Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Не ни трябват на нас чорбетата,ние сами ще си издерем очите!!!! Пийте по една-две бири и се отпуснете малко! В края на деня най-важното е, че сме върнали нещо и са ни опростили много....само предполагам като всички естествено, малко знаят истината и никога няма да я научим.
Как не ги е срам някои хора да продължават да хранят левскарите, като всъщност те са солташаци на гробокопачите... кои бяха заедно с инж.Тонев и му даваха втори шанс... да ни довърши!
Някой неща се помнят и ако беше излязла пустата му истина, нямаше да има спекулации, но по думите на Иво той е спрял Мъри... а на мен ми бие на празнодумие , нашия представител Пепито Ганев, мъдро отсече- неправилно управление.
На всеки с една мозъчна клетка му е ясно, че сме от избори на избор и трябва да се строи!
Дали се плаща фиктивно или не за нещо, което е направено ... после същата фирма си бута направеното и пак тя да строи нов стадион :geek: 20 милиона на панчака, като 7 години ДъПъСъ и Ганчев "изливаха" милиони там :mrgreen: ... и тук намирисват нещата на ... като дойде време да се краде , пак ще е нашата фирма.
По думите на жАлтите, стадиона им се руши, макар да не е построен, а на Локото докато го завършат, ще трябва да се прави основен ремонт...
Но всъщност новината като новина е добра... и да, много "левскари" са по дупките, отново!
Някой неща се помнят и ако беше излязла пустата му истина, нямаше да има спекулации, но по думите на Иво той е спрял Мъри... а на мен ми бие на празнодумие , нашия представител Пепито Ганев, мъдро отсече- неправилно управление.
На всеки с една мозъчна клетка му е ясно, че сме от избори на избор и трябва да се строи!
Дали се плаща фиктивно или не за нещо, което е направено ... после същата фирма си бута направеното и пак тя да строи нов стадион :geek: 20 милиона на панчака, като 7 години ДъПъСъ и Ганчев "изливаха" милиони там :mrgreen: ... и тук намирисват нещата на ... като дойде време да се краде , пак ще е нашата фирма.
По думите на жАлтите, стадиона им се руши, макар да не е построен, а на Локото докато го завършат, ще трябва да се прави основен ремонт...
Но всъщност новината като новина е добра... и да, много "левскари" са по дупките, отново!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Някой знае ли дали ще има открита тренировка на Герена днес? Не намирам информация по темата, а все пак контролата с Берое е утре
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
TristaNNN написа:Сама по себе си новината за изплатения дълг към Главболгарстрой е много хубава и всички ангажирани лица заслужават поздравления за свършеното! Това е добре за финансовото "здраве" на клуба.
Само дето мен, освен първосигналната реакция на БГЛ, че на Очко и Бочко ще им е гадно и явно за БГЛ това е най-важното в случая, ме озадачава и шокира защо никой не се е хванал да поразнищи и да поанализира цялата ситуация около този дълг? Мигар станахТЕ чак толкова късопаметни?
Ето малко хронология:...."Главболгарстрой" осъди клуба за 7 млн. лева, които са дължими за дейностите ѝ по Сектор А....
От Левски казват:....клубът постигна окончателно споразумение, с което бе погасен дълг в размер на над 3,8 милиона лева....След настъпването на падежа, двете страни договориха значително редуциране на размера на дълга....
Демек, ако и сега не става ясно, Главболгарстрой ни опрощават около 3,2 милиона, при това след съдебно решение, нали.
Мчи, преди да отваряте шампанското, че на Очко и Мочко ще им е гадно, понеже за БГЛ явно това е най-важния акцент от новината, не се ли почесахте по кратуните и да се запитате що, аджеба, някой ще ни опрощава 3 милиона и нещо? След съдебно решение, бре! :o Не знам на кого ще му е гадно или не, ама ме притеснява, че едни дебелаци начело на държавата са посъветвали ГБС и Пръв припок да оправят проблема по-скоро, в замяна на нещо. В замяна на какво, хм?! Не се ли чудите, не ви ли притеснява малко, та малко, че по кабинети и сараи някой мач вече е свирен, че Левски е замесен в нещо барабар с ГБС, което остава страни от нас, някаква схема покрай стадиона примерно?! Дали не ни готвят някоя чудна лайнарщинка със стадиона там, към която Експертизата уверено ни води?!
О, чудо! В държавата на политическите зависимости най-разпознаваемата марка страда от политически вмешателства
- blue avalanche
- Контакти:
Както казват англоговорящите:
"Nothing is for nothing!"
Никой не опрощава дълг ей така, за "черните очи".
