Мнениеот DanailG » 09 ное 2025 09:42
Да кажеш, че един от двата гранда на България нямал манталитет на победител трябва да си пълен шизофреник, но то е същото като да кажеш на Литекс ЦСКА, така че им е простено. За мача. Първото полувреме говедата тотално надиграха ЦСКА. Второто не знам какво се случи, но ролите се размениха. Като цяло мача беше една огромна борба, а разликата дойде от там, че Левски не си вкара няколкото шанса, докато ЦСКА го направи. За мен лично ЦСКА играха с по-голямо желание за победа и заслужено си я постигнаха. Това го отдавам като плюс за Янев, и мунис за Веласкес. Като цяло испанеца беше напълно излъган в този мач, и въпреки, че изглежда добър треньор, се вижда, че в някои случаи няма решение какво да направи с отбора, тъй като и 5 дена да бяха играли, беше ясно, че Левски няма да вкара гол. Не мисля, че Янев направи нещо кой знае какво. Просто подреди правилно играчите си и ги мотивира повече за този мач. Ако Веласкес не знае, дерби се печели с желание, не с красива игра. Гледам говедата реват, че мача бил грозен. На кой му пука какъв е мача, когато единственото важно в него е победата. Ако някой от тях не го е разбрал, е крайно време да го разбере.