Наско Сираков отново на Герена!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Наско Сираков отново на Герена!?

Мнениеот wilge » 02 май 2016 09:45

Хора, не се хабете. Каквото и да е, решението е взето. От хората с реална власт в клуба. И на мен ми се иска да има някакво решение от рода- като израз на признание за добре свършена работа (стабилизиране на отбора) сегашното ръководство остава, Наско става нещо като генерален директор, свързващо звено между собствениците и служителите на заплата. Той да представлява Левски пред БФС където несъмнено има много силни позиции и безспорен авторитет (настоящият го нямат за нищо там), да има контролни функции без ограничения, да взема управленски решения и да носи пряка отговорност за тях. На негово пряко подчинение да са всички ресорсни директори в Левски- спортно- технически, финансов, маркетингов, административен и директор на ДЮШ. Колкото повече легенди толкова по- добре за клуба. Така Адениджи, Нар и Менголо ще са наясно част от какъв са. Едно е да тренираш и играеш пред погледа на бронзов медалист от световно първенство, друго и пред някой който е изгонен безславно от нискоразряден, макар и западноевропейски отбор. Едно е да застанеш пред авторитет, друго е да се подчиняваш някому само защото е директор.
Но съм наясно, че това няма как да стане. Само ми се иска. Но това ми мнение, както и всички ваши, няма да бъде взето под внимание. Решението е взето и за сега не се оповестява тъй като още не му е дошло времето. Само се подхвърлят трохи на медиите да подготвят обществената нагласа.
ПП. Моля, някой знаещ нека каже ако ЦСКА вземе купата, ние действително ли почваме от втория кръг на ЛЕ? При условие, че запазим втората позиция, в което не се съмнявам. И какъв ни е коефициента към настоящия момент?

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 02 май 2016 10:03

Защо никой не се сеща за звездните трансфери по остта Славия – Левски, Гонзо трябва да е директор в Левски още пет сезона, за да изравни "резултата" с Наско :(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 май 2016 10:12

Когато говорим кой какви играчи е докарал в Левски трябва да знаем,че условията са били различни. Едно да водиш ирачи при финансов рай и плащане на трансфеи, друго е при нямане на пари. По - голяма е вяроятността да доведеш недоразомения когато нямаш пари и са свободни агенти. Сираков се провалял когато Левски е имал пари, което е по - лошо, но не е срамно да не сполучиш с футболист когато нямаш пари и търсиш свободни агенти. При тези условия смятам, че Гонзо се е справил прилично. Равностойни сме като игра на Лудогорец и дори стоим по- добре на терена в последните кръгове. За това ръководството на Левски длъжно да уважи труда на Гонзо и Стоев, защото работиха при трудни условия, за които вина имат и те.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 02 май 2016 11:45

Наско-директор и Кокала треньор-това би била смъртоносна комбинация,титлите и купите буквално ще валят,сами ще идват на "Герена". Мечтая за този тандем от много години,и ако Тонев ги събере двамата в Левски,ако ще само това да направи,ще остане в историята като един успешен ръководител! А няма никакви съмнения че Наско и Кокала ще се сработят-те са заедно от юноши.Най-голямата грешка на Батков бе че изгони Велев който ни направи шампиони,под влияние на "моралния" Гонзо,и една групичка наркомани от пишман-феновете.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 02 май 2016 13:19

iliev72 написа:Йоканович не е уволнен от Уотфорд , а не разбраха за заплата и напусна. Мисля , че има голяма разлика от това да те уволнят и да си тръгнеш защото не сте се разбрали за парите които да получаваш.
За Макаби нямам идея как стоят нещата , но не бих се учудил да стоят по същият начин. Йоканович се е доказал , че дори без да прави селекция постига резултати.Може само сега с Фулъм не му се получава.
Замислете се дали неговото уволнение е било правилно. Нормалните отбори ползват легендите да бъдат емисари или нещо друго с което да рекламират отбора и да трупат привърженици.
Аз нещо такова не виждам да се прави с Наско , Ники и другите които влизат в графа легенди.

Йоката е имал договор с Макаби ако отбор от Англия отправи оферта към него да се заплати клауза от 400 000 паунда и Фулъм са я платили . В открито писмо той благодари на Жорди Кройф и феновете за разбирането .
Друг е въпроса , че Фулъм имат някаква забрана за трансвери на футболисти и основното , което шефовете изискваха от него е да спаси отбора в Чемпиъншип и той отново го направи ! Изпълни това което се иска от него, за ужас на Вальо Грънчаров и още няколко "капацитети" в родната псевдо журналистика.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 май 2016 14:21

Не следя отблизо Йоканович , но след случка с Левски и след това Уотфорд за мен беше ясно , че тогава проблема не е бил е Йоканович.
Не съм следил какво точно се е случило с Макаби и сега Фулъм , но явно човека си разбира от работата.Явно някой в Левски въобще не си разбира от работата.
И не разбирам защо някои фенове не вземат да си признаят , че това е сериозна грешка на хората които тогава са взимали решенията в Левски.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 май 2016 16:00

iliev72 написа:Не следя отблизо Йоканович , но след случка с Левски и след това Уотфорд за мен беше ясно , че тогава проблема не е бил е Йоканович.
Не съм следил какво точно се е случило с Макаби и сега Фулъм , но явно човека си разбира от работата.Явно някой в Левски въобще не си разбира от работата.
И не разбирам защо някои фенове не вземат да си признаят , че това е сериозна грешка на хората които тогава са взимали решенията в Левски.

