Готви се голяма трансформация във варненския футбол!
Спартак Варна и местният клуб Фратрия са на крачка от обединение, което се очаква да стане факт от Нова година. Според “Мач Телеграф“ идеята Спартак да погълне втородивизионния тим зрее от месеци, но ръководството на Фратрия предпочита да изиграе докрай мачовете от първия полусезон, за да не се наруши класирането във Втора лига.
Планът предвижда клубът на Виктор Бакуревич да прехвърли средства и играчи към “соколите“, което ще стабилизира Спартак и ще постави основи за по-високи цели.
На практика процесът вече е започнал - Фратрия пое поддръжката на “Коритото“ и базата на Спартак, а в замяна получи възможност да ги използва.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Я варненци да споделят в това има ли истина
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ugly bug написа:Чувствам се щастливец, че имам възможността да съм във форум пълен с успели капацитети.
Щом за тях успели човеци като Ицо и Бербатов са паднала маса , явно те са нива над тях.
Копирам им мъдрите мисли и си ги закачам на стената!
Къде сме ние и къде са те..!?
Ехееее ...
Двамата са успели човеци, колкото са успели двамата конструктори на руския "пиян" робот паднал от сцената. :)))
Последна промяна от realno на 17 ное 2025 18:03, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Dust написа:Я варненци да споделят в това има ли истинаГотви се голяма трансформация във варненския футбол!
Спартак Варна и местният клуб Фратрия са на крачка от обединение, което се очаква да стане факт от Нова година. Според “Мач Телеграф“ идеята Спартак да погълне втородивизионния тим зрее от месеци, но ръководството на Фратрия предпочита да изиграе докрай мачовете от първия полусезон, за да не се наруши класирането във Втора лига.
Планът предвижда клубът на Виктор Бакуревич да прехвърли средства и играчи към “соколите“, което ще стабилизира Спартак и ще постави основи за по-високи цели.
На практика процесът вече е започнал - Фратрия пое поддръжката на “Коритото“ и базата на Спартак, а в замяна получи възможност да ги използва.
Спартак тире Фратрия ? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Ко става е моралните, нещо за Георги?
Или щом е лефскар ,морал няма?
Или щом е лефскар ,морал няма?
Идея за реплики към новия филм на кауфландската звездЪ: :)))
https://www.facebook.com/reel/885678540380866
https://www.facebook.com/reel/885678540380866
Само огромни поздравления за Стоичков за отношението му към българските """журналисти"""! Платени боклуци и утайки!
realno написа:ugly bug написа:Чувствам се щастливец, че имам възможността да съм във форум пълен с успели капацитети.
Щом за тях успели човеци като Ицо и Бербатов са паднала маса , явно те са нива над тях.
Ехееее ...
Двамата са успели човеци, колкото са успели двамата конструктори на руския "пиян" робот паднал от сцената. :)))
Я кажи ти колко си успял да те чуем тук.
И защо се криеш всеки път след загуба в дербито или която и да е друга по-сериозна издънка за по седмица-две. Съфорумците ти левскари, каквито и да са, са всички тук още същата вечер. Мишок.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Не виждам кой знае какъв проблем някой да е рекламно лице на нещо, все пак не рекламира марихуана или подобно :lol: . ......
Стига, де, ти поне не си с IQ на таксиджия или пастир. Не виждаш проблем успели спортисти да рекламират съвременната чума на България - хазарта? :shock:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bubka написа:realno написа:ugly bug написа:Чувствам се щастливец, че имам възможността да съм във форум пълен с успели капацитети.
Ехееее ...
Я кажи ти колко си успял да те чуем тук.
И защо се криеш всеки път след загуба в дербито или която и да е друга по-сериозна издънка за по седмица-две. Съфорумците ти левскари, каквито и да са, са всички тук още същата вечер. Мишок.
И Путин е успял в очите на крепостните си селяни с промити мозъци. :)
То целият ни футбол рекламира тая чума!