Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
DoSomethingDifferent написа:Как е, държи ли още влага, или вече е почнало да закача на мухъл?
Ба, през дедовия ми е.
Ти не четеш ли какво разправят другите припоци - титлата категорично е синя. 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
На линияDoSomethingDifferent
- Контакти:
damyanov1963 написа:Dust написа:Слушам и гледам спортните предавания по радио и тв, а в тях не говори само Русев.
Какво трябва да направят сините шефове ли, ми от къде да зная, да уважат феновете на клуба който управляват.
Гришата е изпята песен, тая страница вече е затворена пък и човека си живее вече спокоен земеделски живот в ранчото край Соколово, вероятно разбрал за грешката която направи.
Не говоря за Гришата как живее, а за психическата травма, която ви докара.
Аз вече написах, че тая теория се раздува и от медиите, това не значи че всички са Левскари.
Написах и каква е целта на това раздуване и се оказах прав.
А ти, щом като нямаш други занимания, продължавай да следиш и радиата и тивитата и докладвай какво говорят за Левски.
Не е хубаво да се злорадства, но няма да отрека, че ми става приятно, гледайки как двама левскари се джавкат.
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:Как е, държи ли още влага, или вече е почнало да закача на мухъл?
Разберете се с другите, за шпалира. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
TristaNNN написа:DoSomethingDifferent написа:Как е, държи ли още влага, или вече е почнало да закача на мухъл?
Ба, през дедовия ми е.
Ти не четеш ли какво разправят другите припоци - титлата категорично е синя. 8-)
Тези припоци ли?
Влади Въргала след дербито: Видях новия шампион, Левски загуби мача, но ще спечели шампионата
„Помнете какво казвам – Купата е синя“, написа известният фен на Левски
Do Something Different!
-
- Контакти:
realno написа:DoSomethingDifferent написа:Как е, държи ли още влага, или вече е почнало да закача на мухъл?
Разберете се с другите, за шпалира. :)))
Е, откраднахме ви дизайна за якето, сега и шпалира ли искаш ;)
Do Something Different!
BRF написа:За мен след вчера вече има изявен фаворит за титлата и това за мое съжаление е Левски!Те ,числото и Лудогорец ,макар разградчани да не мога да ги прогнозирам вече,ми се струва ,че ще завършат годината с пълен комплект точки от оставащите мачове!Ние ЦСКА с два мача във Варна и две домакинства на пловдивските виждам като макс 9 т,по-скоро около 7!Не сме в играта!Морето също имат тегави последни мачове и едва ли могат да вземат макса!Все пак има прекалено много мачове до края и ако ние сме в четворката ,на Левски ще им трябват 2 победи в дербита и две с Разград което може накрая да им препъне амбициите!Рано е за кардинални изводи,но фаворита е ясен!
Вие сте по - големи оптимисти от нас. :)))
За съжаление добрите резултати, заслепяват много фенове за слабостите в играта ни. Много пъти съм го споделял в нашия форум. Както можем да бием всеки така можем да паднем от всеки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
Това не е вярно. Имаме една истинска издънка в първенството - с Локо Пд. Реалният резултат беше хикс вчера. И да, това е дербито. А в дербитата е така.
Не мога да разбера песимистите. Значи, аз, който се имам за вечен песимист, а приятел ме обвинява даже в нихилизъм, вярвам в титлата, а вие - не. На какви обективни доводи стъпвате?

Не мога да разбера песимистите. Значи, аз, който се имам за вечен песимист, а приятел ме обвинява даже в нихилизъм, вярвам в титлата, а вие - не. На какви обективни доводи стъпвате?
DoSomethingDifferent написа:TristaNNN написа:DoSomethingDifferent написа:Как е, държи ли още влага, или вече е почнало да закача на мухъл?
Ба, през дедовия ми е.
Тези припоци ли?Влади Въргала след дербито: Видях новия шампион, Левски загуби мача, но ще спечели шампионата
„Помнете какво казвам – Купата е синя“, написа известният фен на Левски
И тези, да, но най-вече оранжевите тука във форумчето.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Tака, днес сме 10.11.2025, и пиша долния коментар с цел да се запази в архива.
Познавайки "тежестта" на припошката дума и "честта" на припошката душа, заявявам следното:
1) Ако Левски стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Ама то беше ясно, ние нали ви казахме още през ноември 2025.
2) Ако Левски не стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Всичко беше уредено, ама левскарите са толкова некадърни, че даже уговорена титла не могат да спечелят.
Ха, да видим.
Познавайки "тежестта" на припошката дума и "честта" на припошката душа, заявявам следното:
1) Ако Левски стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Ама то беше ясно, ние нали ви казахме още през ноември 2025.
2) Ако Левски не стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Всичко беше уредено, ама левскарите са толкова некадърни, че даже уговорена титла не могат да спечелят.
Ха, да видим.
[offtopic]
[/offtopic]