Черно Море - Левски / FT 1:2
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Левски / FT 1:2
Гонзо осмисли синия юбилей!
- blue avalanche
- Контакти:
Жалкият интригант Ст.Ангелов ИЗОБЩО не трябваше да бъде връщан в Левски!!!
Ако Ст.Петков още два пъти се спъне в тревата-да заминава да рита в някоя паланка!Докато се научи!
Не знам как е издрапал до мъжкия отбор.От това,което видях-пълна нула!
Мисяк не е много по-горе от него!
Ако Ст.Петков още два пъти се спъне в тревата-да заминава да рита в някоя паланка!Докато се научи!
blue avalanche написа:Жалкият интригант Ст.Ангелов ИЗОБЩО не трябваше да бъде връщан в Левски!!!
Не си намерихте място значи! Като не играеха юнушите "защо не играят"?..., сега играят некадърни били. Няма начин още с първите си мачове да бъдат стълбовете в отбора. Естествено че в момента не им достига опит и самочувствие. Далеч съм от мислълта, че всичките стават за първия отбор, но такова отношение не е честно към тях.
На мен ужасно неприятно впечатление ми направи безумното желание на Блажевич непрекъснато да изнася топката по земя след аут - така падна гола за Черно море и произлязоха още 2-3 опасни ситуации, които по чудо не завършиха с гол. Интересно ми е това прищявка на хърватина ли беше, или указание на Топчо? Което и да е, недопустимо е подобно поведение за професионален отбор - мен ще ме е срам да видя подобни глупости дори от моя си тим на Каменица фен купа!
- batmanlevski
- Контакти:
добра игра на Левски и заслужена победа можеше и да е по-изразителна ,но играхме с 7 човека ,този Мисляк какво мисли по цял мач не мога да разбера ,да не е станал професор,жалка работа другия мач ако го видя ще почна да го освирквм и като е в съблекалните ,кога ще бъде върнат Бастош ,дори Кевин Бру ми липсва в сравнение с него !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Re: Черно Море - Левски 07.05. / 18:00
ralka_levskarka написа:bilyaletdinov написа:Пламен Димов в Левски ли ощеТоя само пречи, контузи ни тежко потенциално ново попълнение
![]()
Сватбата е слаб съдия. В мач без значение успя да обърка каквото можа и да си направи мача труден.
Юношите ни почнаха да я докарват откъм стойки и чупки, бързо попиват от батковците.
Гонзо има много, много работа за вършене!
Я не говори така, все пак са наши юноши
Какво от това чии са?
Във футбола място за сантименти няма.
Или става нещо от теб или хващаш гората.
Горна граница дали става нещо е 21 години, не си ли успял до тази възраст да се наложиш и покажеш завиден потенциал, то от такива футболисти файда няма и ще стават само за отбори от Б група.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Какво от това чии са?
Във футбола място за сантименти няма.
Или става нещо от теб или хващаш гората.
Горна граница дали става нещо е 21 години, не си ли успял до тази възраст да се наложиш и покажеш завиден потенциал, то от такива футболисти файда няма и ще стават само за отбори от Б група.
С ирония го казва...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
бях на мача и да споделя мнението си за някои неща.
Първо относно забележката на колегата за Блажевич - то няма лошо, това е добра тактика за вкарване на топката, ама Блажевич ли е виновен, че след като я подаде на Пелето същия прави безумен пас към някои от другите защитници или деф.халфове. Ако пък я изрита напред и нагоре, кой ще се бори за тая висока топка в центъра - Гаджев, Цонев или Пелето. Единствено Старокин е с някакъв потенциал от високите топки.
Пелето - тоя колкото по-бързо спре с футбола толкоз по-добре за нас. Абсолютно неадекватен, та то дори и оня чук Пламен Димов беше по-адекватен в мача. И това ако му беше първа такава грешка за сезона с мед да го намажеш, ама то всеки мач поне по две-три.
Юношите - ми хич ги нямаше, Мики Орачев си е абсолютен пумпал, португалеца Нунеш е с поне класа над него като качества, а пък Пинто изглежда направо като извънземен в сравнение с него. За Орачев досега бях само чел тука из форума, но от първия мач, който му гледам на живо и от последните един-два, в които го пускат, ами много е далеч от футбола момчето.
