Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Спартак Варна
31
26%
Левски
87
74%

Общо гласове: 118

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Re: Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 25 сеп 2019 18:22

blue avalanche написа:
sinqkrepost1914 написа:Докога тоя палячо и абсолютен недъгавняк М. Райнов ще носи фланелката на Левски !? Докога ще къса нерви тоя мухльо, бе ?
Две левашки надупвания за 60 секунди, които бяха опит за гърдиране на топката да излезе в аут, ама тоя е толко резнат, че при втория път ни вкараха гол.. Нещастник. Юруков и З. Димитров пълна трагедия.. Сина на собственика и той. Браво на М.Петков.
Като цяло рутинен мач, чакаме жребието.

Не че нещо, ама Райнов с асистенция за 3-я гол. Това само така, за сведение.
Не ме бий сега!

Братле по-голям некадърник от Райнов няма и във В група.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 сеп 2019 18:22

Браво, без подценяване си взехме мача на тази нива.

Чандъра, ЗД, Юруков не си грабват шанса...да гледат МП влезна момчето и вкара два гола.

А отрепките е крайно време да бъдат изчистени и това става си с яко бой от джандарите (по татово биеха наред ) ...докато ги има клуба ще страда и доста хора просто няма да ходят на мачове - аз поне мойто малкото няма да го заведа в краткото време когато съм си в Бг.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2019 18:23

sinqkrepost1914 написа:
blue avalanche написа:
sinqkrepost1914 написа:Докога тоя палячо и абсолютен недъгавняк М. Райнов ще носи фланелката на Левски !? Докога ще къса нерви тоя мухльо, бе ?
Две левашки надупвания за 60 секунди, които бяха опит за гърдиране на топката да излезе в аут, ама тоя е толко резнат, че при втория път ни вкараха гол.. Нещастник. Юруков и З. Димитров пълна трагедия.. Сина на собственика и той. Браво на М.Петков.

Не ме бий сега!

Факт. Но тя не може да му покрие отново палавите отигравания в пореден мач. Писна ми от тоя, честно !
Споко, нямам такива намерения :) Прав си за асистенцията.

Пък и не е централен защитник.
А, като гледам Юруков, Райнов е направо един Фалкао! :) :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 сеп 2019 18:24

blue avalanche написа:Тоя Н.Петров се изказва като някакъв капацитет по Левски.
Помня какъв шушумингер беше със синята фанелка! Нещастник!

БАН!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2019 18:27

DaNi_mLaDeNoV написа:
blue avalanche написа:

Не ме бий сега!

Братле по-голям некадърник от Райнов няма и във В група.

Ми да го сменим с някой от Спартак Вн тогава. На теб кой ти хвана окото?

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 сеп 2019 18:31

blue avalanche написа:
sinqkrepost1914 написа:
blue avalanche написа:

Не ме бий сега!

Факт. Но тя не може да му покрие отново палавите отигравания в пореден мач. Писна ми от тоя, честно !
Споко, нямам такива намерения :) Прав си за асистенцията.

Пък и не е централен защитник.
А, като гледам Юруков, Райнов е направо един Фалкао! :) :)

Гледам, че си от малкото, които вдяват някои тънкости в играта в този форум, за това не можеш да ме убедиш, че Марто Неориентираното има качества за Левски. Това е видно дори за малките деца и фейсбук тактиците и не би могло да се промени, дори да беше направил и 5 асистенции днес. Срещу Славия също изигра добър за неговите стандарти мач, но това момче просто не става, а мина вече периода, в който оправданието за адаптация имаше някаква тежест. Просто не става !!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 сеп 2019 18:34

И кво толко сте направили на трибуните?!Човек кат ви чете коментарите,все едно...
Гледам клипчетата в Спиртал.10 + 10 робокопа от двете страни.Там някво рандом братленце с бокс и една бомбичка...пф....Боже :lol:
:arrow:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DkF1cqyhVb8[/youtube]
Последна промяна от delqnski47 на 25 сеп 2019 18:36, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2019 18:35

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Стига с това БФС!!! В УЕФА различен ли е правилника? Там клубовете не го ли отнасят?
При всякакви положения е глупаво Клубовете да отговарят за постъпката на крими елементи.
Правилата на УЕФА разчитат именно властите в Държавите да си вършат работата и ако не е така, понеже УЕФА е спортна организация, няма как да накаже местните Правителства.
За това го отнасят спортните дружества ....

Питай Борусия Д как спряха достъпа до стадиона на няколко от фракциите си, защото създават безредици. Щом на стадион със 70 хил. д. може да се направи, то на 2 л-3 хил. трябва да е елементарно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 25 сеп 2019 18:43

delqnski47 написа:И кво толко сте направили на трибуните?!Човек кат ви чете коментарите,все едно...
Гледам клипчетата в Спиртал.10 + 10 робокопа от двете страни.Там някво рандом братленце с бокс и една бомбичка...пф....Боже :lol:
:arrow:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DkF1cqyhVb8[/youtube]

Проблемът не е в "какво толкова", а в това, че е абсолютно целенасочено и че тия олигофрени вредят на клуба по всевъзможни начини. А нашият клуб и без това не е цъфнал и вързал, та да му трябват постоянни глоби, наказания, източвания и какво ли още не. И тая една "бомбичка" не знам дали видя къде точно падна и как се размина всичко на късмет. Да не говорим, че беше и на 2 метра от двама наши футболисти.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2019 18:45

sinqkrepost1914 написа:Гледам, че си от малкото, които вдяват някои тънкости в играта в този форум, за това не можеш да ме убедиш, че Марто Неориентираното има качества за Левски. Това е видно дори за малките деца и фейсбук тактиците и не би могло да се промени, дори да беше направил и 5 асистенции днес. Срещу Славия също изигра добър за неговите стандарти мач, но това момче просто не става, а мина вече периода, в който оправданието за адаптация имаше някаква тежест. Просто не става !!!

Аз също съм разочарован от Райнов. Имах по-големи надежди за него. Явно е един от многото футболисти , минали през Левски, които бяха добри в отбори, дето не се борят за нищо и смачкани от "тежестта" на синята фанелка!

Върни се в “Левски”