Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 юли 2025 14:32

Aronaks написа:
Muaddib написа:Нямаме нужда "някой да дава пари", повярвай ми.

Генерален спонсор, заедно с правилна футболна политика + активността на привържениците ( карти, фланелки, билети, кампании) и ще ги отвеем като бръмбар - сламка. То беше започнало със Стоилов, после го махнаха.

Абсолютно грешна заблуда сред голяма част от левскарите, която беше раздухана от Мъри и Сдружението. Това, което описваш е възможно колкото да поддържа клуба жив и в битка за местата между 3 и 5. Никакъв шанс да сме конкуретноспособни на Лудогерец и Отбора без тире, които имат богати собственици, наливащи милиони. Няма и да си построим нов стадион ако разчитаме на спонсор и фенове. НЕВЪЗМОЖНО!!!
Това, че имаме най-голям фенски потенциал в България не е достатъчно, за да се борим с подобни отбори, където се изливат милиони. Постепенно ще изоставаме във всяко едно отношение от тях. В Европа има хиляди примери на отбори с къде къде по-голяма и вярна фенска маса от нас, които никога не се борят за нищо, просто защото нямат богати собственици. Ако искаме да сме номер 1 и да сме гранда Левски, който се бори винаги за трофеи и пробива в Европа, ще ни трябва богат и отдаден човек, който да налива. Другото са приказки за деца.

Това с "богатия" човек е неустойчив модел в дългосрочен план. И под дългосрочен визирам 15+ години. Я ще се калабикне, ако е на възраст, я ще го опандизят (понеже знаем богатите обикновено как са станали богати). И след това ще паднем тежко отвисоко. Лично аз не знам какъв е отговора. Значи този модел в момента - постоянен президент - футболен човек, но без пари и чички с парички зад него не е лош, ако не го бяхме изкривили. Това на Лудогорец е крайно неустойчив модел. Но понеже живеем в България, където мафията си има държава, е успешен. Дмусчиев не е просто мафиот. Този е висока топка мафиот. В момента, в който "Левски" застраши играчката му, ще ни калабикне.
Най-добрият модел е "модела Стоилов". А тея палмите... егах ги в бизнесмените. Той им носи 20 милиона, те вместо да го позлатят, го гонят. Което доказва наричаните от някои конспиративна теория кой е истинският собственик. Кой нормален бизнесмен, гони най-добрия си работник във фирмата. В която и без това работят основно некадърници и клатикуровци.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 14:33

Генерален спонсор, заедно с правилна футболна политика + активността на привържениците ( карти, фланелки, билети, кампании) и ще ги отвеем като бръмбар - сламка. То беше започнало със Стоилов, после го махнаха.

проблемът е в реалната липса на генерален спонсор - цеката, папазки, тим, домус ага, а доскоро и оня руснак в ботевЪ даваха и дават повече пари от нашия миндил, т.е. с този спонсор и "собственик" ние сме с реална цел 5-то място, защото толкова са парите, които се наливат извън участието на феновете. С участието на феновете вече влизаме в топ 3, като изпреварваме кокошките, цеките и тимаджиите, но пак сме два пъти под нивото на Литекс и 3 пъти под това на делиорманци като финасиране. А светът е меркантилен, за добро или за лошо.

Да, Мъри размъти блатото и даде искрата, затова стана неудобен и беше принуден и посъветван да си ходи - много му се сърдят, аз не разбирам защо - ми живее му се на човека, не му се мре, затова и не казва истините, които всички знаем, а именно, че г.з. е миндилът на БХ и ортакът му свинята, а те не искат силен Левски. Аз лично не виждам никакъв шанс пред нас за нищо - в четвеъртък съм на стадиона по навик, а не защото очаквам синя вечер. И ще е така, докато БХ или г.з. не умрат - дано е скоро!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 08 юли 2025 14:56

metodito написа:
Aronaks написа:

Абсолютно грешна заблуда сред голяма част от левскарите, която беше раздухана от Мъри и Сдружението. Това, което описваш е възможно колкото да поддържа клуба жив и в битка за местата между 3 и 5. Никакъв шанс да сме конкуретноспособни на Лудогерец и Отбора без тире, които имат богати собственици, наливащи милиони. Няма и да си построим нов стадион ако разчитаме на спонсор и фенове. НЕВЪЗМОЖНО!!!
Това, че имаме най-голям фенски потенциал в България не е достатъчно, за да се борим с подобни отбори, където се изливат милиони. Постепенно ще изоставаме във всяко едно отношение от тях. В Европа има хиляди примери на отбори с къде къде по-голяма и вярна фенска маса от нас, които никога не се борят за нищо, просто защото нямат богати собственици. Ако искаме да сме номер 1 и да сме гранда Левски, който се бори винаги за трофеи и пробива в Европа, ще ни трябва богат и отдаден човек, който да налива. Другото са приказки за деца.