Цонев - много неща му липват на това момче все още за футбола, рискови шпагати, никак не е бърз - това два-три пъти да те надбяга Сашо Александров от Черно море не е добър атестат, доста топки загуби в центъра.
Мисяк - горе долу става, ама в някои моменти е като муха без глава, поне може да спира топката и да я подава горе долу точно
Стивън Петков - като физика има обещаващи данни, снажно момче, може би ще натрупа малко мускулна маса още, но трябва да набере самочувствие и да има треньори да го понаучат на някои неща.
Абе с две думи, болно ми е да го кажа, ама в тая единадесеторка, която беше вчера на терена нещо футболно има в Старокин (направо ме е срам да го изрека това) и в Божинов и Гаджев. А и тримата не е ясно на 100% дали ще останат. Та - вари го, печи го - много нови ни трябват. Пък като знам как ги избираме напоследък новите, още по-зле ми става
Първо относно забележката на колегата за Блажевич - то няма лошо, това е добра тактика за вкарване на топката, ама Блажевич ли е виновен, че след като я подаде на Пелето същия прави безумен пас към някои от другите защитници или деф.халфове. Ако пък я изрита напред и нагоре, кой ще се бори за тая висока топка в центъра - Гаджев, Цонев или Пелето. Единствено Старокин е с някакъв потенциал от високите топки.
Пелето - тоя колкото по-бързо спре с футбола толкоз по-добре за нас. Абсолютно неадекватен, та то дори и оня чук Пламен Димов беше по-адекватен в мача. И това ако му беше първа такава грешка за сезона с мед да го намажеш, ама то всеки мач поне по две-три.
Юношите - ми хич ги нямаше, Мики Орачев си е абсолютен пумпал, португалеца Нунеш е с поне класа над него като качества, а пък Пинто изглежда направо като извънземен в сравнение с него. За Орачев досега бях само чел тука из форума, но от първия мач, който му гледам на живо и от последните един-два, в които го пускат, ами много е далеч от футбола момчето.
Цонев - много неща му липват на това момче все още за футбола, рискови шпагати, никак не е бърз - това два-три пъти да те надбяга Сашо Александров от Черно море не е добър атестат, доста топки загуби в центъра.
Мисяк - горе долу става, ама в някои моменти е като муха без глава, поне може да спира топката и да я подава горе долу точно

Стивън Петков - като физика има обещаващи данни, снажно момче, може би ще натрупа малко мускулна маса още, но трябва да набере самочувствие и да има треньори да го понаучат на някои неща.
Абе с две думи, болно ми е да го кажа, ама в тая единадесеторка, която беше вчера на терена нещо футболно има в Старокин (направо ме е срам да го изрека това) и в Божинов и Гаджев. А и тримата не е ясно на 100% дали ще останат. Та - вари го, печи го - много нови ни трябват. Пък като знам как ги избираме напоследък новите, още по-зле ми става

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Коментаторите не мога да ги разбера. Като няма шпагат, защо няма, като има защо било тЕй, я у лево.
Иначе сте в грешка, двата гола на Левски бяха от засада, особено дузпата. Трябваше да ни дадат три червени картона и шест дузпи за ЧМ. Край! Купили сме всичко до края и ставаме трети.
Нее, сега Лудогорец няма да вземе лиценз а ЦСКА ще бъде закрит с държавна директива, очаквай Борат да го обяви в ефира на Дарик. Принципно преговаря със синята УЕФА да изритат и малко чужди отбори от ЕКТ за да започнем от 1/8 финал на ШЛ !!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Player написа:Тия нашите второто полувреме ме изненадаха доста. През първото си бяха типичните бездушници и страхливци. Бяха си като гърмяни зайци. Какво е ставало в съблекалнята не знам, може би по един куршум са си леели,ама второто не мога да ги позная. Стабилни в защита, без никакви сериозни заплахи за вратата, смело играеха , показаха мъжесто и като нищо можеха да вкарат още 3-4 гола и да смажат морето във Варна ама нищо, щом победиха, браво!
[offtopic]Гонзо така и така е бил наоколо е влязъл при нашите и е рекъл: ае котенца мач ли ще играем или моите да си ходят? Нали знаете, че след месец време идвам и ще ви запомня кои сте за Кечмания :D[/offtopic]
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein