Левски - Зенит | 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Левски - Зенит | 19:00 часа

Мнениеот Ozzimozzi » 25 юни 2019 21:34

Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 юни 2019 21:38

Ozzimozzi написа:Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.

Всъщност от резултата точно не сме доволни ;).

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2019 21:39

Ozzimozzi написа:Признавам си, че не успях да гледам внимателно мача ви, но от това, което успях да видя смятам, че новото вратарче е поне с класа над Малката перука, а гърчето си е рисков отвсякъде (още предният мач се видя). Иначе трябва да сте доволни от резултата ако не от играта.

Ти пък ще ни кажеш от какво трябва да сме доволни ;)
Любимия ви Литекс ги отнасяше тези несретници с разлика , без проблеми !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 25 юни 2019 21:41

Видно беше, че руския гранд игра без напъване. Ние и да искахме, нямаше как да се напънем - не случайно Райнов и Паулиньо не можеха да дишат по някое време..... Но и това е разбираемо с оглед на двуразовите тренировки. Притеснителното е, че като минем центъра, няма никаква идея какво да се прави с топката. Паулиньо продължава да си е в неговата черна дупка и няма излизане от там. Мариани дразнеше една идея по-малко, но като начало трябва да му забранят да изпълнява ъглови и фалове - прави го страшно аматьорски...... Вратаря от Черна гора беше супер. Гърка за втори мач игра стабилно. Рейш отново тромав и с ужасно много неточни отигравания. Беговете сравнително добре. Дефанзивните - Тиам в позната си светлина и Райнов, който не знаеше къде се намира. Малките могат с още повече желание да се включват........

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 25 юни 2019 21:42

Тая дузпа, която дадоха, беше тип Лудогорска, ако ме разбираш! Аз предпочитам рисков и нахален ЦЗ, който ще направи фал ако трябва за да спре опасна атака, а не някой пъзльо, дето го е страх да влезе остро и да си пази картончетата! Повече ме притеснява аржентинеца, верно игра общо 20 минути, но се губеше! Може би не трябва да играе заедно с Мариани!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2019 21:44

Положителното и в този мач беше , че никой не умре на терена !

tochavos написа:

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 25 юни 2019 21:46

Проблема за А група е ,че всяка игра с ръка е дузпа,а чалгарите у А група са 75-80 %,това значи по 2 до 5 дузпи на мач,сега е момента за 20 чужденци и забрана за напускане на квартирата,ке убием конкуренцията само с дузпи,нали на българско,гръцко ,сръбско се маха много,нямат шанс.С 150 до 180 дузпи тоя сезон ако не бием другите чалгари за нищо не ставаме. :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2019 21:49

Мето , какво ти е мнението за сините "лъвове" ?

tochavos написа:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 юни 2019 21:59

Jordan1914 написа:

Тая дузпа, която дадоха, беше тип Лудогорска, ако ме разбираш! Аз предпочитам рисков и нахален ЦЗ, който ще направи фал ако трябва за да спре опасна атака, а не някой пъзльо, дето го е страх да влезе остро и да си пази картончетата! Повече ме притеснява аржентинеца, верно игра общо 20 минути, но се губеше! Може би не трябва да играе заедно с Мариани!

За мен дузпата си беше 100%. Вашият закъсня и „взе” крака на играча на Зенит. В предната контрола също имаше няколко груби прояви, като едно влизане с бутоните в корема на противника, би му донесъл червен карто във всеки нормален мач. За играта ви не мога нищо да кажа, защото не я следих, но темпото ми се стори прекалено ниско. Да не са бягали 12 км. преди мача?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 юни 2019 22:05

Вратаря перфектен. Според мене много класен вратар взехме. А това е много важно. ЦЗ от Гърция също ме кефи. Дузпа нямаше. Костов още го мъчи контузията. Станиславчо горе-долу добре. Тиам както винаги отличен. Горанов и Мариани най активните в отбора. Бразилчето нещо отново не е във форма. Трябват ни нападатели и то поне двама. Аржентинеца за сега загатка ? А на него най-много ще се разчита. На Хубчев за сега му давам много добра оценка. Отбора играе като отбор просто му трябват футболисти.

Върни се в “Левски”