efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Враца), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Враца), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2024 00:39

Aко някой син брат работи в печатница, моля да публикува спортната секция на вестника преди или след печат, но да се вижда и класирането. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 27 юли 2024 00:41

Eminem написа:Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!

Хайде да не ме нападате за това, че съм изказал обективно мнение.

И аз съм обективен. Миналта година срещу същия съперник на Герена завършихме 1 на мъка.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 юли 2024 01:03

Слабо първо полувреме и изключително силно второ полувреме. Добре, че падна първия гол, макар и след рикошет, за да отвори мача, че Враца се бяха барикадирали здраво. Имаме нужда от спешно заздравяване на защитата. Каап не е на 100%, на Цунами мястото му не е там, а Димитров е за резерва. Тоест се нуждаем от два броя защитници на ниво Кордоба и Сонко от по-предния сезон. Но очевидно по думи на Генчев ще вземем само един.
Да видим какви ще ги свършим с другото Локо.
Честита победа и Само Левски!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2024 04:53

Помнете ми думата, този отбор и колектив имат шампионски профил. Дали ще станат шампиони при Генчев или при този след него, не мога да кажа. Стига разбира се и да се запази този колектив два сезона. Но това, което аз виждам до този момент е:
а) На тези момчета им се върна желанието за футбол;
б) Тези са колектив. Когато има колектив, няма значение единиците. Или поне не толкова. Но...
в) Сангаре е новата Гара, а Джемили е новият Бардон. С известни забележки за последното. ННе бях виждал Кристиан да бяга. Даже не знаех, че може. Търси се новият Томашич.
д) Публиката на стадиона го усеща. А тя знае.

Сега... не ми се пише надълго и широко за индивидуалните плюсове и минуси на всеки един. Те се знаят. Важно е това, което споменах - усеща се, че има спойка между футболистите, колектив. Ако имам страхове, то те са свързани със схемата и как ще стои този отбор на "Тича" да речем или в Пловдив срещу "Ботев" и черните им осички. Не става дума за отделни единици, а цялостната игра в защита. Дано Иккена се превърне в спойващата връзка защото засега халфовете нещо не помагат достатъчно на защитата. И ще е хубаво да имаме още един централен.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 27 юли 2024 05:05

W84me написа:Ромито и той. Миналата година се мъчел с тия отбори, само дето първия кръг пак си бихме Локо Сф с амнайси на нула...

Оф, иска ти се 5Кольо, нали? Само дето миналата година в 1-я кръг Левски... загуби... като домакин.

5Кольо, брат. Физкултурника, брат!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 юли 2024 07:42

Нашите чужденци бЕха по-добри от техните.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 юли 2024 07:52

След два мача със слабаци, които не са критерий за нищо и мечтитена някои колеги почнаха. Заговорите се за шампионски манталитет и всякакви такива. Възрастни хора сте. Спрете с тия пубертетски емоции. Изчакайте да минат мачовете с по - силните отбори и тогава си правете изводите, за да няма после мнения в другата крайност като некадърници, куци коне, дървари, няма да им стъпим, Генчев вън и т.н.
А относно мача, видях две различни полувремена. Първото полувреме лутане и центриране на дълги топки пред вратата на гостите. Нямаше никаква организация или заучени комбинации. Типична припошка тактика. Терена не е причина, защото второто полувреме топката беше свалена на земята и нещата се получиха.
Второ, защитата ни е безобразна. Нямаме гол благодарение на това, че играхме с тия катъри, но срещу можеш отбор ще берем ядове.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юли 2024 08:19

Генчев , та Генчев ........това е инерцията от Кольо обърнатото знаме :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2024 09:34

Да не забравяме, че Фадига, Куршума и Охене ги доведе Кольо. Нали сме обективни?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”