Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Отбивам се само да отбележа, че хич, ама ХИЧ, не ми пука дали 1914.1902 ми чете мненията.
Отбивам се и аз да кажа нещо. Хвърлям поглед и на другите форуми. Такива дразги почти няма. Е това нормално ли е. Какво се дели в крайна сметка.
И аз това съм забелязал.
Преди пет години бях в топспорт.
И там същата работа ,тъй като е припошки бардак,бяхме пет шест левскаря и всичко друго фатмак.
Ейй ,постоянно някой левскар правеше забележки на друг,а фатмаците много рядко,само на лична основа се караха.
Онея се подкрепяха ,дори и да беше очевадно ,че е грешно,пък ние все много принципни и честни.
Преди пет години бях в топспорт.
И там същата работа ,тъй като е припошки бардак,бяхме пет шест левскаря и всичко друго фатмак.
Ейй ,постоянно някой левскар правеше забележки на друг,а фатмаците много рядко,само на лична основа се караха.
Онея се подкрепяха ,дори и да беше очевадно ,че е грешно,пък ние все много принципни и честни.
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Djack_84 написа:[]
Би ли обяснил как точно палмите изгониха Мъри?Че нещо май не се получи точно така.Или 90% от левскарите са тъпи и нищо не разбират?
Как прецени 90%... Есемеси "кажи, баба тенкю", викат го, той си мисли, че ще му предложат договор, те... Никаква сигурност, разнопосочни послания.Не знам бачкал ли си на краткосрочни договори или с шефове идиоти. На мен ми се е случвало на държавна служба. Ти първо не знаеш в каква перспектива да работиш, след това не знаеш каква сигурност имаш. Еле пък шефове идиоти, които не ти казват какво аджиба трябва като краен резултат... Що си с каска, що си без каска.
Ивков беше повод, не причина Мъри да си тръгне.
Грешката му беше, че не си тръгна след втория мач с ПАОК.
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:Отбивам се и аз да кажа нещо. Хвърлям поглед и на другите форуми. Такива дразги почти няма. Е това нормално ли е. Какво се дели в крайна сметка.
Ние сме общност демократична. :lol: Всъщност, не е така в официалния форум на "Левски". Тоест, аз не съм влизал там от сигур пет години, ма там е една хармония, едно надъхване, комсомолщина. А всеки несъгласен с общия хор се банва.
metodito написа:Вълчан написа:Отбивам се и аз да кажа нещо. Хвърлям поглед и на другите форуми. Такива дразги почти няма. Е това нормално ли е. Какво се дели в крайна сметка.
Ние сме общност демократична. :lol: Всъщност, не е така в официалния форум на "Левски". Тоест, аз не съм влизал там от сигур пет години, ма там е една хармония, едно надъхване, комсомолщина. А всеки несъгласен с общия хор се банва.
Официалният форум е превзет, почти тотално, от умнокрасивите - все демократи. :) Имат си и тема "Гьозтепе" за възхвала на Мъри - пълно падение. Като чета мненията тук и там, то немалко от тях пишат и тук.
Аз не споря с никой, а само понякога реагирам на мнения, които целят обиди между левскари, спорни твърдения, даден потребител да повтаря едно и също нещо (това с ментетата на Сираков сме го чели 100 пъти, какво е станал с Петър Хубчев, защо Станимир Стоилов си е тръгнал също...), някой да пусне някаква лъжа за мен (поне петима вече са го правили, но явно на някои колеги им липсва елементарно възпитание) и т.н. Но това не е толкова важно, колкото как определени потребители смятат само своето мнение за правилно и не спират да се изтъкват като капацитети за абсолютно всичко, а изобщо да не са такива.
noo написа:metodito написа:Вълчан написа:Отбивам се и аз да кажа нещо. Хвърлям поглед и на другите форуми. Такива дразги почти няма. Е това нормално ли е. Какво се дели в крайна сметка.
Официалният форум е превзет, почти тотално, от умнокрасивите - все демократи. :) Имат си и тема "Гьозтепе" за възхвала на Мъри - пълно падение. Като чета мненията тук и там, то немалко от тях пишат и тук.
Единици са тези там, които пишат и тук - ско пишат тук, там само четат, зс да не ги банват. Обшо взето макаронаджийска работа с елементи на комуноиден умнокраставитет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В крайна сметка идва Европейски мач. Това е важното. Левски отново е на Европейската сцена. Какво са купили и продали остава в миналото. Щом са там значи са заслужили. Не бива да се подценява нито отборът нито шефовете.
- metodito
- Контакти:
noo написа:metodito написа:Вълчан написа:Отбивам се и аз да кажа нещо. Хвърлям поглед и на другите форуми. Такива дразги почти няма. Е това нормално ли е. Какво се дели в крайна сметка.
Това е много смешно - за Гьозтепе. Лично аз съм от хората, които смятат, че Стоилов е фундаментална фугура за модерната история на "Левски". И да, незаменим е. Но съм се примирил със ситуацията. Донякъде. Нали, нещо като видиш, че не става, продължаваш напред. А тея са някакви циклофреници.
Инак по-преди тук се говореше за модела на собствеността. Аз бих зачекнал темата по друг начин - споменавайки "модела Мъри". А именно треньор тип английски мениджър. Даже Стоилов беше нещо повече от това. Един от проблемите на палмите с Мъри според мен беше, че той започваше да концентрира много власт. Не е само да тренира първия отбор. Следи дали еди-кой си получил ключове от кола, договори, клаузи, едно-трето, довереник на футболистите. Ходи в школата да следи какво става. И между другото, критиците на Сираков трябва в случая да се замислят. Защото според мен Сираков е човекът дал в ръцете тази власт на Мъри и преди и сега. явно е, че на някои хора не им харесало. Чувал съм как при първия престой около Батков имало едни доброжелатели, където го съветвали да шитва Мъри. Нищо чудно и сега да е имало. А и Стоилов бая врагове си е натрупал на Герена. Той като види некадърник и - с дебелия флумастер. Завистта у нас за съжаление...
Та това трябва да е модела на управление... на едно по-ниско ниво. И ако се осигури подобен комфорт на един специалист в бъдеще и му се даде един аванс от два пълни сезона да речем, ще има резултати. И тогава няма толкова да се говори за Мъри, а за Х, Y или еди-кой си.
Щото нали, народът го е казал: Много баби-хилаво бебе. Да, тоталитаризъм, някои ще кажат. :lol: Един човек, толкова власт, недемократично е някак си, нерозово. Този човек Х ще има много власт в ръцете си. И Мъри си беше деспот. Голям кривак и безкомпромисен. Ама понякога така трябва.