Мистри написа:Много ми се искаше поляка да вкара.Вижда се , че поне желание има това момче.
Само Левски!
Ами той вкара.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мистри написа:Много ми се искаше поляка да вкара.Вижда се , че поне желание има това момче.
Само Левски!
tevez написа:Мистри написа:Много ми се искаше поляка да вкара.Вижда се , че поне желание има това момче.
Само Левски!
Ами той вкара.
Eminem написа:Мистри написа:Много ми се искаше поляка да вкара.Вижда се , че поне желание има това момче.
Полякът вкара последния гол.
Мистри написа:tevez написа:Мистри написа:Много ми се искаше поляка да вкара.Вижда се , че поне желание има това момче.
Само Левски!
Ами той вкара.
Верно ли?
И игра?![]()
[offtopic]да не ти е тежък ден, че звучиш заядливо?или просто не си ме разбрал?[/offtopic]
tevez написа:Мистри написа:tevez написа:Мистри написа:Много ми се искаше поляка да вкара.Вижда се , че поне желание има това момче.
Само Левски!
Ами той вкара.
Верно ли?
И игра?![]()
[offtopic]да не ти е тежък ден, че звучиш заядливо?или просто не си ме разбрал?[/offtopic]
[offtopic]Явно не само аз не съм те разбрал.[/offtopic]