Писал съм поне три пъти тук по тази тема.
Без да съм специалист тези дългове към Национална лотария чакат да се реши делото срещу Божков,ако го осъдят да плаща,тогава всички дългове към Лотарията минават към НАП.Следователно НАП ще ги иска от нас,може би, и пак започваме същата история
Имам една надежда - В бързината на българското правосъдие.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
maxi1914 написа:koisa написа:Това "плащане" с нищо не променя фактът, че аматьорщината продължава да тегне с пълна сила над Левски.
Предишните професионалисти какви ги надробиха ? Говориш си като пиян със .... сещаш се ? От кое не си доволен ? До преди 3 сезона бехме с група от 16 човека сега имаме изграден отбор с поне 2ма равностойни човека на позиция . Погасяват се дългове , маркетинга и рекламата на клуба се развиват и като цяла във всека една сфера клуба се развива
Предишните и сегашните са от един дол дренки. Тогава същите пак разправяхте как сме имали изграден отбор. Само не знам къде го виждате този изграден отбор. Имало по двама равностойни на позиция, нищо че тези двама равностойни не правят колкото един нормален футболист. И това пак ще се потвърди към октомври-ноември, когато обясняващите как сме имали изграден отбор после първи почнете да ревете, че този и онзи от равностойните не стават за Левски.
Седнал си да обясняваш, че клубът се развивал, когато на ОС м. собственик казва, че няма никакъв план/стратегия за развитието на отбора, дори за година напред, защото не знае дали спонсора ще остане. Отделно за ИД е сложен Боримиров, който едва говори правилно. Няма СТД, няма скаутско звено... Абе, до утре могат да се изброяват все неща, които показват само развитие. Дори Къци не може да измисли такъв виц...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Сама по себе си новината за изплатения дълг към Главболгарстрой е много хубава и всички ангажирани лица заслужават поздравления за свършеното! Това е добре за финансовото "здраве" на клуба.
Само дето мен, освен първосигналната реакция на БГЛ, че на Очко и Бочко ще им е гадно и явно за БГЛ това е най-важното в случая, ме озадачава и шокира защо никой не се е хванал да поразнищи и да поанализира цялата ситуация около този дълг? Мигар станахТЕ чак толкова късопаметни?
Ето малко хронология:
От Левски казват:
Демек, ако и сега не става ясно, Главболгарстрой ни опрощават около 3,2 милиона, при това след съдебно решение, нали.
Мчи, преди да отваряте шампанското, че на Очко и Мочко ще им е гадно, понеже за БГЛ явно това е най-важния акцент от новината, не се ли почесахте по кратуните и да се запитате що, аджеба, някой ще ни опрощава 3 милиона и нещо? След съдебно решение, бре! :o Не знам на кого ще му е гадно или не, ама ме притеснява, че едни дебелаци начело на държавата са посъветвали ГБС и Пръв припок да оправят проблема по-скоро, в замяна на нещо. В замяна на какво, хм?! Не се ли чудите, не ви ли притеснява малко, та малко, че по кабинети и сараи някой мач вече е свирен, че Левски е замесен в нещо барабар с ГБС, което остава страни от нас, някаква схема покрай стадиона примерно?! Дали не ни готвят някоя чудна лайнарщинка със стадиона там, към която Експертизата уверено ни води?!
Само дето мен, освен първосигналната реакция на БГЛ, че на Очко и Бочко ще им е гадно и явно за БГЛ това е най-важното в случая, ме озадачава и шокира защо никой не се е хванал да поразнищи и да поанализира цялата ситуация около този дълг? Мигар станахТЕ чак толкова късопаметни?
Ето малко хронология:
...."Главболгарстрой" осъди клуба за 7 млн. лева, които са дължими за дейностите ѝ по Сектор А....
От Левски казват:
....клубът постигна окончателно споразумение, с което бе погасен дълг в размер на над 3,8 милиона лева....След настъпването на падежа, двете страни договориха значително редуциране на размера на дълга....
Демек, ако и сега не става ясно, Главболгарстрой ни опрощават около 3,2 милиона, при това след съдебно решение, нали.
Мчи, преди да отваряте шампанското, че на Очко и Мочко ще им е гадно, понеже за БГЛ явно това е най-важния акцент от новината, не се ли почесахте по кратуните и да се запитате що, аджеба, някой ще ни опрощава 3 милиона и нещо? След съдебно решение, бре! :o Не знам на кого ще му е гадно или не, ама ме притеснява, че едни дебелаци начело на държавата са посъветвали ГБС и Пръв припок да оправят проблема по-скоро, в замяна на нещо. В замяна на какво, хм?! Не се ли чудите, не ви ли притеснява малко, та малко, че по кабинети и сараи някой мач вече е свирен, че Левски е замесен в нещо барабар с ГБС, което остава страни от нас, някаква схема покрай стадиона примерно?! Дали не ни готвят някоя чудна лайнарщинка със стадиона там, към която Експертизата уверено ни води?!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Ако иска да ми отговаря Тристан,само да не се блещи.
От коя година си преминал ,така да се каже младежката ,чиста привързаност към Левски и си започнал да си задаваш разни въпроси за произход на парите,връзки и обвързаности покрай собствениците на клуба
От коя година си преминал ,така да се каже младежката ,чиста привързаност към Левски и си започнал да си задаваш разни въпроси за произход на парите,връзки и обвързаности покрай собствениците на клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Тристан не иска да ти отговаря, защото имаме сериозни разминавания от цивилизационен характер. Няма смисъл просто.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mikata написа:https://sportal.bg/news-2020060106550994084
Taзи статия е от януари 2020.
Да видим какво казва Пръв спасител и орбитоизстрелвач през юни същата година:
....„Главболгарстрой“ прекратява дело срещу клуба. Подписахме 5-годишно споразумение, без да текат лихви. Тези пари ще бъдат потърсени след 5 години. Това са около 7 млн.....
.....Спас Русев и „Главболгарстрой“ направиха страхотни жестове към Левски. Водим разговори и други задължения да отпаднат или да бъдат разсрочени във времето......
Под прекратява дело срещу клуба, се има предвид делото за несъстоятелност.
Да, знам, че медийният акцент е "Сираков спечели важен мач" (и Очко реже вени), а не "Главболгар опрости 3 милки на сините" (защо е този мил жест, в разрез с всякаква икономическа и правна логика), така е политкоректно и гали ушето на БГЛ. :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]

Аз помня,че бяха към 3млн.и без лихва,как станаха 7млн. Не знам.
България има природни богатства,
-
- Контакти:
Всеки договор си има заложени клаузи за неизпълнение които са доста скъпи. Има и лихви и други неща.
Най-вероятно са се съгласили да премахнат тези разходи както и правните за да си вземат парите веднага, а и да си направят лека реклама пред левскарската общност. Стига сте търсили конспирации.
Най-вероятно са се съгласили да премахнат тези разходи както и правните за да си вземат парите веднага, а и да си направят лека реклама пред левскарската общност. Стига сте търсили конспирации.
TristaNNN написа:....клубът постигна окончателно споразумение, с което бе погасен дълг в размер на над 3,8 милиона лева....След настъпването на падежа, двете страни договориха значително редуциране на размера на дълга....
По принцип 3,8 пари сега са по-добре от 7 пари не знам си кога. Което не значи, че това, което предполагаш е невъзможно.