gihuelo написа:NOMER14 написа:Не гледах жребия, но май е направен по нов начин. Защо???
Досега 15 отбора бяха в кръг, като всеки приемаше на определен отбор последния противник. Шестнадесетият не приемаше мачовете на определен отбор, а ги обхождаше срещуположно.
Само ще припомня, че в миналия шампионат "приемахме" мачовете на Ботев Пд.
Системата "Бергер" остава в историята.
Изкуствен интелект изтегли жребия, като предварително са вкарани данни за евроучастниците и примерно концертите по стадионите.
Според мен логиката на системата е много спорна по отношение на спортно-състезателни ползи за родните участници в ЕКТ, но като всяко нововъведение и това заслужава шанс, независимо дали ощетен или облагодетелстван ще е Левски, Разград, Тирето, Чорбата или Арда.
В нашия случай, ако мислим да помпаме мускули срещу клетници като Монтана преди Шериф, Легия или който и да е в Европа (примерите са произволни), то ще изядем голямата хурка!
Единственото смислено е, че няма да се отлагат едва ли не всички мачове покрай началните ЕКТ кръгове и най-сетне ще се спре мрънкането по темата, че Левски, р'и'аш ли "ощетява" тото пълнежа на Ебем ти лигата и им нарушава прецизния като швейцарски часовник ритъм и убийствената спортна форма. Писна ми всички пуяци да си празнят омразата върху Левски, когато ние отлагаме мачове, но тихичко да си ближат миризливите ректуми, когато другите правят същото. Така е по-добре според мен.
Само за сведение: румънци, чехи и другите около нашата черга също смело отлагат мачовете си във вътрешните първенства покрай ЕКТ.