Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dr0w
Контакти:

Re: Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот Dr0w » 19 авг 2016 22:00

THE G.A.M.E написа:
Dr0w написа:
THE GAME точно заради индивиди като тебе имаме нужда да се..."оправяме" Подлъгани от аморалната гнус или евтини дрънкулки ,забравихте ,че си имаме наше ПО-ДОБРО ,както материално така и духовно!Стреми се да ги стигнеш ,неразумни юроде!За такива като тебе е писана История Славяно-българская...Само че тогава лишените от самоуважение ,гордост или просто мозък ,са се прехласвали по гръцките "ценности" ,а сега англо-саксонските.

Ако България имаше повече хора като мен, нямаше да има нужда да се "оправяме", щото лайняните комунета немаше да получат власт.

Ти мене недей ме учи к'во сме имали, щото най-малкото ще ти трябват три живота да достигнеш до информацията, която аз имам като история на България и народа ни.
Точно за това и ти казвам, че историята не е "славЯно-българска", а СЛАВНО-БЪЛГАРСКА.
Аз по педeрастия не си падам, точно за това византийските работи са ми през тура.
Още по-малко пък имам афинитет да славя англо-саксонците, като единствената ми връзка с тях е футболна, симпатизирам на два Клуба от Острова, но по-чисто футболни причини.

Нямам проблем да псувам САЩ и...Русия всеки ден, просто мога да си го позволя. 8-)

Пази ме боже да се опитвам скоро пак да обяснявам нещо на глупак...Дано поне си под 25 годишна възраст ,че да има малка надежда за тебе да схванеш един ден ... Как се пише историята от кого ,как и защо.Как трябва да разсъждаваш САМ ,събирайки пъзела ,сверявайки и обмисляйки логично версиите ,интересите и откровенните измислици.Жив и здрав!:)

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 19 авг 2016 22:07

Е как шепа идиоти?? От сините аз не зная да има не-идиоти.

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот RealMCF » 19 авг 2016 22:08

ММ1914 написа:
RealMCF написа:
Red_Pride написа:Този път от УЕФА вече прекалиха.Защо пък трябва да назкат за Келтски кръст WTF :shock: Колко мача ще накажат Селтик заради хореото с палестински знамена?

Ти келт ли си, немец ли си, англосакс ли си? Толкова ли сте скопени във въображението, че не можете да измислите нещо автентично левскарско и красиво, без да копирате идиоти, с които нямате нищо общо, а дори и ви/ни презират? Ганьо все си остава Ганьо - независимо дали ще си рисува свастики, келтски, тюркски, непалски или каквито и да е символи, така че имайте сега доблестта - да, вие, "феновете" чуждопоклонници, изрисувани с чужди простотии, да съберете парите и да ги платите, за да не страдат клубът, отборът, привържениците и симпатизантите му!

Тъпчо, сега обяснявам защо си тъпчо. На сватбената дреха на цар Калоян има свастики, колко да ни е чужда свастиката? Влез в линка който е пуснал капитана, забранен е знакът на рода Дуло. Пак ли е чуждопоклонничество това?

Вдлъбнатчо, сега обяснявам защо си вдлъбнатчо. Първо - зарева за нещо келтско, сякаш е от дядо ти! Второ: на сватбената дреха на крал (Кало или Скило, без значение) Йоан може да има свастики (понеже и той е обичал модата, а свастиката е бил разпространен символ в много култури, включая и славянската, където явно я е съзрял споменатият представител на куманската династия), но така или иначе тоя символ е опозорен от едни централноевропейски идиоти и вие го разнасяте именно като такъв (което не е тайна!), а не понеже е бил моден елемент на нечия дреха! Знакът на рода Дуло не знам защо са го забранили, може би имат нещо против тюркските символи въобще (какъвто е тоя на Дуло, Кайъ или на Сдружение "Алтай" - все тая)! Апропо, ти виждал ли си през Възраждането, когато е живял патронът на клуба, да са рисувани свастики или символа на Кайъ (Дуло), или не е бил останал и спомен (защо ли?!) от тия чужди на земята ни неща? Всичко това настрани, попитах - скопено ли ви е въображението, та не можете да измислите нещо оригинално, красиво и незабранено? А, вдлъбнат? И пак - след като тия простотии са забранени, а вие ги разнасяте, знаейки за забраната им, ще платите ли глобата, за да не страда клубът?
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 19 авг 2016 22:11

galin56 написа:
ralka_levskarka написа:
korteneca написа:
ralka_levskarka написа:И аз така казвам, НО:

[offtopic]Изображение[/offtopic]

О, да... Четох много такива изказвания във фен страниците. Имаше един, който беше написал, че точно тези със знамената и нацистките символи са най-големите фенове на отбора. Те са гласът на сектора, а останалите семкаджии. Изобилие от глупости се пишат. Ние сме Левски и УЕФА трябва да се съобразява с нас. Това също май го мернах някъде. :(

То така е винаги, имаме се за едва ли не богопомазани и това ме дразни. И това, колко били дали, какви хореографии правели, само те ли дават? А хората, които пътуват до София? А тези, които си плащат билета, докато други си редят великата хореография и вземат по едно безплатно билетче? На балами ли ни правят? А тези, които си купуват артикули постоянно въпреки че са толкова скъпи, според мен, поне? А когато пускахме в урната? Ще ми казва той колко много били дали, дават само глоби.

