efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот Aronaks » 07 апр 2025 16:23

metodito написа:
drvasko98 написа:
metodito написа:Хем ме е яд, че - колкото и абсурдно да звучи и с оглед един от най-слабите Лудогорец - можеше... Но от друга страна пък втори май отдавна не сме завършвали. За другия сезон не мисля. Сезонът засега едновременно е доста добър с оглед на последните пет години, от друга страна слаб за стандартите на клуб с амбициите на "Левски".

Сезонът е добър заради резултатите. 9-4-0 сме в т.н. пролетен сезон (след ротацията, а не точно пролетта), което би трябвало да е близо до шампионска форма. Играта обаче е безобразна и като казвам игра, нямам предвид да бродираме, а стабилността по зони. И конкурентите са безобразни. За мен сезон 2024-2025 е най-слабият в историята на А група и то с много след следващия

Първенството ни за пореден сезон е "кой е по-малко зле"...
За Хулио не знам. Вие какво смятате? Да остане ли и следващия сезон?

Докато не се изкорени проблема от основи, няма никакво значение да Хулио ще остане или ще дойде следващия треньор. А проблема не е Хулио или Генчев или Костов и т.н.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 апр 2025 16:27

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 07 апр 2025 19:05

Aronaks написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:
metodito написа:Хем ме е яд, че - колкото и абсурдно да звучи и с оглед един от най-слабите Лудогорец - можеше... Но от друга страна пък втори май отдавна не сме завършвали. За другия сезон не мисля. Сезонът засега едновременно е доста добър с оглед на последните пет години, от друга страна слаб за стандартите на клуб с амбициите на "Левски".

Сезонът е добър заради резултатите. 9-4-0 сме в т.н. пролетен сезон (след ротацията, а не точно пролетта), което би трябвало да е близо до шампионска форма. Играта обаче е безобразна и като казвам игра, нямам предвид да бродираме, а стабилността по зони. И конкурентите са безобразни. За мен сезон 2024-2025 е най-слабият в историята на А група и то с много след следващия

Докато не се изкорени проблема от основи, няма никакво значение да Хулио ще остане или ще дойде следващия треньор. А проблема не е Хулио или Генчев или Костов и т.н.

Факт!
CHELSEA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2025 19:40

blue avalanche написа:Кога сме играли такива "престижни двубои"? Дето да сме смазали противника с удари, греди, ситуации и корнери? Че не се сещам нещо...
Ами имаше по 5-6 двубоя преди Мъри, по-негово време и след това.
Последно, че "Манолов" ми припомни първите 45 мин. с вчерашният ни опонент на "Герена", при Генчев, когато действително можеше да се оттеглим с поне 3 гола преднина на почивката.

Към Финалите за Купата със Славия и "Морето", къде съперниците ни минАха центъра къмто 4-5 пъти за 90 + мин. даже не искам да се сещам ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2025 19:48

Eminem написа:
Кой го топли това, да си смазал съперника от владеене на топката, удари, греди, ситуации, корнери, и накрая да не биеш ?

Оф, това клише е толкова глупаво...
А с антифутбол, колко мача ще вземеш и какво ще спечелиш накрая, освен един бахур?
Тука съм съгласен.
Само че "анти-футбола" го играят нашите съперници, не ние.
Макар че, както писАх по-горе, "Морето" и Славия ни взеха по една Купа, след като бяха размазани игрово и в двата Финала ...

Челси също взе цяла КЕШ, с "анти-футбол", при това срещу мега-класни Барса и Байерн ...
Тъй че, монетата има две страни.
Макар... както би се изразил Божинката - >Пак казвам<... Левски снощи съвсем не игра "анти-футбол" !
Да, не бяхме особено креативни, продуктивни и красиви, но си търсехме гола, за разлика от домакините, чиято единствена цел сякаш бе, да ни пречат ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 апр 2025 20:09

Експертизата на феновете какво ще рече, Жадното и Рупанов да ги вземаме ли в Левски, за да порят противниковите мрежи или предпочитаме берачите на памуци? ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 апр 2025 20:18

realno написа:Експертизата на феновете какво ще рече, Жадното и Рупанов да ги вземаме ли в Левски, за да порят противниковите мрежи или предпочитаме берачите на памуци? ;)

Рупанов е с 10 гола, от 23 мача и играе за Септември.

Цангаре е с 6 гола, от 27 мача, а играе за по-добър отбор от Септември.
Познай кой е на 20 години и кой на 26.

Ако се абстрахираш от хомосексуалната си наклонност, с фетиш към чернокожи, кой е по-добре да играе за Левски?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 апр 2025 22:30

tmanolov написа:
Kris_men2000 написа:
Ей слуга сатанинска като чета как пожелаваш смърта на най голямата легенда на Левски ( след ГУНДИ -ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ) след една седмица те виждал като най голямата ку..ва на дяволите в ада. Вземи си повече вазелин по пътя към АДА . Ще ти трябва поне един бидон. ГНУС ПРОДАЖНА.

Явно пак са пуснали нета в психиатрията в асАновград - така става като смесиш лекарствата с алкохол в неделя вечер. За мен си просто забавен (и в двете значение на думата) олигофрен и бъдещ син припок. Бъди здрав, доколкото психическото ти здраве е под съмнение, и не се притеснявай за мен - със сигурност ще надживея и теб, и гъзоликия ти кумир. За съжаление, поради припоци като теб, е възможно да видя и смъртта на любимия ми отбор, което вече би било трагедия...

Ще гледаш собствената си гибел в ада. Ще бъдеш слуга на дявола от Литекс. А за лудите не се притеснявай. Вземи си по голямо огледало около 5 квадрата за да видиш най големият продажен олигофрен в света.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 апр 2025 00:25

Игра,
Челси си взе първата ШЛ без треньор, но с най-силния футболист в света в редиците си по това време. Няма Кристиянки, няма Месита.
Извинявай, но съставът на Челси бе по-класен от Барса и Бавария тогава с 4 английски национала и с най-добрите африкански футболисти и вратар, събрани от Жозе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 апр 2025 00:50

Aronaks написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:

По време на последната титла, спортен дирек беше Дани Бо, а шефа - Батко. Не виждам голяма разлика. По време на първия престой на Мъри - Батков и Сираков. Макар че най-доброто вложение тогава - модерен терен с отопление, не беше идея на никой от двамата. Това, което нямаше при тези два случая са палмите/ББ.
Абе, ние такава пролет май сме нямали с Костов и много други. На Станислав не му позволиха да покаже. В същото време, класата на другите отбори в ПФЛ е такова, че не се знае, знае ли се. Най-добрият коректив е Европа.

Върни се в “Левски”