КОЙ отбор ще подкрепяте?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Re: КОЙ отбор ще подкрепяте?

Мнениеот RealMCF » 17 юни 2015 14:21

Avanti_Ragazzi написа:
River Plate написа:Не сте броили титлите на Спартак Сф за свои, защото нямат такива. А защо си броите титлите на Левски-Спартак?

Пак си неподготвен?

Спартак София има купа на България, но никой от нас не я брои! Предшественика на Спартак (по вашата логика) ФК-13 също има 2 купи на България, но и тях никой от нас не ги брои!

Изпревари ме... :) Да уточним за незапознатите: "Спартак" (Сф) има Купа на Съветската армия (1968), а през 1938 и 1940 (като ФК'13) печели Царската купа. Т.е. има 3 национални купи (независимо как са се наричали през времето), както и 2 втори места в шампионата - 1951 и 1952. И, разбира се, не сме ги броили никога - нито ние, ние истинските футболни статистици!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 17 юни 2015 14:27

Onze_dOr написа:Много наслоена с години комплексарщина. Саме едно ще ви кажа сини фенове, ако ролите се разменят(фалит) след година или две, със сигурност няма да влизам и коментирам по 1000 пъти на ден вашите проблеми! Проблемите на "Левски" никога не са били и никога няма да бъдат МОЙ проблем.
Ако само можехте да се видите отстрани- колко жалки и страхливи изглеждате в очите на всички ни :!:

п.п. След някой- друг месец, като припознаете финансовия тандем ББ- Д10П, ще ви напиша само едно кратко: Казах ли ви!
==================================================
"
Случаят ви е уникален, затова вътрешно знаете истината, но се опитвате да припишете на други това, което ви е страх да си признаете!"

Отново и отново и отново, синя демагогия. Трабзонспорт, прави това, което прави ЦСКА в момента- 2011,2013 и 2014 година, три пъти за 4 години, но феновете му не са намалели!
Лех(полския Васил Левски ) Познан, прави преди 5 години същото- феновете си остават, отличията също- името е КК Лех Познан!
Давам само два примера, за да ги проверите по- лесно, да ми пишете на лични! Да не забравите, разбирачи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако Трабзонспорт ви е мерило ок....
Въпроса е ти днес на кой отбор си фен?на Литекс или на ЦСКА?Интересува ме днес.Не утре,Не след 10 години?ДНЕС!!!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 17 юни 2015 14:37

Ти си припознавай, когото искаш- НЕ ХОДИ на дербито!!!
Аз съм от ЦСКА и ЦСКА може да погълне(при желание от двете страни), когото си поиска с изключение на "Левски"( еднакво значими са за футбола ни) и пак ще си е ЦСКА!
Ако днес обединят :) Министерството на финансите и Банков надзор, и създадат Министрество на Финансите и банковите операции, дали няма да си остане МФ?!? Имаме подобен аналог с "Младежта и спорта"!
ЦСКА и (колкото и да не ми се иска) "Левски", са институции в българския футбол, и няма как просто да ги "закрият"!!!

п.п. И това го пиша с горчивина:
Защо да не са ни мерило Лех и Трабзон, и Държавите им са 100 пъти повече държави от нашата, и за законите им може да се каже същото....... а, ФУТБОЛА ИМ е 500 години пред нашият!
Последна промяна от Onze_dOr на 17 юни 2015 14:40, променено общо 1 път.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 17 юни 2015 14:37

1977 написа:
Onze_dOr написа:Много наслоена с години комплексарщина. Саме едно ще ви кажа сини фенове, ако ролите се разменят(фалит) след година или две, със сигурност няма да влизам и коментирам по 1000 пъти на ден вашите проблеми! Проблемите на "Левски" никога не са били и никога няма да бъдат МОЙ проблем.
Ако само можехте да се видите отстрани- колко жалки и страхливи изглеждате в очите на всички ни :!:

п.п. След някой- друг месец, като припознаете финансовия тандем ББ- Д10П, ще ви напиша само едно кратко: Казах ли ви!
==================================================
"
Случаят ви е уникален, затова вътрешно знаете истината, но се опитвате да припишете на други това, което ви е страх да си признаете!"

