Цесекари надраскаха рейса на Левски и свалиха номерата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Цесекари надраскаха рейса на Левски и свалиха номерата

Мнениеот RIR » 28 фев 2012 11:01

Chivas написа:До Гонг: Първо защо публикувате новината за вандалщината, а след това и "реакцията" на фен клуба на Левски след като така наречената декларация е изпълнена с първични обиди и е изключително ниско интелигентно написана? Освен това се създава допълнително напрежение и омраза между феновете.
Ясно е, че и от двете страни се излагат, но това да е официална позиция на фен клуба е направо обидно за всички нормални левскари. Или не е ?

Медиите е нормално да публикуват подобни неща. Те генерират интерес и "кликания".

Що се отнася до декларацията. Безумно е това да е официално становище на фен-клуба, с това падаме почти до нивото на крадците. Става да си го четем и да се бъзикаме с червените, но дотам. Но мисля, че от доста време е ясно, че фен-клуба ни и особено сегашното му ръководство е неадекватно.

Както и да е, за Левскарите има по-важни неща сега - прескоференцията. :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 11:57

RIR написа:
Chivas написа:До Гонг: Първо защо публикувате новината за вандалщината, а след това и "реакцията" на фен клуба на Левски след като така наречената декларация е изпълнена с първични обиди и е изключително ниско интелигентно написана? Освен това се създава допълнително напрежение и омраза между феновете.
Ясно е, че и от двете страни се излагат, но това да е официална позиция на фен клуба е направо обидно за всички нормални левскари. Или не е ?

Медиите е нормално да публикуват подобни неща. Те генерират интерес и "кликания".

Що се отнася до декларацията. Безумно е това да е официално становище на фен-клуба, с това падаме почти до нивото на крадците. Става да си го четем и да се бъзикаме с червените, но дотам. Но мисля, че от доста време е ясно, че фен-клуба ни и особено сегашното му ръководство е неадекватно.

Както и да е, за Левскарите има по-важни неща сега - прескоференцията. :)

Тъкмо това щях и аз да напиша. Вижте само какви декларации пишеше НФК когато имаха говорител (Петър Димитров), който се подписваше под тях със собственото си име. Сега никому неизвестен човек излива злобата си и разбира се слага отдолу като автор нкп. ОК имаш мнение, напиши го, но ако имаш пиш.. сложи си собственоетоиме отдолу, а не това на органиязацията на която си член.
Аз не зставам за написаното в тази декларациика, поне НЕ по този начин
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 12:14

а ето как се изразява и шефа им

Гугутката: "Червените" шумкари са жалки!

Шефът на фен клуба на Левски бесен от посегателството над "синия" автобус

Председателят на Националния фен клуб на Левски Владимир Владимиров определи като "жалки" действията на "червените" ултраси, които надраскаха автобуса на "сините" и откраднаха регистрационния му номер. Гугутката обаче призна, че ответни действия няма да има, като използва случая да намекне за финансовата нестабилност на "Армията".

"Ужасно. Това е поредната простотия на "червените" шумкари. Абсолютно смешна работа. Ще ходят посред нощ да прескачат огради, да се промъкват, за да направят кражба. Явно за тях е някакъв вид героизъм да откраднат номерата на автобуса. Жалка история. Няма смисъл да им отвръщаме. А и какво да направим - да надраскаме техния автобус, който вероятно ще им вземат скоро", отсече Владимиров.

Започвам да се замислям дали и самият владимиров е със завършен осми клас

ето как трябва и журналистите да представят тази декларациика
Ето и декларацията на сини ултраси по повод изстъпленията на червените фенове: , тази дкларация все пак не е от всчки фенове на Левски, а на част от тях.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 фев 2012 14:04

На въпроса къде е Бате: - в Шампионската лига, а вас кой ви би някъде из либийската пустиня?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2012 16:29

damyanov1963 написа:На въпроса къде е Бате: - в Шампионската лига, а вас кой ви би някъде из либийската пустиня?

В Либия никой не ни е бил.Играха се два мача по едно полувреме в два дни.Колкото и слабо да играхме срещу първия отбор -1-во пол.-0-1,2-ро пол.2-0,кр.рез.2-1.Втори мач-1пол.-1-0,2пол.-0-0,кр.рез.1-0.Това е истината ,не коментирам слабата игра на ЦСКА,но е лъжа че са ни били в Либийската пустиня.Ние поне не се уплашихме да отидем до Либия,за разлика от Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 фев 2012 18:09

danko_sot написа:
modor написа:
danko_sot написа:Може левскари да са го надраскали, кой е казал, че е дело на цесекари ;)

То си пише бе...ОФАНЗИВА!

Може левскари да са били, с цел да се обвинят цесекарите, с цел нагнетяване на обстановката :) Всичко е възможно! Може да е била Ралка- левскарката даже! :)

М да бе, само аз ще съм била точно ;) Сам сама излязох отидох до Сандански понеже си нямам работа и реших да вандалствам като някоя глупачка : )))
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 фев 2012 18:17

ralka_levskarka написа:М да бе, само аз ще съм била точно ;) Сам сама излязох отидох до Сандански понеже си нямам работа и реших да вандалствам като някоя глупачка : )))

Недей да лъжеш :P Свалила си ги, за да са ти скъп спомен от любимия син отбор :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 фев 2012 18:20

Hellkeeper написа:
ralka_levskarka написа:М да бе, само аз ще съм била точно ;) Сам сама излязох отидох до Сандански понеже си нямам работа и реших да вандалствам като някоя глупачка : )))

Недей да лъжеш :P Свалила си ги, за да са ти скъп спомен от любимия син отбор :)

да даже и гумите напуках :?

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 28 фев 2012 22:03

http://www.prosport.bg/news/23632-Sinite-fenove-vyzstanaha-sreshtu-Adzhybadem.html
Нищо лично. 30 000 Щвейцарски франка глоба за Левски
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 фев 2012 22:04

Red Hot написа:http://www.prosport.bg/news/23632-Sinite-fenove-vyzstanaha-sreshtu-Adzhybadem.html
Нищо лично. 30 000 Щвейцарски франка глоба за Левски

оф вече има тема за това, айдее !

Върни се в “Левски”