АНКЕТА: Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

angelofdeath
Контакти:

Re: АНКЕТА: Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот angelofdeath » 20 мар 2014 11:17

За мен треньора на Левски може да бъде от следните два типа. Много е важно,какво ще иска ръководството от него и играчите до края на сезона. Първия модел е български треньор, като Кокала, Вуцов или Херо, които да изкарат първенството до края, а след това да се мисли дали да им се гласува доверие и ли да се търси друг. Втория вариант е известен чужденец, който да използва останалото време до края, зада обиграе някакви титуляри, а догодина с няколко нови да има готов състав. Обеден съм, че свободни треньори има, колкото искаш. Дори сериозни имена в професиятастоят свободни и не искат баснословни заплати. За чужденеца обаче е важно да има на своя страна директорите и президента. Да получи достатъчно време и да не е заплашен своеволията на играчите. При нас във България футболистите могат да изгонят всеки треньор. Ако шефовете подкрепят наставника на всяка цена дисциплината ще се вдигне, а и престижа на самия специалист. Подобни персони са Дзенга, Матеус и Тромбета, които постигнаха не лоши резултати с отбори от Източна Европа.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 20 мар 2014 11:29

Треньорът на Стяуа от мачовете с ЦСКА Рони Леви също много грамотно си нареждаше отбора .Стяуа победи тогава благодарение на по добрата си постройка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 мар 2014 11:40

Не съм съгласен с мненията, които казват, че сега треньорът не бил важен.

Да, "адвокатина" трябва да се разкара, ама Първенството е в разгара си.
Не можем да си позволим лукса да пропилеем тези 2 месеца до края на сезона !

Някой по-нагоре беше писал, че подготовката ни за следващият сезон трябва да започне от сега.
Напълно съм съгласен !
Но за да не пропилеем ресурса ( на мнение съм, че имаме добри играчи, които просто не са във форма... Нещо, което зависи изцяло от треньора и щаба му ) ... Сега трябва да се назначи ТРЕНЬОР.
Нарочно го пиша с големи букви... Защото "Сухия" не е треньор, и никога няма да бъде.
И други подобни на него ( Вуцов Мл. "Кокала" ) ... Също не са за предпочитане

За мен решението в момента е назначаване на специалист от "старата школа".
Гочето или Ст. Грозданов са нарицателни, когато става въпрос за "старата школа" в България.
Дава им се картбланш... Тоест, поемат пълната спортно-техническа власт в Клуба
Те да си решават, дали да ползват юноши, или да работят с настоящите играчи.
Не гоним резултати... Играта е приоритет !
Няма нужда от директор.
А и не си представям по-никакъв начин, над специалисти като Гочето и Грозданов, да стоят "младежи" като "Гонзо" и Боримиров.

2-ра стъпка за стабилизирането на Левски - спортно-технически ( ясно е, че за управленски стабилитет ще трябва да поизчакаме, поне до лятото ) ... Започване на преговори за оставане, поне и през есента на новопристигналите през тази зима !
Както и на тези, които покажат качества в мачовете до края на сезона.
Ако разбира се финансовото състояние на Клуба го позволява.
Но трябва да се направи всичко възможно, поне по-голямата част ( кадърната ) ... От настоящите ни играчи да останат.
Целта е, през лятото да не правим отново селекция на 7-8 човека.
Така, действително, настоящият ни отбор ще има някакъв шанс за обиграване, в продължение на почти година.

А вече следващата зима ще дръпнем чертата и ще видим, кои от настоящите стават, и кои не.
Ще е глупаво да отпратим Чмовш, Божинов, Бастош, след като дори не са провели читава подготовка.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот bold » 20 мар 2014 13:35

honda написа:
santiliana написа:
daniel875 написа:
santiliana написа:между другото, няма ли някой да пусне тема и "Кой да бъде новият СОБСТВЕНИК на Левски?"

Колкото и да е странно, аз съм за Делян Пеевски.

щото и аз!

Аз съм против. Не срещу личността на Делян Пеевски-той не нито по-добър,нито по-лош от Цв.Василев,Г.Ганчев или К.Домусчиев. Просто ,ако Левски се обвърже с едни определени политически кръгове рано или късно ще влезне в ролята на "прелъстен и изоставен"- нещо ,което виждаме в момента.

+1
А и някакси до името на Левски да стои името на ДПС ми идва в повече

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 20 мар 2014 14:09

Докато футболният неграмотник Батков е президент на клуба, Моуриньо да дойде, все тая.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски ?

Мнениеот Red_Neck » 20 мар 2014 14:12

santiliana написа:[
ти се бъзикаш ...;) Стефан Генов... :shock: и Еду Ераносян... Нека по-сериозно да говорим... ;)

И двамата са с класи над всичко, което се е извъртяло напоследък.

Кой, обаче би се навил да работи с Тодар Великолепни и инж. Гонзо за началници?
Тодар има само един полезен ход за да закърпи малко положението с феновете - инж. Гозалес, защото нормален човек едва ли би се захванал в тази обстановка.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 мар 2014 15:34

Илиев !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 20 мар 2014 15:44

Топузаков или Георги Василев

vayk
Контакти:

Смях - Малката Вуца поема Левски!

Мнениеот vayk » 20 мар 2014 16:42

Велислав Вуцов най-вероятно ще води Левски до лятото, научи bTV. Специалистът ще се завърне на „Герена” с договор до лятото и ще работи в тандем с Ангел Славков. Според нашите източници, оставката на Антони Здравков почти сигурно ще бъде приета от ръководството на Левски до края на деня. Новината все още не е потвърдена нито от ръководството на „сините”, нито от Вуцов.
Велислав Вуцов застана начело на Левски през 2008 година, когато замени на поста Станимир Стоилов. Тогава новоназначеният треньор на „сините” сподели пред медиите, че детската му мечта е била да играе в Левски или да е треньор на отбора, след като първото не се е случило, то поне второто е станало факт. След загубата от БАТЕ Борисов в третия предварителен кръг на Шампионската лига през сезон 2008/2009, подаде оставка.

http://zonasport.btvnews.bg/article/a-g ... atoto.html

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 20 мар 2014 17:40

КО? Не,не, и не! Още с отварянето на темата с имената на предложените изброени за възможни, само като видях името му съм твърдо не за него не защото няма качества и не е Левскар а защото както казва и пусналият темата е син на член на управителния съвет и с това може да помогне??
Не стига , омръзнало ми е до сега от такива намеци за връзки и тем подобни и че сме били на върха само заради тях? Трябва ако може да нямаме и треньор? Нека се събират и сами да си правят правят състава играчите , да си определят тактиката, да играят и бият наред и да бъдат на върха по този начин. А като падат , сами да си определят грешките,вината, и налагат наказанията си! ;)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Върни се в “Левски”