Отново и отново и отново, синя демагогия. Трабзонспорт, прави това, което прави ЦСКА в момента- 2011,2013 и 2014 година, три пъти за 4 години, но феновете му не са намалели!
Лех(полския Васил Левски ) Познан, прави преди 5 години същото- феновете си остават, отличията също- името е КК Лех Познан!
Давам само два примера, за да ги проверите по- лесно, да ми пишете на лични! Да не забравите, разбирачи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако Трабзонспорт ви е мерило ок....
Въпроса е ти днес на кой отбор си фен?на Литекс или на ЦСКА?Интересува ме днес.Не утре,Не след 10 години?ДНЕС!!!

Тоя въобще на засужава да го бръснеш за жив, а ти му отговаряш :) Първо Трабзонспорт имат лиценз за турската лига и се опитват да сменят дружеството за да прецакат кредиторите, и като даваш тоя пример бъди коректен и довърши цялата история по този казус ;) А именно миналата година Уефа ги наказа и върнаха старото дружество и пак си дължат всичките пари!!!Абсолютно нищо общо със комедията, която се разиграва сега.И чорбари разберете, СЛИВАНЕ НЯМА(!!!) просто Литекс си сменя името.....а това, че се отричате от закъсалия ви отбор още преди да е закрит говори за морала ви ;) Подкрепяйте Литекс София, за мен дерби с ЦСКА вече няма ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 17 юни 2015 14:39

Onze_dOr написа:Ти си припознавай, когото искаш- НЕ ХОДИ на дербито!!!
Аз съм от ЦСКА и ЦСКА може да погълне(при желание от двете страни), когото си поиска с изключение на "Левски"( еднакво значими са за футбола ни) и пак ще си е ЦСКА!
Ако днес обединят :) Министерството на финансите и Банков надзор, и създадат Министрество на Финансите и банковите операции, дали няма да си остане МФ?!? Имаме подобен аналог с "Младежта и спорта"!
ЦСКА и (колкото и да не ми се иска) "Левски", са институции в българския футбол, и няма как просто да ги "закрият"!!!

Абе човек, ти добре ли си?!Кого поглъщате, не ни карай да се смеем, моля те ;) Тук сливане няма!!!Това е все едно Домусчиев да прекръсти Лудогорец на ЛЕвски и да кажем, че сме ги погълнали и да ги подкрепяме :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 14:40

Левски не е закриван и обединяван с никой нито преди 9-ти Септември, нито в новата епоха след комунизма, там е разликата!

Какво е ставало през комунизма е било решавано не от самите клубове, не от техните почитатели а директно от горе? Докато сега сме демокрация и тези времена трябва уж да са минало. А сега това не зависи от партията майка, а от самите клубове. Те са тези които решават сами дали да нарушат морала или не!

Да не мислиш, че верно някой от феновете на Шипка и АС-23 са искали Чавдар. Че някой от феновете на Раковски и ФК-13 са искали Спартак? Че феновете на Тича и Владислав са искали Черно Море. Че отборите влияни в ПСК Левски, Славия 45 и Локомотив София са искали да се влеят в тях? Нима някой е искал Левски и Спартак да се обединят, нима някой е искал Ботев и Спартак Пловдив да се обединят! Или пък Червено Знаме и Септември са изгаряли от желание ЦСКА да ги претопи? Що за глупости пишеш?

Нима Чавдар не е обединяван със Септември, после ЦСКА с Ботев и Черно Море за да участва в А група, след което с Червено Знаме, после отново със Септември, след което е закрита през 1985 и се създава ЦФКА Средец? Нима аз съм писал някъде, че ЦСКА е клуб на 30 години а не на 67, или по-малко заради всички тези сливания, вливания и обединения!

Само, че другарю между обединение, вливане, сливане от една страна и преименуване от друга, разликите са космически!

В ПСК Левски са обединени и ПСК но и Левски. И този клуб е играел с цветовете и емблемата на Левски, както и с играчи от Левски! Освен това в първенството на София клубът играе в Елитната дивизия. А за разлика от Левски, ПСК е бил клуб от втора дивизия ако не знаеш?

В Левски-Спартак също се обединяват двата клуба от София, а не Левски Кюстендил и Спартак Пловдив? Цветовете са сини, стадиона е този на Левски открит 6 години по-рано, там са и най-добрите играчи на Левски. Като обединението е на полусезона и отбора взима актива на Левски София в А група, а не на Спартак?

