Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT

Мнениеот modor » 02 ное 2015 16:48

PSvilenov написа:Колеги , ще помоля тези които гласуват за играч на мача в мачовете на Левски да не си давате гласовете за Краев. Тоя лигльо са пак взе награда и пак ще си поверва че е изиграл добър мач . 3те точки са важни , вторият ни гол е абсолютно нередовен , дузпа според мен има

Моя глас отиде за Прохазка. И бях доста изненадан от по-високия процент в полза на Краев. Дано този път тази награда да му вдъхне повече респект.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 02 ное 2015 16:50

Честита победа! :)

[offtopic]Радващо е да се гледа мъката в червено и техните разновидности в жълто, оранжево и зелено след всяка една победа на Левски![/offtopic]
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 ное 2015 16:50

майсторска победа за Левски , радвам че не подцениха Монтана както и бях предупредил преди няколко дена, второто полувреме много хитро ги дръпнахме в нашата половина и ги хванахме на конти и така падна и втория гол . Краев си е направо класа, много израства !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 ное 2015 16:53

Факт е, обаче че играчът на мача е Краев, независимо кой как е гласувал. Прохаска е след него, защото в крайна сметка трябва и ефективност

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 ное 2015 16:55

Набирате скорост. Важни 3 точки. Редовността на головете в случая .... няма значение ;)

ПП: Божо Краев - национал!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 02 ное 2015 16:57

modor написа:
PSvilenov написа:Колеги , ще помоля тези които гласуват за играч на мача в мачовете на Левски да не си давате гласовете за Краев. Тоя лигльо са пак взе награда и пак ще си поверва че е изиграл добър мач . 3те точки са важни , вторият ни гол е абсолютно нередовен , дузпа според мен има

Моя глас отиде за Прохазка. И бях доста изненадан от по-високия процент в полза на Краев. Дано този път тази награда да му вдъхне повече респект.

Аз гласувах за Георги Костадинов . Страхотно изостряше атаките на няколко пъти. Може би най-интересният футболист, особено първото полувреме . А за Краев силно се съмнявам . Пак ще си повярва, че е голям талант , пак с дъвката в устата и ще ръси глупости колко било готино да си на първо място .

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 ное 2015 17:00

Божката Краев за Стоев за това ,че му викал по време на мача : " той не ми се кара , той ме учи " ! това може да каже само едно умно и интелигентно момче и истински професионалист какъвто е Краев, нека да е жив и здрав и да продължава да радва всички българи с играта си !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 ное 2015 17:07

Добра победа, но бихме с малко с оглед на превъзходството, което имахме.

Мисля че отказахме домакините рано-рано да търсят победата, просто тотално смазване в центъра на терена и за монтанци остана единствено да се надяват, да не отбележим.
В интерес на истината имахме късмет с дузпата ( не че я нямаше, напротив, кристална ) ... Пашев подходи аматьорски и можеби се надяваше, че реферът няма да посмее да свири видяното точно в такъв момент от двубоя.
Но ако не бяхме били това щеше да е несправедливо с оглед на представянето на двата отбора.
Освен това трябва да отбележим, че този път имахме достатъчно голови положения, но и вратарят на Монтана се представи добре.

Няма кой-знае какво толкова да се разисква, повече искахме победата и желанието ни респектира сериозно домакините.
Логични и по-важното - заслужени 3 точки.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 ное 2015 17:11

Важни 3 точки .Сега чакаме и Локо Пд да направят нещо и нещата стават перфе . 8-)

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 02 ное 2015 17:26

Добра победа на труден терен срещу неудобен противник.

Дузпата е безспорна - закъсняла намеса на бранител, който не си е покрил човека навреме. Радващото е поредната суха мрежа.

Вторият гол може и да се отмени, но пък се печеше. С оглед на пропуснатите положения заслужена победа, а квичът от противниковите отбори е музика за ушите ми.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”