Хващам се за горното мнение... Ако се изложат в Европа ( всичко под 2 елиминирани съперника, като при Костов ) ... Цялата настояща дандания, напъвания, оправдания и т.н. ще идат в кошчето за смет.
И не, Веласкес не бива да се пипа !
Щото той за това дойде - Евротурнирите, и ако ни бият нЕкви капо Шкупи, още в 1-вият кръг, да бъде изпратен с... Развалени яйца ! ПОживо-ПОздраво ...
efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Понеделник от 16:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Понеделник от 16:30 ч.
Да вземаме Рупанов, че Сангаре не се трае. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Няма един мъж да им кресне вътре,да ги нахока ,да ги разбута,да се събудят малко.
Това би трябвало да е капитана ,ама и на него като му видиш трагичната физиономия и получаваш депресия,че и го смениха рано и това е капитана,водача на глутницата.
Трагедия,трагедия!!!
Това би трябвало да е капитана ,ама и на него като му видиш трагичната физиономия и получаваш депресия,че и го смениха рано и това е капитана,водача на глутницата.
Трагедия,трагедия!!!
САМО ЛЕВСКИ!
Играчи, които играят в уговорени мачове, много трудно ще започнат да играят в истински. Нападатели истински Левски няма. Поне да се подсили 1-2 нормални, като за Първа лига.
-
- Контакти:
mikata написа:Ще открием нова дестинация лятото в евротурнирите :evil:
Два мача ще има, ще са част от подготовката ни.
THE G.A.M.E написа:Хващам се за горното мнение... Ако се изложат в Европа ( всичко под 2 елиминирани съперника, като при Костов ) ... Цялата настояща дандания, напъвания, оправдания и т.н. ще идат в кошчето за смет.
И не, Веласкес не бива да се пипа !
Щото той за това дойде - Евротурнирите, и ако ни бият нЕкви капо Шкупи, още в 1-вият кръг, да бъде изпратен с... Развалени яйца ! ПОживо-ПОздраво ...
Ти бъди сигурен, че Шкупи сега ако ни хванат ще ни счупят.
А на Веласкес май това ще му бъде сефтето в евротурнирите и за него си е успех. За него лично ,де. Та той си е прав да мечтае. Друг е въпросът, че изобщо не е за отбор с амбициите на Левски, но вероятно са го избрали спрямо амбициите на които ще се залага за в бъдеще. Второ място и участие в ЕТ, колкото и да е кратко, е равно на успех.
- levskarcheto96
- Контакти:
Aronaks написа:Жалък Левски, жалка публика (с изключение на хората които се осмелиха да скандират Сираков *******), същото мога да кажа и за голяма част от пишещите тук, които са си заровили главите в пясъка и не виждат истинските проблеми, а коментират играта. Жалък треньор, който въобще не знае къде и как е попаднал тук, но продължава да говори глупости и да мечтае по телевизията. Всички ние левскарите явно си заслужихме да стигнем дотук. Радвайте се на великата победа.
Бях на стадиона и виках "Оставка", не знам за другите
levskarcheto96 написа:
Бях на стадиона и виках "Оставка", не знам за другите
Чух те.
Обаче който трябва едва ли те е чул.
- blue avalanche
- Контакти:
Веласкес не бил за отбор с амбиции като Левски.
А какви са амбициите на ТОЗИ Левски?
Не съм чул МажоритарОт да декларира НЯКАКВИ амбиции. Хеле пък спонсорОт. Или Ел Диреторе Боримиров...
В момента Левски е отбор без всякакви амбиции и си заслужава тренора! Отивам да гледам волейболистите. Те, поне, се борят за титлата.
А какви са амбициите на ТОЗИ Левски?
Не съм чул МажоритарОт да декларира НЯКАКВИ амбиции. Хеле пък спонсорОт. Или Ел Диреторе Боримиров...
В момента Левски е отбор без всякакви амбиции и си заслужава тренора! Отивам да гледам волейболистите. Те, поне, се борят за титлата.
Общо взето типичен мач, срещу нас 11 човека на 35 метра пред пенала, затова и Генчев се беше заинатил на тази схема, ако нямаш пари с дръвчета отпред се играе така печеливш футбол. Допадна ми Костадинов, не си поплюва грам :) Чандъров може да им го оставяме ама Рупанов ни взе 95% от първа и втора топка, в този има хляб.