Бих те поправил само, че Йоканович се раздели с Уотфорд, защото от клуба искаха по-опитен треньор и не вярваха, че Йока ще се справи със задачата "Висша Лига". Човекът си разбира от работата, но в А група не става! Тук идват фуболистите и им трябва време, за да се адаптират, да свикнат на стила на игра на отбора и първенството. Сякаш ние тук сме някакви професори и играем с квадратни топки. Всеки път се оправдаваме с това, че играчите не са свикнали, че им трябва време и т.н. Никога не търсим причината за слабото представяне у тях, а винаги в треньора! А никой не признава, че взимаме абсолютни некадърници- и в тактическо, и във всяко друго отношение! :oops: И това е във всички отбори в А група. Няма как да вземеш класен играч и да очакваш от него чудеса, след като видиш какво е нивото в групата. Никой сериозен футболист няма да дойде да рита тук, а пък и да има умения, то бързо се превръща в посредствен играч от родната първа дивизия. Същото е и с треньорите. Мъри, Йоканович, Херо, Петев, Пенев и други не са лоши треньори, но в България не им се получава. Защо ли ?! Ми защото играчите са абсолютни селяни, те нямат дисциплината, в родното първенство неудобният треньор се бойкотира и за 2-3 мача е аут! Случвало се е и в други първенства (справка Челси), но в България това се случва всеки сезон! Абсолютна футболна джунгла сме. Качествени треньори и да дойдат ще бъдат изритани след няколко месеца. Играчите не обичат да им се дава зор, да ги мъчат с яки тренировки, тичане, тактики и т.н. По-лесно е да дойде някой като .... айде няма да казвам имена, че да не засегна някого, който ще е по-снизходителен, ще пуска играчите почивка, ще се държи и той проЗташки и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2016 16:20

Наско Сираков е безспорен авторитет и жива легенда на Левски, дал е много, а като всеки човек дал много на дадена кауза, има право и да вземе малко повече. Но и аз ще се присъединя към мненията, че е доста противоречива личност, да не говорим, че тогава и времената, а и самият футбол в България бяха на доста по-различно ниво. За себе си опитвам да помня такъв тип хора само с добро, глупаво е да делим нашите на повече и по-малко заслужили, просто в даден момент от вековната ни история всеки е бил една своеобразна частица в огромния син пъзел и няма човек, който би предвидил какво би или не би станало ако друг човек е заемал същото място към дадения момент. Вълкът заслужава своето почетно място в ложата и само там, засега...
Казвам засега, защото според мен в момента не е разумно да се правят рокади по високите етажи, ако ще и самият Бекенбауер да се цани за ръководен пост в Левски. Май доста от вас забравиха какво ни костваше борбата около смяната на собствеността, сформирането на нов и работещ УС, свитите бюджети, строежът на сектор А, неприетите оставки и т.н. А всичките интриги около това? Че то ние година и кусур не говорихме за футбол тук във форума, а за директори, шефове, отговорности, пари, идеи, мнения, храчки на свои и чужди, айде няма нужда да минавам пак по този път. Сега-засега имаме приличен и перспективен отбор, прилични финанси, нов и уникален по рода си за България сектор, знае се най-сетне кой какво прави в Левски и в най-общи линии се забелязва лек, но цялостен прогрес. Та в този ред на мисли, едно евентуално назначение на Сираков много или малко ще разбие спокойствието и в първия отбор и в клуба като цяло, така че това би бил глупав ход, особено преди началото на европейските турнири и новата лига, както и да се казва тя. Може би след година-две, сега не е разумно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2016 16:32

iliev72 написа:Не следя отблизо Йоканович , но след случка с Левски и след това Уотфорд за мен беше ясно , че тогава проблема не е бил е Йоканович.

Към онзи момент и към онези минали обстоятелства погледнато отстрани вероятно е било грешка, но в дългосрочен план няма за какво да съжаляваме, поне аз не смятам да го правя.
И ще ти кажа защо: По мои наблюдения някъде в онзи период започнаха първите сериозни маневри около смяната на собствеността в Левски и след като превъртя няколко месеца напред, ще те препратя към седмиците, в които треньори и играчи ходеха с празни (но прибрани! ) джобове. А да, също така и някои футболисти си набиха камшика. Не ги виня, тяхна си работа. Това, над което искам да се замислиш е дали Йоканович щеше да работи при тези условия, ако хипотетично приемем, че беше останал в Левски? Едва ли. По-важното е, че смяната на собствеността приключи,което към онзи момент беше приоритет номер едно за нас. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 май 2016 17:22

Tristann не ми се спори за нещо което е само хипотетично. И вече ми писна да чувам думите на очиларката в устата на всеки който се пише левскар(с малки изключения).
Тодоре много си близко , но пропускаш един съществен факт. Повече си плащат за да са в Левски и смятат , че всичко им е позволено. Казвам го защото 2 пъти седмични ги виждам тези разглезени хлапета на Раковски.
И това глезене започва от самото начало. Преди време всяка събота засичах една хлапе с майка си да го тренира един тип в залата на МГУ. И тъй като си плащаха за тази тренировка хлапето си правеше какво си иска , а не каквото му казва треньора. И на Раковски предполагам е същото защото виждам как ги карат с джипове и седят през цялата тренировка и наблюдават как треньора се отнася с хлапето им. И после се чудим защо играчите са разглезени и не се раздават на терена. Защо още на 17-19г в другите държави са готови за големите първенства , а нашите и на 25-27г им трябват поне 6 месеца физическа подготовка, а за другата няма смисъл да говорим.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Левски”