efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Враца), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Враца), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот Kris_men2000 » 27 юли 2024 00:07

Eminem написа:Тук Майкон трябваше да получи червен картон.

И щеше да си умреш от кеф като припок на финал. НАлииии.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 юли 2024 00:10

Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!

Хайде да не ме нападате за това, че съм изказал обективно мнение.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 27 юли 2024 00:15

Eminem написа:Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!

ТО хубаво да си обективен, ама нищо не каза за волейбола, за спестените картони на врачани, за опитите им за убииства по терена...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 27 юли 2024 00:16

mikata написа:Ще берем доста ядове с по-добрите отбори.

И ти ще си безкрайно щастлив с твоите господари.ЕВАЛА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 юли 2024 00:17

Eminem написа:
groti написа:
Eminem написа:Обективен съм. За действие с цел да ритнеш съперник(и да го направиш), без идея да играеш с топката е червен картон.

Можеше да даде и червен заради неспортсменско поведение, но не беше и неоспорим. Немалко съдии и без да компенсират за дузпата няма да го дадат.

Няма нужда от защита, защото утре ще го направи в Европа. Както се случва с Лудогорец.

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... deo-802091
Я виж хубаво ситуацията, баш неоспорим си е. В студиото правилно казаха, че това, което го спаси е че играчът на Враца веднага стана. Но ВАР къде е, явно е спял.

ВАР си го знаем. А ако ще говорим за спорни положения и влизането на оня от Враца с двата крака, за което получи само жълт картон в Европа го дават червен. Спестена кристална дузпа и втори жълт за очевидната умишлена игра с ръка в нак. поле на същия футболист. Ако трябва да коментираме съдийството - познатата история със слаб съдия и палячовци на ВАР. Но с това вече сме свикнали.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 юли 2024 00:23

skitnik32 написа:

ТО хубаво да си обективен, ама нищо не каза за волейбола, за спестените картони на врачани, за опитите им за убииства по терена...

Ама аз не съм тръгнал да коментирам дали съдията е подпрял някой от отборите, нито съм казал, че недаденият червен картон е повлиял на резултата. Ние пак щяхме да си ги бием.

За дузпата, аз лично не разбрах къде точно се удря топката, но сякаш по-скоро е дузпа.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юли 2024 00:27

alexdb написа:
Eminem написа:
groti написа:
Eminem написа:Обективен съм. За действие с цел да ритнеш съперник(и да го направиш), без идея да играеш с топката е червен картон.

Можеше да даде и червен заради неспортсменско поведение, но не беше и неоспорим. Немалко съдии и без да компенсират за дузпата няма да го дадат.

Няма нужда от защита, защото утре ще го направи в Европа. Както се случва с Лудогорец.

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... deo-802091
Я виж хубаво ситуацията, баш неоспорим си е. В студиото правилно казаха, че това, което го спаси е че играчът на Враца веднага стана. Но ВАР къде е, явно е спял.

ВАР си го знаем. А ако ще говорим за спорни положения и влизането на оня от Враца с двата крака, за което получи само жълт картон в Европа го дават червен. Спестена кристална дузпа и втори жълт за очевидната умишлена игра с ръка в нак. поле на същия футболист. Ако трябва да коментираме съдийството - познатата история със слаб съдия и палячовци на ВАР. Но с това вече сме свикнали.

На Майкон трябва да му обърнат внимание. Има случаи в които ще получи ЧК за това нарушение. При това ще е доста глупав. Пак казвам , че немалко съдии няма да дадат ЧК за това, но във важните мачове от Ебем ти лигата срещу тирето и Разград ще му го покажат от раз. Поведението му беше глупаво и според мен трябва да му издърпат ушите. Иначе да кажем че са ни подпряли при положение че им спестиха дузпа и ЧК преди това е малко "прекалено да се правим на светци". Също и да сме прекалено взискателни в тези мачове. Тук се търси резултат. Нерядко сме губили точки. Много се радвам че бихме па без значение дали сме играли супер красиво. Но! защитата е тегава...
110 години любов!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 27 юли 2024 00:31

Много си честен. Страшен моралист си. Направо ме уби. А нещо за моралната дузпа. Ни вопъл ни стон. Чист комунист червен петолъчков . Голям моралист си когато е на 100% в ущърб и вреда на Левски. Незаменим и мечтан патриот.ЕВАЛА ЕФЕНДИ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 юли 2024 00:36

Kris_men2000 написа:

Много си честен. Страшен моралист си. Направо ме уби. А нещо за моралната дузпа. Ни вопъл ни стон. Чист комунист червен петолъчков . Голям моралист си когато е на 100% в ущърб и вреда на Левски. Незаменим и мечтан патриот.ЕВАЛА ЕФЕНДИ.

Отивай да чакаш на летището двамата бразилци, дето трябваше да дойдат преди седмици.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2024 00:37

Ромито и той. Миналата година се мъчел с тия отбори, само дето първия кръг пак си бихме Локо Сф с амнайси на нула...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”