все да са черни и виновни.
Така си чакаха Костов, но там Сираков си каза , че му разпродали отбора и той ще си изкара сезона. Явно защото е нямал алтернатива на момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2024 20:51

groti написа:
metodito написа:
groti написа:[Така е.. Ачиари определено не е с кой знае каква визитка и има реалния шанс да е Хосе Мурсия 2, но е факт...

Става дума за Урибе. Мурсия беше журналист принципно човека. Урибе има три години в Алавес.
Както казахх, подхвърлих го. Но да е чужденец. И без това играем с чужденци.

Ох..много съм зле. Естествено че за Урибе говориш.
Аз не вярвам, че МажоритарО ще смее да разкара Генчо. Той е одобряван от сектор ББ и синьо мляко така че ще си остане. Иначе моето мнение си го казах - да му се издърпат сериозно ушите и да му се напомни, че това е Левски, а не Крумовград и победи само срещу отбори от долната половина на таблицата не ни прилягат. Ако не се върне бързо в правилния път и не покаже, че си разбира грешките - да ходи да пасе заедно с другите от треньорския щаб. От треньорите в БГ наистина Урибе като че ли е най-адекватен избор.

Дано се промени. Аз принципно не вярвам, че хората се променят, но кой знае. Конкретно в Генчев виждам само някаква фасада, опаковка без пълнеж. Визия, елегантен, добре говори, сравнително млад. Хората харесват такива неща. Трапчинки, Харвард... :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 ное 2024 10:29

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 ное 2024 13:36

vvessel написа:
groti написа:
LoveAndPeace написа:

Е чакай да наближат поредните избори. То се прави когато трябва, а не просто така.

Прав си. Наско подготвя гърлото за една дълбока гърленка на БоклукаотБанкя.
110 години любов!

Върни се в “Левски”