Това с "богатия" човек е неустойчив модел в дългосрочен план. И под дългосрочен визирам 15+ години. Я ще се калабикне, ако е на възраст, я ще го опандизят (понеже знаем богатите обикновено как са станали богати). И след това ще паднем тежко отвисоко. Лично аз не знам какъв е отговора. Значи този модел в момента - постоянен президент - футболен човек, но без пари и чички с парички зад него не е лош, ако не го бяхме изкривили. Това на Лудогорец е крайно неустойчив модел. Но понеже живеем в България, където мафията си има държава, е успешен. Дмусчиев не е просто мафиот. Този е висока топка мафиот. В момента, в който "Левски" застраши играчката му, ще ни калабикне.
Най-добрият модел е "модела Стоилов". А тея палмите... егах ги в бизнесмените. Той им носи 20 милиона, те вместо да го позлатят, го гонят. Което доказва наричаните от някои конспиративна теория кой е истинският собственик. Кой нормален бизнесмен, гони най-добрия си работник във фирмата. В която и без това работят основно некадърници и клатикуровци.

Би ли обяснил как точно палмите изгониха Мъри?Че нещо май не се получи точно така.Или 90% от левскарите са тъпи и нищо не разбират?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2025 15:16

Aronaks написа:Това, което описваш е възможно колкото да поддържа клуба жив и в битка за местата между 3 и 5. Никакъв шанс да сме конкуретноспособни на Лудогерец и Отбора без тире, които имат богати собственици, наливащи милиони. Няма и да си построим нов стадион ако разчитаме на спонсор и фенове. НЕВЪЗМОЖНО!!!
Ако искаме да сме номер 1 и да сме гранда Левски, който се бори винаги за трофеи и пробива в Европа, ще ни трябва богат и отдаден човек, който да налива.

За тези с къса памет ще припомня, че ние имахме "богат и отдаден човек". Казваше се Майкъл Чорни. Собственик на М-тел по времето, когато други оператори нямаше.
Само че Сираков профука неговите милиони, прекарвайки през отбора един куп ментета. И сега сме на това дередже. Отново със "спасителя Сираков".
От къде ли ми е познато?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 08 юли 2025 15:32

blue avalanche написа:
Aronaks написа:Това, което описваш е възможно колкото да поддържа клуба жив и в битка за местата между 3 и 5. Никакъв шанс да сме конкуретноспособни на Лудогерец и Отбора без тире, които имат богати собственици, наливащи милиони. Няма и да си построим нов стадион ако разчитаме на спонсор и фенове. НЕВЪЗМОЖНО!!!
Ако искаме да сме номер 1 и да сме гранда Левски, който се бори винаги за трофеи и пробива в Европа, ще ни трябва богат и отдаден човек, който да налива.

За тези с къса памет ще припомня, че ние имахме "богат и отдаден човек". Казваше се Майкъл Чорни. Собственик на М-тел по времето, когато други оператори нямаше.
Само че Сираков профука неговите милиони, прекарвайки през отбора един куп ментета. И сега сме на това дередже. Отново със "спасителя Сираков".
От къде ли ми е познато?

Викаш Сираков изгони Чорни от България.Че той за всичко виновен тоя Сираков,бре.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2025 16:00

Djack_84 написа:
blue avalanche написа:

От къде ли ми е познато?

Викаш Сираков изгони Чорни от България.Че той за всичко виновен тоя Сираков,бре.

Каквото съм искал да кажа, съм го казал.
Който разбрал - разбрал...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2025 16:10

Сираков бил по-мощен от всички върховни организации не само в България, а и по целия свят, след като сам решава толкова много неща. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2025 17:10

Още един не разбрал. Но сираковистите не могат да ме изненадат с нищо. Щом могат да "лъскат обувките" на човек, който ни "ощастливи" с колосалните ментета Гаучо, Батиста, Ковал, Шунейко, Бърканичков, Нешко Милованович и един куп още "легенди на световния футбол". Кога друг път щяхме да имаме привилегията да се насладим на тяхното "майсторство"?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2025 17:36

Само като видя, че някой ме брои за сираковист и веднага спирам да чета мнението му. :lol:

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 08 юли 2025 18:54

Djack_84 написа:
metodito написа:
Aronaks написа:

Би ли обяснил как точно палмите изгониха Мъри?Че нещо май не се получи точно така.Или 90% от левскарите са тъпи и нищо не разбират?

Само Сърбомана ги разбира нещата...

Върни се в “Левски”