"Nothing is for nothing!"
Никой не опрощава дълг ей така, за "черните очи".
Ако някой си мисли, че този прост рогоносец може да договори нещо различно от надника си, за да разходи кучето на съседа си, значи е изключително наивен.
Поздравленията към ръководството са меко казано смешни.
Поздравленията към ръководството са меко казано смешни.
scooool написа:Не ни трябват на нас чорбетата,ние сами ще си издерем очите!!!! Пийте по една-две бири и се отпуснете малко! В края на деня най-важното е, че сме върнали нещо и са ни опростили много....само предполагам като всички естествено, малко знаят истината и никога няма да я научим.
Някой не могат да приемат ,че някакси отборът съществува въпреки проблемите. Трябва да стигне дъното за да се пляскат в гърдите какви пророци са и видиш ли отдавна са знаели изхода. Жалка работа. Каквото и да се направи не е правилно и логично.Оня бил гъз...другият на Бойко човек...Боримиров не знам си какво. Каквито и да са ще отстъпят Левски на новият собственик в сравнително добро финансово състояние. То това и е целта. На този етап това спира кандидата.
Не ни трябват на нас чорбетата,ние сами ще си издерем очите!!!! Пийте по една-две бири и се отпуснете малко! В края на деня най-важното е, че сме върнали нещо и са ни опростили много....само предполагам като всички естествено, малко знаят истината и никога няма да я научим.
Tака е, превърнали СТЕ се в чорбета:
- Отборът фалира, майната му -ще си припознаем Литекса.
- Направиха нова лига и набутаха тумора там в разрез с всички правила и всякакви спортни норми - майната му, нали ще има Вечно дерби с говедата.
- Завличаме държава и кредитори с милиони левове - голяма праз, цесикату е харизмата и убиецът на глигани.
- И т.н. и т.н. гнусотии и позори!
Пийте по една студена бира и майната му на всичко свято в Левски, което ни прави(еше) по-различни от останалите боклуци. Важното е, че случващото се ВИ е угодно, какво толкова има да му мислите дали е в реда на нещата или си е чиста проба лайнарщина или подготовка за такава...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Айдеее Революцийоо,големите приказки
Едно съм запомнил за теб ,в началото като влязох в този форум ,в дните когато Божков ни остави и всички скочихме да даряваме.
Нов съм ,ориентирам се ,кой ,какъв ,гледам един Тристан с готина синьо бяла фланелка ,някак си ми се запамети .
Дарявам си аз , билети ,фланелки разни благотворителни акции,еуфория.
Спестяванията намаляват ,всеки месец 400-500 лв.,
И изведнъж Тристан споделя не можел да дари за нещо си ,че имал ремонт в къщи ,а в същото време и аз правя такъв,на триетажна къща ,саниране ,дограма,двор имам да облагородявам ,а аз давам и давам .
15 ги дадох ,не съжалявам ,но и не крещя и ругая другите ,които не ми харесват.
Всяка коза за своя си крак
Едно съм запомнил за теб ,в началото като влязох в този форум ,в дните когато Божков ни остави и всички скочихме да даряваме.
Нов съм ,ориентирам се ,кой ,какъв ,гледам един Тристан с готина синьо бяла фланелка ,някак си ми се запамети .
Дарявам си аз , билети ,фланелки разни благотворителни акции,еуфория.
Спестяванията намаляват ,всеки месец 400-500 лв.,
И изведнъж Тристан споделя не можел да дари за нещо си ,че имал ремонт в къщи ,а в същото време и аз правя такъв,на триетажна къща ,саниране ,дограма,двор имам да облагородявам ,а аз давам и давам .
15 ги дадох ,не съжалявам ,но и не крещя и ругая другите ,които не ми харесват.
Всяка коза за своя си крак
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Този дълг не се ли пое от Божков?
Нали постоянно натякваше за него?
Как Левски го плаща ?
Някакви врътки ли са?
Манолов ,заповядай!
Чеки, че съм в порт авентура и сега виждам. Чудесна новина, пълна с неясности, но нейсе. Дългът си е точно толкова, Тристане, не е 7 милиона, а 3 и нещо и по него не течаха лихви до началото на 2025. Какво е платено сега и колкото от тези 3.8 милиона са опростени, очевидно след натиск от бх, не знам, но дългът към главбулгар е платен. Това беше дълг от самото начало на строежа, когато наляха само основите, а после си биха шута и строежът се довърши от Автомагистрали. Именно дългът към Автомагистрали се цедира към Божков и там е тъмна Индия.
Та много добра новина, но като цяло нишо, сравнено с даденото на припоците, сопотчани и тн
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.