Левски - Зенит | 19:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Зенит | 19:00 часа
Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.
Всъщност от резултата точно не сме доволни
Ozzimozzi написа:Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.
Ти пък ще ни кажеш от какво трябва да сме доволни
Любимия ви Литекс ги отнасяше тези несретници с разлика , без проблеми !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
- The deacon
- Контакти:
Видно беше, че руския гранд игра без напъване. Ние и да искахме, нямаше как да се напънем - не случайно Райнов и Паулиньо не можеха да дишат по някое време..... Но и това е разбираемо с оглед на двуразовите тренировки. Притеснителното е, че като минем центъра, няма никаква идея какво да се прави с топката. Паулиньо продължава да си е в неговата черна дупка и няма излизане от там. Мариани дразнеше една идея по-малко, но като начало трябва да му забранят да изпълнява ъглови и фалове - прави го страшно аматьорски...... Вратаря от Черна гора беше супер. Гърка за втори мач игра стабилно. Рейш отново тромав и с ужасно много неточни отигравания. Беговете сравнително добре. Дефанзивните - Тиам в позната си светлина и Райнов, който не знаеше къде се намира. Малките могат с още повече желание да се включват........
-
Jordan1914
- Контакти:
Тая дузпа, която дадоха, беше тип Лудогорска, ако ме разбираш! Аз предпочитам рисков и нахален ЦЗ, който ще направи фал ако трябва за да спре опасна атака, а не някой пъзльо, дето го е страх да влезе остро и да си пази картончетата! Повече ме притеснява аржентинеца, верно игра общо 20 минути, но се губеше! Може би не трябва да играе заедно с Мариани!
Положителното и в този мач беше , че никой не умре на терена !
tochavos написа:

tochavos написа:
Проблема за А група е ,че всяка игра с ръка е дузпа,а чалгарите у А група са 75-80 %,това значи по 2 до 5 дузпи на мач,сега е момента за 20 чужденци и забрана за напускане на квартирата,ке убием конкуренцията само с дузпи,нали на българско,гръцко ,сръбско се маха много,нямат шанс.С 150 до 180 дузпи тоя сезон ако не бием другите чалгари за нищо не ставаме. 
Мето , какво ти е мнението за сините "лъвове" ?
tochavos написа:

tochavos написа:
Jordan1914 написа:Ozzimozzi написа:Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.
Тая дузпа, която дадоха, беше тип Лудогорска, ако ме разбираш! Аз предпочитам рисков и нахален ЦЗ, който ще направи фал ако трябва за да спре опасна атака, а не някой пъзльо, дето го е страх да влезе остро и да си пази картончетата! Повече ме притеснява аржентинеца, верно игра общо 20 минути, но се губеше! Може би не трябва да играе заедно с Мариани!
За мен дузпата си беше 100%. Вашият закъсня и „взе” крака на играча на Зенит. В предната контрола също имаше няколко груби прояви, като едно влизане с бутоните в корема на противника, би му донесъл червен карто във всеки нормален мач. За играта ви не мога нищо да кажа, защото не я следих, но темпото ми се стори прекалено ниско. Да не са бягали 12 км. преди мача?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
-
kempesmario
- Контакти:
Вратаря перфектен. Според мене много класен вратар взехме. А това е много важно. ЦЗ от Гърция също ме кефи. Дузпа нямаше. Костов още го мъчи контузията. Станиславчо горе-долу добре. Тиам както винаги отличен. Горанов и Мариани най активните в отбора. Бразилчето нещо отново не е във форма. Трябват ни нападатели и то поне двама. Аржентинеца за сега загатка ? А на него най-много ще се разчита. На Хубчев за сега му давам много добра оценка. Отбора играе като отбор просто му трябват футболисти.