THE G.A.M.E написа:Dr0w написа:
THE GAME точно заради индивиди като тебе имаме нужда да се..."оправяме" Подлъгани от аморалната гнус или евтини дрънкулки ,забравихте ,че си имаме наше ПО-ДОБРО ,както материално така и духовно!Стреми се да ги стигнеш ,неразумни юроде!За такива като тебе е писана История Славяно-българская...Само че тогава лишените от самоуважение ,гордост или просто мозък ,са се прехласвали по гръцките "ценности" ,а сега англо-саксонските.
Ако България имаше повече хора като мен, нямаше да има нужда да се "оправяме", щото лайняните комунета немаше да получат власт.
Ти мене недей ме учи к'во сме имали, щото най-малкото ще ти трябват три живота да достигнеш до информацията, която аз имам като история на България и народа ни.
Точно за това и ти казвам, че историята не е "славЯно-българска", а СЛАВНО-БЪЛГАРСКА.
Аз по педeрастия не си падам, точно за това византийските работи са ми през тура.
Още по-малко пък имам афинитет да славя англо-саксонците, като единствената ми връзка с тях е футболна, симпатизирам на два Клуба от Острова, но по-чисто футболни причини.
Нямам проблем да псувам САЩ и...Русия всеки ден, просто мога да си го позволя.
Пази ме боже да се опитвам скоро пак да обяснявам нещо на глупак...Дано поне си под 25 годишна възраст ,че да има малка надежда за тебе да схванеш един ден ... Как се пише историята от кого ,как и защо.Как трябва да разсъждаваш САМ ,събирайки пъзела ,сверявайки и обмисляйки логично версиите ,интересите и откровенните измислици.Жив и здрав!:)