Eminem написа:Тук Майкон трябваше да получи червен картон.
И щеше да си умреш от кеф като припок на финал. НАлииии.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Тук Майкон трябваше да получи червен картон.
Eminem написа:Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!
Хайде да не ме нападате за това, че съм изказал обективно мнение.
mikata написа:Ще берем доста ядове с по-добрите отбори.
Eminem написа:groti написа:Eminem написа:Обективен съм. За действие с цел да ритнеш съперник(и да го направиш), без идея да играеш с топката е червен картон.
Можеше да даде и червен заради неспортсменско поведение, но не беше и неоспорим. Немалко съдии и без да компенсират за дузпата няма да го дадат.
Няма нужда от защита, защото утре ще го направи в Европа. Както се случва с Лудогорец.
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... deo-802091
Я виж хубаво ситуацията, баш неоспорим си е. В студиото правилно казаха, че това, което го спаси е че играчът на Враца веднага стана. Но ВАР къде е, явно е спял.
skitnik32 написа:Eminem написа:Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!
ТО хубаво да си обективен, ама нищо не каза за волейбола, за спестените картони на врачани, за опитите им за убииства по терена...
alexdb написа:Eminem написа:groti написа:Eminem написа:Обективен съм. За действие с цел да ритнеш съперник(и да го направиш), без идея да играеш с топката е червен картон.
Можеше да даде и червен заради неспортсменско поведение, но не беше и неоспорим. Немалко съдии и без да компенсират за дузпата няма да го дадат.
Няма нужда от защита, защото утре ще го направи в Европа. Както се случва с Лудогорец.
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... deo-802091
Я виж хубаво ситуацията, баш неоспорим си е. В студиото правилно казаха, че това, което го спаси е че играчът на Враца веднага стана. Но ВАР къде е, явно е спял.
ВАР си го знаем. А ако ще говорим за спорни положения и влизането на оня от Враца с двата крака, за което получи само жълт картон в Европа го дават червен. Спестена кристална дузпа и втори жълт за очевидната умишлена игра с ръка в нак. поле на същия футболист. Ако трябва да коментираме съдийството - познатата история със слаб съдия и палячовци на ВАР. Но с това вече сме свикнали.
Eminem написа:Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!
Kris_men2000 написа:Eminem написа:Да си фен на Левски изисква да имаш определен морал и чест!
Много си честен. Страшен моралист си. Направо ме уби. А нещо за моралната дузпа. Ни вопъл ни стон. Чист комунист червен петолъчков . Голям моралист си когато е на 100% в ущърб и вреда на Левски. Незаменим и мечтан патриот.ЕВАЛА ЕФЕНДИ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: anro, olimpi, Венелин и 39 госта