Мислете, като пишете! Никой левскар не отива да гледа друг отбор, освен любимия. А колко са на стадиона, зависи и от съперника. Колкото е по-ненавиждан, толкова повече левскари има. А би могло колкото е по-класен, но в нашия случай не е така. Просто този съперник, за когото става дума, е двойно по-ненавиждан заради измамата, олицетворение на "държавността" ни.
А със съперника е подобно, но само затова, че сме двойно ненавиждани, защото не ги признаваме. Така осиновеният мрази заварения, защото завареният
не го признава за брат.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
-
ReBorn1982
Re: Без цензура!
Странджата написа:Мислете, като пишете! Никой левскар не отива да гледа друг отбор, освен любимия. А колко са на стадиона, зависи и от съперника.
Да де, до 2016-а срещу ЦСКА ходехте най-много, след 2016-а срещу ЦСКА-София (София) ходите .... аз, ако си пусна мач Левски - ЦСКА от 2010-а (примерно) и Левски - ЦСКА-София от 2019-а, разлика не виждам никаква ....... всички мачове са на националния стадион (само срещу ЦСКА домакинствате там), посещаемостта горе-долу еднаква (с вариации, разбира се), скандиранията и песните еднакви, въобще цялата атмосфера е същата .... никаква разлика не се усеща, един и същ мач.
Т.е ходите на стадиона, защото мразите! М/у другото това ви го каза и една ваша директорка преди няколко години:
Тъжно е, но това е истината и горните коментари само я потвърждават.
„Мислех, че тук ви е събрала любовта към Левски, а вас ви обединява омразата.“
Тъжно е, но това е истината и горните коментари само я потвърждават.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Странджа
Вие защо си мислите, че ни интересува вашето мнение по темата.
Както казах вие също не сте ангели, така че четенето на морал от ваша страна е нелепо и неподходящо.
Така, че скандирайте си Кур за Литекс и имитирайте попове на воля. 8-)
Вие защо си мислите, че ни интересува вашето мнение по темата.
Както казах вие също не сте ангели, така че четенето на морал от ваша страна е нелепо и неподходящо.
Така, че скандирайте си Кур за Литекс и имитирайте попове на воля. 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- damyanov1963
Абсолютно излишен спор.
Посещаемостта от публиката на единия отбор, зависи и от тази на противника. Оставам с впечатление, че някои много искат на стадиона да присъстват само фенове на ЦСКА-София и да се чува само КЗЛ.
А и атмосферата на това дерби обикаля световния нет, защо да го разваляме и по света да си мислят, че тука ходиме още с народни носии и освен да играем хоро и да пеем народни песни нищо друго не правим.
Посещаемостта от публиката на единия отбор, зависи и от тази на противника. Оставам с впечатление, че някои много искат на стадиона да присъстват само фенове на ЦСКА-София и да се чува само КЗЛ.
А и атмосферата на това дерби обикаля световния нет, защо да го разваляме и по света да си мислят, че тука ходиме още с народни носии и освен да играем хоро и да пеем народни песни нищо друго не правим.
Последна промяна от damyanov1963 на 25 окт 2025 11:20, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютно излишен и дори спор за малоумни!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- damyanov1963
Тези, които агитират левскари да не ходят на дербито, представят ли си как ще се чувстват играчите на отбора, непрекъснато освирквани и чувайки само скандирания в подкрепа на противника, и ако паднат и то с разлика, само те и треньора ли ще са виновни?
С каква нагласа ще излизат в следващите мачове и какво уважение ще имат към нас, а ние с какви очи ще им викаме - СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ, след като ги оставяме без подкрепа в най-важния мач?!
С каква нагласа ще излизат в следващите мачове и какво уважение ще имат към нас, а ние с какви очи ще им викаме - СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ, след като ги оставяме без подкрепа в най-важния мач?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
MASTER_COOL написа:Абсолютно излишен и дори спор за малоумни!
Напълно съм съгласен!Да не говорим за символичната бройка публика на всички стадиони!Вчера гледах папагалите във Варна,нямаха 50 човека.а бившите ювентинци под 100 в София!Домакините на тия мачове даже няма да ги коментирам ,особено Спартак които уж спасяват клуба си!Същите ще са и нашите приятели от Герена при 2-3 слаби резултата!Просто стадионите ни са празни и всеки си търси оправдание да не прусъства на мачовете!
Пък как ще ме обиждат говедата или другите ми е през ……..!Пък кой ме признавал още повече,морал от вечно ведомствените ,Велбъжд,Металик,Олимпик Тетевен,Пирин 19,Спартак 16 ,……..няма нужда!Просто такива сме ние ,такава ни е държавата!
- damyanov1963
BRF написа:MASTER_COOL написа:Абсолютно излишен и дори спор за малоумни!
Напълно съм съгласен!Да не говорим за символичната бройка публика на всички стадиони!Вчера гледах папагалите във Варна,нямаха 50 човека.а бившите ювентинци под 100 в София!Домакините на тия мачове даже няма да ги коментирам ,особено Спартак които уж спасяват клуба си!Същите ще са и нашите приятели от Герена при 2-3 слаби резултата!Просто стадионите ни са празни и всеки си търси оправдание да не прусъства на мачовете!
Пък как ще ме обиждат говедата или другите ми е през ……..!Пък кой ме признавал още повече,морал от вечно ведомствените ,Велбъжд,Металик,Олимпик Тетевен,Пирин 19,Спартак 16 ,……..няма нужда!Просто такива сме ние ,такава ни е държавата!
А вие с ваща посещаемост и дори бойкоти на другите мачове заради силни резулти ли са?
И кога сме били под 100 и под 50 човека, та знаеш, че ще сме същите?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:BRF написа:MASTER_COOL написа:Абсолютно излишен и дори спор за малоумни!
А вие с ваща посещаемост и дори бойкоти на другите мачове заради силни резулти ли са?
И кога сме били под 100 и под 50 човека, та знаеш, че ще сме същите?
Това ти казвам,не е нормално Ботев и Локо да имат по под 100 човека на гостуване!2-3 слаби мача и пак ще сте 3 хиляди на Герена!Влияем се всички от резултатите и времето !Миналата седмица бях на мач на Ривър плейт ,съперника не го бях чувал Сармиенто ,започна да вали към 20- та Мин на мача ,на стадиона над 80 хиляди при капацитет под 85 и лоша форма на Ривър!Ние футболните фенове в България сме си едни и същи !