При Витоша е същото нещо, Левски-Спартак е закрит но се появява нов отбор на същия стадион, със същите цветове, със същите играчи и то на мястото на Левски-Спартак в А група, не на Карпачев Ловеч! Не става дума за сегашната Витоша Бистрица нали така?

Когато нещо се слива, влива или обединява то наследява и пасивите и активите. Няма как Монтана да стане Левски, само защото изведнъж някой реши да ги прекръсти на Левски! А ако не можеш да направиш разлика, между обединение, сливане, вливане и преименуване, значи не мога да ти помогна?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 17 юни 2015 14:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 17 юни 2015 14:43

Прав си, Монтана няма как, защото е общински/държавен, а никой от А група не би се жертвал за "вторите по многобройност, след християните в България"!

И понеже не ми се спори с вас.... няма и смисъл(Виж ми подписа и аватара), ви оставям на комплексите ви, а на есен като ви напълним мрежата, се успокоявай, че "Литекс" го прави! Като споменах "Литекс" това е фирма за сокове, нали така?!? Отг. не искам. Дали броите титлите в баскетбола на ЛУКОЙЛ- АКАДЕМИК(Правец), като титли на Академик София, защото БФБ ги брои, МФБ- също!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 17 юни 2015 14:48

Onze_dOr написа:Ти си припознавай, когото искаш- НЕ ХОДИ на дербито!!!

п.п. И това го пиша с горчивина:
Защо да не са ни мерило Лех и Трабзон, и Държавите им са 100 пъти повече държави от нашата, и за законите им може да се каже същото....... а, ФУТБОЛА ИМ е 500 години пред нашият!

Добре бе пич,уважавам мнението ти.Ама аз те питам нещо и ти не ми отговаряш.Днес си фен на цска, който е в затруднение.И когато клуба е в затруднение вместо да се подкрепя ти ми казваш,че не ти дреме а след 5 дни като мине изпълкома,ще станеш фен на Литекс(който ще се премести в София).Това ли се опитваш да ме убедиш???
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 юни 2015 14:48

Една история за размисъл.Уинипег Джетс през1996 се местят в Аризона и стават Фийникс Койотс, а в същата година в града пристига от Минесота -Минесота Муус и става градски отбор под името Манитоба Муус.Следете внимателно историята сега става интересно!
През 2011г за малко Койотс да се върнат в Уинипег обаче ги измества Атланта Трашърс и те стават Уинипег Джетс.В същото време Манитоба Муус отпътува за Сейнт Джоунс столицата на Нюфаундленд.Една малка вметка абонаментните карти след пристигането на Атланта в Уинипег са разпродадени в рамките на три дни.Интересно колко бързо са ги припознали феновете :grin: и са забравили Муус.Да се върнем обаче при тия същите Муус които вече са Сейнт Джоунс Айс Капс.Преди две седмици Муус се връщат обратно в Уинипег като официален фарм-отбор на Джетс. Докато нов АЙсКапс под друга юрисдикция си остава в Нюфаундленд и стават фарм-отбор на Монреал Канадиънс.

Заболяха ли ви главите?Кой кой е ? В крайна сметка както писах по- важното е феновете да разграбват сезонните карти и да стоят зад отбора си.Американците явно нямат никакъв морал :nono: да покрепят всичко което му докарат на арената.

Та предлагам в тая връзка да престанете с екзестенциалните драми кого да подкрепите.
Забележете всичко е абсолютно законно.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 юни 2015 14:50

Onze_dOr написа:Прав си, Монтана няма как, защото е общински/държавен, а никой от А група не би се жертвал за "вторите по многобройност, след християните в България"!

И понеже не ми се спори с вас.... няма и смисъл(Виж ми подписа и аватара), ви оставям на комплексите ви, а на есен като ви напълним мрежата, се успокоявай, че "Литекс" го прави! Като споменах "Литекс" това е фирма за сокове, нали така?!? Отг. не искам. Дали броите титлите в баскетбола на ЛУКОЙЛ- АКАДЕМИК(Правец), като титли на Академик София, защото БФБ ги брои, МФБ- също!

Че кой иска да се обединяваме с някой?
Това едно и второ ми гивириш в бъдеще неопределено време, докато за вас е настояще
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”