Абе хора не се хабете, докато са такива футболните закони така ще бъде. Докато не се търси на лична отговорност, а не да плаща клуба ще е така. Не може аз да си правя нещо, да плаща за това друг и после да очакват аз да не правя същото. Последното е случката от Лудогорец. Някакъв си решава да залее с вода треньора на гостите и после Домусчиев плаща 2000лв. А даже му се знае и името на този. Я да ги плати той тия 2000 лева(както и е редно според мен) и да го видя следващия мач дали ще залее някой(да не говорим, че трябва да му забранят и достъпа до мачовете). Та така, разковничето е в личната отговорност, а не масова безотговорност.

Браво!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 19 авг 2016 22:15

MAXIMUS написа:
Highlander написа:Закона си е закон и трябва да се спазва. Не разбирам само защо нацистките символи са забранени, а комунистическите и американските са широко разпространени, дори се продават като сувенири по цял свят. Няма никаква логика в това нещо. Друг е въпроса, че в тия знамена и тениски не виждам нищо нито нацистко, нито расистко. Пак ми мирише на як двоен стандарт. То понеже сме толкова толерантни, скоро в Европа исляма ще е основна религия, а белите хора ще са малцинство.

Защо не се опиташ другата седмица да влезеш с подобни тениски и знамена на някой мач в Германия, Италия или Англия ? Ще влезеш ама знаеш ли къде !? В затвора. Абе на вас ви се вижда шега работа, ама тези номера минават само на село.Имайте малко уважението към милионите руснаци, англичани, американци, французи....които са си дали живота за да не се кланяме днес пред такива свастики и кръстове !

В Италия често влизат с такива знамена и тениски между другото. А иначе там мисленето вече им е друго, в тези държави, които си изброил. Комунистическите режими са избили толкова хора, колкото са убитите през ПСВ и ВСВ умножени по няколко пъти. Американците са избили населението на цял един континент и са основен поддръжник на диктаторски режими и терористични групи . Обаче е готино да идеш на финал на ШЛ Челси - Ман. Юн. с тениска и фуражка със сърп и чук и КГБ е готино. Всеки път, когато хората в Европа и България се опитат да предприемат мерки с цел съхраняване на своя национален облик, религия, език, обичай моментално им се отправят обвинения, че са неонацисти. В наше време, самото съществуване на национална държава от бялата раса е под въпрос, защото стотици хиляди азиатци и африканци нахлуват всеки ден в Европа. Това, което Чингиз хан, Тамерлан и арабските и турски орди не успяха да направят, сега го правят европейските "лидери" - каква ирония, нали. Всички страни в Европа, включително и ние сме поставени пред голяма опасност и ако потока на турци, араби и африканци не секне, нашата раса просто ще изчезне и това всеки с грам мозък го вижда. Но какво се случва, когато хората по стадионите покажат някакво несъгласие относно расовия проблем, който унищожава бялата раса? Задниците от УЕФА и ФИФА ги обвиняват в расизъм и нацизъм. Стадионите се затварят, поставят се огромни парични глоби! А проблема си остава, Европа изчезва, но явно някой точно това иска.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 авг 2016 22:16

Относно схвастиката(не защитавам никого!):
-едни се кичат червени петолъчки на фанелките
-други се кипрят с полумесец и звезда на тях
-трети си имат запазената марка ционистка звезда

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 авг 2016 22:24

ralka_levskarka написа:
ММ1914 написа:Ралке, не ги защитавам, но някога хорео редила ли си? Правила ли си? Това си е труд, много от момчетата които го правят влагат по цели дни в това. Определено един или повече дни труд струват повече от 10-15 лева. Аз съм помагал за хореография, рядко, но се е случвало. С карта съм и ми е все тая дали ще ме пуснат, вместо това винаги пускаме някои от малките които нямат пари. Не съм от СЗ, те с хореография не се занимават от много време. За Юбилея сме дарили 1000, много малко толкова сме могли толкова сме отделили. Не всички организирани са идиоти.

Знам как се реди, спокойно, но мога да ти кажа, че когато от Търново ходех на мач не ми излизаха нещата за 10-15 лева и това, че си наредил хорео и то, след като не си отишъл на даскало, не те оправдава.

