Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот miro_rz » 06 юли 2025 21:44

scooool написа:Няма връзка, но вчера бях на последния концерт на Ози и Бляк Сабът и най-ме смая факта, че видях 7-8 човека с тениски на Локо София, че аз толкова на мачовете и не съм виждал :)

Да ти завиди човек!
Още през 2019 имах билети за Ози, но два пъти му отмениха концерта заради пневмония.
Сабат са си Сабат, пионерите в тежката музика.
Изображение

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 юли 2025 22:12

За мен ,трябва да знаеш кога да се откажеш.
Сега гледах 2013 в Австралия,след това май вече е живите мъртви

Това само да ми стоиш и да се крепиш на микрофона не е шоу бизнес,а мъни мейк
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 юли 2025 22:15

Сега гледах и Слейър Бек то Бегининг.
Ами напъват се , стараят се ,ама ЕГН си личи.
Все пак Поклон,Класици
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 юли 2025 22:20

Е това е за мен.
Три ракии изпрасках и съм още тиквичка
https://youtu.be/ipFYtuBmlHU?si=wsp5Jq1ZQpk87Tqi
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 юли 2025 00:18

ElCochino написа:
Eminem написа:Финансовото състояние не е оправдание.
Йовов, Раев и Боримиров и с милиарди да разполагат, нямат ум да ги управляват!

Странно е да се дават такива квалификации, не те познавам, но силно се съмнявам да си управлявал милиарди. Имаш ли ум за това или? Всеизвестно е, че българина от всичко разбира. Безспорен факт е, че футболистите в общия случай не са учени или бизнесмени.

Раев, Йовов и Боримиров какво са управлявали преди да ги назначат за бушони в Левски? Най-много Таки да е дал на Боримирката някой разпространителски канал да управлява, ма и това ме съмнява.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 юли 2025 00:28

realno написа:
alexdb написа:
Eminem написа:Финансовото състояние не е оправдание.
Йовов, Раев и Боримиров и с милиарди да разполагат, нямат ум да ги управляват!

Естествено, че не е оправдание, макар и да е изключително важно. Главният проблем е, че няма заложени приоритети, които да се следват, а всичко се прави на парче и за далаверата. Аз лично щях да приема и да стисна зъби ако беше заявен приоритет за бързо изчистване на всички дългове с няколко нулеви години и градене на отбор от млади и переспективни наши момчета.

"Перспективни" в нашите очи не означава наистина перспективни и най - вече финансово оценени в чужбина. С нашите физкултурници по школите това е пряк път към славизация и няма да ни останат зъби, които да стискаме. За да бъдат наистина перспективни младите ни играчи трябвя всички в момента да бъдат изгонени и на тяхно място да се назначат знаещи и мотивирани чужденци като методисти в школата от футболни страни. И евентуално след 10-15 г може да мечтаем за повече. Кой от вас ще има търпението да чака толкова дълго, при положение, че пак не е сигурен резултата? Кой ще финансира всички това, ако през това време нямаме продажби на играчи ( при липса на богат собственик)?
Истината е че както във всичко останало и така и по този въпрос няма единство сред феновете. Според мен ако "мажоритаря" открито поставя цели, които имат нужда от финансова подкрепа, феновете ще знаят за какво даряват парите си и ще помагат, а не както сега просто "давайте" като комуникацията с феновете е занемарена. За мен най - голямата грешка на "собственика" е че прекъсна връзката с феновете.

Българските футболери никога не са били високо финансово оценявани при покупка от България. Дори тези, които направиха сериозна кариера в чужбина и бяха препроданени за много пари оттук бяха откупени за жълти стинки по футболните стандарти на големите. А колкото и да ни е изостанала школата на фона на Европа все за един приличен отбор можем да съберем играчи. Не е като да са световни звезди, но загледай се в нашето първенство - повечето водещи играчи на различните клубове в родния футбол са с произход Левски. Пак няма да сме колос, но поне ще ни е по-приятно да гледаме наши момчета, вместо скъпоплатени чужденци, сбирани от кол и въже. А за нещо по-сериозно трябва база, треньор с поглед и визия, добри скаути и не малко пари. И пак гръбнак от наши футболисти. Когато Левски е бил най-силен българите са преобладавали или най-малкото е имало паритет с чужденците. А последните винаги са вдигали класата. При тази финансова нестабилност няма как да се случи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2025 11:54

И евентуално след 10-15 г може да мечтаем за повече. Кой от вас ще има търпението да чака толкова дълго, при положение, че пак не е сигурен резултата?

Че с какво ще е по-различно от сега? Сега какви са ти надеждите? Че до три години ще станем шампиони ли?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2025 12:24

Какво трябвало да се случи след 15 години, че да почнем да мечтаем?
Ако е за ДЮШ да почне да бълва кадри, значи трябва да напълним школата с 2-3-годишни момченца. Правилно ли съм разбрал?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юли 2025 12:31

Естествено, че са необходими 10-15 години, ако се направи подобна огромна реформа в школата, която да започне с разкарването на всичко налично - шефове, треньори и футболисти. Ама има ли кой да ги изчака?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2025 13:04

Да изчака, какво?

Върни се в “Левски”