Леко не съм на възраст за даскало, а в събота и неделя - май няма даскало а?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 авг 2016 22:27

Келтския кърст не е нацистки символ ! Уефа са тъпуни.
Свастиката е древен знак и значеше нещо за слънцето по някакви древни азиатски обичаи и това е доказано, защото тия с дръпнатите очи са си рисували свастики още преди Хитлер да е бил роден.
А колкото до орела, тия от уефа могат утре да решат за цензурират емблемата на Лацио.

И не на последно място това са около 3000 човека от цяла България, които ходят в сектор Б редовно и последното което са е нацисти, просто незнам що така са решили да се изявават, ама всеки луд с номера си.
[center]Levski & Lazio[/center]

ММ1914
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот ММ1914 » 19 авг 2016 22:28

RealMCF написа:
ММ1914 написа:
RealMCF написа:
Red_Pride написа:Този път от УЕФА вече прекалиха.Защо пък трябва да назкат за Келтски кръст WTF :shock: Колко мача ще накажат Селтик заради хореото с палестински знамена?

Ти келт ли си, немец ли си, англосакс ли си? Толкова ли сте скопени във въображението, че не можете да измислите нещо автентично левскарско и красиво, без да копирате идиоти, с които нямате нищо общо, а дори и ви/ни презират? Ганьо все си остава Ганьо - независимо дали ще си рисува свастики, келтски, тюркски, непалски или каквито и да е символи, така че имайте сега доблестта - да, вие, "феновете" чуждопоклонници, изрисувани с чужди простотии, да съберете парите и да ги платите, за да не страдат клубът, отборът, привържениците и симпатизантите му!

Тъпчо, сега обяснявам защо си тъпчо. На сватбената дреха на цар Калоян има свастики, колко да ни е чужда свастиката? Влез в линка който е пуснал капитана, забранен е знакът на рода Дуло. Пак ли е чуждопоклонничество това?

Вдлъбнатчо, сега обяснявам защо си вдлъбнатчо. Първо - зарева за нещо келтско, сякаш е от дядо ти! Второ: на сватбената дреха на крал (Кало или Скило, без значение) Йоан може да има свастики (понеже и той е обичал модата, а свастиката е бил разпространен символ в много култури, включая и славянската, където явно я е съзрял споменатият представител на куманската династия), но така или иначе тоя символ е опозорен от едни централноевропейски идиоти и вие го разнасяте именно като такъв (което не е тайна!), а не понеже е бил моден елемент на нечия дреха! Знакът на рода Дуло не знам защо са го забранили, може би имат нещо против тюркските символи въобще (какъвто е тоя на Дуло, Кайъ или на Сдружение "Алтай" - все тая)! Апропо, ти виждал ли си през Възраждането, когато е живял патронът на клуба, да са рисувани свастики или символа на Кайъ (Дуло), или не е бил останал и спомен (защо ли?!) от тия чужди на земята ни неща? Всичко това настрани, попитах - скопено ли ви е въображението, та не можете да измислите нещо оригинално, красиво и незабранено? А, вдлъбнат? И пак - след като тия простотии са забранени, а вие ги разнасяте, знаейки за забраната им, ще платите ли глобата, за да не страда клубът?

Я ми посочи, къде съм ревал за нещо келтско? Слепец, как ти се казва кучето? Какво значи вие бе боклуче? Обяснил съм не нося забранени символи, нито на стадиона нито в ежедневието. Когато искам да се ебавам излизам с тениска на KISS или с такава на MOTORHEAD, символите са там, но тогава никой не ги забелязва и не са забранени. Няма вие глупако, аз отговарям само за собствените си действия.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 авг 2016 22:29

ММ1914 написа:
ralka_levskarka написа:
ММ1914 написа:Ралке, не ги защитавам, но някога хорео редила ли си? Правила ли си? Това си е труд, много от момчетата които го правят влагат по цели дни в това. Определено един или повече дни труд струват повече от 10-15 лева. Аз съм помагал за хореография, рядко, но се е случвало. С карта съм и ми е все тая дали ще ме пуснат, вместо това винаги пускаме някои от малките които нямат пари. Не съм от СЗ, те с хореография не се занимават от много време. За Юбилея сме дарили 1000, много малко толкова сме могли толкова сме отделили. Не всички организирани са идиоти.

Знам как се реди, спокойно, но мога да ти кажа, че когато от Търново ходех на мач не ми излизаха нещата за 10-15 лева и това, че си наредил хорео и то, след като не си отишъл на даскало, не те оправдава.

Леко не съм на възраст за даскало, а в събота и неделя - май няма даскало а?

Че то не се реди само събота и неделя. Въобще не ме интересува какво правят, за мача с Марибор отивам специално до София с преспиване и за 2 дни, няма и толкова, харча 50 лева и ще ми зее той насреща колко незначителна съм била. Я да бягат оттука, че ми писна вече. Ми дай като правят хорео да взривят стадиона тогава, нали са най- големите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”